Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3000 ? bütçe ile Alınık Ekran Kartı - Fatura ve Garantisi Devam Eden Satın Al 10 Haziran 2021 11:06 1 1 3000 ? bütçe ile Alınık Ekran Kartı - Fatura ve Garantisi Devam Eden Merhaba arkadaşlar 3000₺ civarı bütçem var. Polis memuru bir arkadaşım için Faturalı ve Garantisi devam eden 1 Adet ekran kartı arıyorum. (2 Fanlı modeller, Mining yapılmamış olması ilk tercih sebebidir.) Satışta olan ilanlarınızı veya satmayı düşündüğünüz ekran kartı var ise markasını, modelini, fatura tarihi ve detaylarını P.M olarak yazarsanız sevinirim. Sakarya, Kocaeli İstanbul ve çevresinden elden teslim alabilirim. Diğer iller için yakın zamanda yapmış olduğunuz alışveriş referansları incelenmek üzere alışveriş gerçekleşebilir. Detaylar görüşülür. iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Z77-A Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz (O.C.) & i7 - 3770 / 3.40 İşlemci 3000 ₺ bütçe ile Alınık Ekran Kartı - Fatura ve Garantisi Devam Eden
hiç uğraşma yapıştır sıfır kart gitsin. ben aldım memnunum.Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB GDDR6 ZT-T16520F-10L 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR