Bildirim
3000 devirde araç hızı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Polo 1.6 tdi 3 bin de 170 km.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault devir saati koymamış
2006 avensis 1.6 benzinli 3000 dd 104-105 km/h
1993 corolla 1.6 benzinli 3000 dd 100 km/h -
2012 fb7 civic otomatik 148 km.
Bende eskilerden bir bilgi vereyim.
LPG'li 1989 Ford Taunus
3.000 devir - 90 KM/h
4.000 devir - 120 KM/h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Fords Never Die -- 31 Ocak 2018; 0:54:27 > -
Corsa D 1.2 manuel 5. vites 3000 devirde düz yolda 110 yapîyor
Hocam Colt çok garip bir araba tabi şaka yapabiliyor otobanda falan. Bence otoban faresi ünü Colta geçmeli
1.8 civic hb i-shift
Bugün trafikten zor denedim 5. Vites 3000 dd hızı. 99 km.
6. Vites 4000 dd 154 km ( bunu daha önce bir dizel aracın 4000 dd de 200 yaptığını görünce merak edip bakmıştım, Buradan çıkacak sonuç saatte 200 km hızla gidildiğinde dizel motorun benzinli üzerine 56 km mesafe avantajı var. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 31 Ocak 2018; 18:52:40 >
yazılımsız astra 1,6 atmosferik ile 5.V-3000 devir 182km . iyi mi sizce.
EDİT:Şaka la şaka!! Hayaller sevindirir , Gerçekler üzer..:))) Ben 1,6 astrada yapamıom,adam 1,4 corsa ile yapıo yaww.safın araba dizel heralde farkında değil. -
araç otomatik, 5.vites görünmüyor resimde. sen bide video paylaş bakem. hem de lpgli araç ile :))) -
http://www.cars-data.com/en/opel-corsa-1.4i-fresh-specs/30598 linkteki vites oranlarına göre hesaplandığında 4500 - 5000 arası bir devirde 140 yapabilir.
-
Videoya gerek yok. Otomatik FD6 lar 5. Vitesde 3 bin devir 150 yapıyor. Sessiz sakin gidiyorsun 😃
quote:
Orijinalden alıntı: eagle_3406
yazılımsız astra 1,6 atmosferik ile 5.V-3000 devir 182km . iyi mi sizce.
EDİT:Şaka la şaka!! Hayaller sevindirir , Gerçekler üzer..:))) Ben 1,6 astrada yapamıom,adam 1,4 corsa ile yapıo yaww.safın araba dizel heralde farkında değil.
Sen banamı saf dedin başkasınamı bunu bi düzeltelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Literaryy -- 31 Ocak 2018; 11:57:19 >
saf derken yanlış anlaşılmasın ;)
konu sahibine demiştim. -
quote:
saf derken yanlış anlaşılmasın ;)
konu sahibine demiştim.
Aracım benzinli dizel ile benzinliyi ayırt edemeyecek kadar saf değilim biraderim bazılarınız çok cahil çok geri kafalı arabadan arabaya değişir bu durum arkadaşımda 2007 corsa 1.3 cdti var 5. vitesteb3000 devirde 125 yapıyor dizel olmasına rağmen arabanın baskı balata şanzıman kalitesine göre değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen cahillik bedava ,beyin bedava :))arabanın maşallhı varmış güle güle kullan o vakit. -
quote:
aynen cahillik bedava ,beyin bedava :))arabanın maşallhı varmış güle güle kullan o vakit.
Cahil sensin yorumlarından belli oluyor çünkü insanlara karşı ön yargılı insan daima cahildir evlat 😉
Şanzımanla oynanmıştır başka açıklaması olamaz. Aracın toplamasında gidşinde sorun yoksa, sıkıntı olmaz. Hatta yakıt tükerimi açısından faydalı olur.
1.4 benzinli atmosferik ford fiesta 3000 dd düz yolda 115 km yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X