Bildirim
3000 bin liralık APU (Ekran kartsız) monitör dahil sistem Tavsiyesi ?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
inventusta 2600e unlost eco var rx 570'li. 400e de monitor alirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apu olacak diyor krds yanlış anladın galiba oyun açmayacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3bin butcenin sadece apuya yetecegini dusunuyorda olabilir, harici gpu'lu sistemde kurulabiliyor gayet 2600e onu kastettim ben
TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PChttps://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-raven-ridge-ryzen-tm-3-2200g-3-5ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html
+ monitör
-
2100 buna verileceğine 400 daha verip unlost eco almak hakkaten daha man tıklı. oyun hiç oynanmayacak olsa bile fazla ekran kartı göz çıkarmaz. üstelik 5-6 yıl diyor be olacğı belli olmaz. ben de unlost eco öneririm artan 500 liraya da bi monitör
-
Arkadaşlar bilgisayarı çocuklar kullanacak okul derslerini felan yapacaklar 2200 ün apu su haydi haydiye yeter ben kalan bütceyle monitör klavye maus hoparlör alınacak
valla hocam biz de okul ders sınav falan diye aldırdık bir iki ay sonra bilgisayar bilgisayarlıktan çıktı oyun makinesi oldu :) .
gene de yeter derseniz evet 2200g dahili grafik birimiyle her türlü işe yeter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X