eğer zamanın varsa düzenli koş, son 3-4 gün de dinlen. jandarma fizik güç ister işin çok kolay değil.
bir de doping vs sakın sınavda aklından geçirme, sonuçta kan tahlilinde ortaya çıkar. red bullmuş powerade imiş, bunların da etkisi yok zaten.
yolu seçmek durumunda kaldık imkanlar kısıtlı vakit az müfettişlikler çok zor özel sektör desen girmesi dert çıkışı kolay. memur konumda olmaktansa yani nasıl diyim bildiğin gibi kötünün iyisi
olumlu sonuçlanırsa spor mülakat 1 hafta soınra sağlık var orda çıkar dediğin gibi. neyse kahvaltıları sağlam yapıyorum biraz balı pekmezi akşamlarıda tavuktan bıkmış olsamda tavuk makarna yaparım.
sonrası ttbkt dntlme işleri dertli olur ama yapacak bişey yok zaman su gibi geçiyor. söz konusu gelecekse çekilen çile kutsaldır diye kendimizi avutacaz işte
Arı sütü diyorum başka bişey demiyorum
FAYDALARI
Saf Arısütü "Gençlik İksiri", "Hayat İksiri", gibi tanımlamalarla yüzyıla yakın zamandır bilinmektedir. Ancak yakın geçmişte besleyicilik üstünlüğünün yanında içerdiği Hayatsal değerleri de bilimsel çalışmalar sonucu başta A.B.D. ve Uzakdoğu olmak üzere birçok ülkede saptanarak yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Düzenli kürler uygulanarak kullanılması halinde;
1 - Yorgunluk, halsizlik, bitkinlik ve çalışma isteksizliklerini gidererek organizmaya aktivite kazandırır. Enerji açığını kapatır. 2 - Beyin performansı gerektiren durumlarda özellikle öğrencilerin sınav dönemlerinde daha başarılı olmalarında, yorgunluk ve endişe duymamalarında yardımcı olur. 3 - Üstün hücre yenileyici özelliği nedeniyle yaşlanmayı geciktirir ve çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olur 4 - Seks performansını en yüksek düzeye çıkartarak dengeli bir seks yaşantısının sürdürülmesi ile cinsel isteksizliklerin giderilmesine yardımcı olur. 5 - Sporcuların harcadıkları aşırı enerjiyi dengeler, yarışma önceleri yapılan kürlerle vücuda mukavemet ve aktivite kazandırarak sporcunun öz enerjisini en rantabl bir şekilde kullanması için beyin-beden uyumunu sağlar. 6 - Yaşlılıkla oluşan damar sertliğinin tedavisi, bitkinlik ve yaşama isteksizlikleri ile kandaki kolesterol-lipid seviyesinin ayarlanmasında yardımcı olur. 7 - Anemi (kansızlık) ve ağır kan kayıplarında organizmanın yeterli kan üretimini sağlar. 8 - Hastalıkların ve ameliyatların iyileşme dönemlerinin çabuklaştırılması ile zaafiyetlerde, nekahat dönemlerinde vücudun gıda rejimini desteklemek amacıyla kullanılmaktadır. 9 - Mide-barsak sistemine ait hastalıklarda ( Kolit-Ülser-Gastrit ) 10 - Böbrek ve idrar yolu hastalıklarında 11 - Karaciğerin fonksiyonlarını tam olarak yerine getiremediği durumlarda ve alerjik rahatsızlıklarda, 12 - Solunum sistemi hastalıklarında ( Tüberküloz, Astım, Bronşitte ) 13 - Saç dökülmelerinde, saçlı ve saçsız derinin değişik hastalıklarında, 14 - Bayanların regl dönemlerindeki düzensizlik ve ağrıların giderilmesinde, 15 - Özellikle menapoz ve andrepoz dönemlerinde kadın ve erkeklerdeki yaşlanmaya bağlı şikayetlerin giderilmesinde, 16 - Vücut organlarının deforme olmadan orjinal şekillerinin korunmasında ( özellikle bayanların göğüslerinde ) süt verme fonksiyonunun arttırılmasında ve özel cilt bakımlarında, 17 - Hamilelerde gebeliğin sağlıklı geçmesinde, fetusun ve annenin sağlıklı beslenerek zararlı etkilerden korunmasında, 18 - Bebeklerin çabuk ve sağlıklı gelişerek ruh ve beden bütünlüğünün sağlanmasında, 19 - Çocuklarda görülen gelişim güçlükleri, kemik ve kas kuvvetsizliklerinde, 20 - Erken bunama, hafıza kaybı, zeka geriliği, alkolizm gibi rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olarak, 21 - Zayıflama rejimlerinde dengeli bir beslenme temin ederek vücut direncini arttırmada, 22 - Çocuklarda görülen gece işemelerinin tedavisinde, 23 - Şeker hastalığının tedavisine yardımcı olarak 24 - Romotoloji (KANSER) tedavisinde Kemoterapi ve Radyoterapi tedavisini destekleyici olarak yaygın şekilde pek çok ülkede kullanılmaktadır.
Görende manş denizini koşarak geçecen falan sanır. 3 km' i askerde kahvaltı neyim etmeden 30 kilo yükle koşuyorduk hala daha da koşuyorlardır. Yapacağın tek şey temponu ayarlayıp kalp atışlarına göre hızlanmak veya yavaşlamak. Koşunun ana prensibi budur.
3 binden sonra manş denizi de var merak etme teçhizatlı 12 km
arı sütü voovv neymiş o öyle.. soruyım bizimkilere.
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
Evet arkadaşlar cumartesi günü beygir gibi yardırcam antremansızım. daha önce 3000 koşabildim (15 dk 20 snde) o zaman da idmansızdım evet gereken sürede koşabildim ama motor su kaynattı
2-3 gün idman yapacam bugün dahil. peki sizin tavsiyeler nedir? koşmadan önce yenecekler içilecekler yenmeyecekler içilmeyecekler biraz mucize olsun istiyorum su kaynatmak istemiyom
bugün 1000 koşacam yarın arttıracam fln. sigara da var hemde ağzımda sigarayla koşacak derece de
koşmadan öne redbull vitamin veya bal pekmez ne tavsiye edersiniz. süre bu defa 16 dk 20 sn. birde zamanı da önemli sanırım koşmadan 1 saat önce 10 dk önce gibi bi yardım edin hacı
askeriyede misin? orada isen ya da degilsen de ayni seyi tavsiye ediyorum. Sinav mekik cek tufekli tufeksiz hareketleri yap bacaklarini ac YETER
BEN BILE KOSTUM KAC KERE (sasiriyorsun ama OLUYOR)
hocam sözleşmeli subaylık için mi 3000metre koşuyosun?bildiğim kadarıyla s.subaylıkda 3000m koşu var.birde 3000 metreyi nasıl ölçüyorsun yani neye göre?
Ayağina Ağirlik bağla Ve yarış Gününe Kadar Onla Koş Yarışda Uçarsın
quote:
Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS
Ayağina Ağirlik bağla Ve yarış Gününe Kadar Onla Koş Yarışda Uçarsın
çok zekice
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
hocam sözleşmeli subaylık için mi 3000metre koşuyosun?bildiğim kadarıyla s.subaylıkda 3000m koşu var.birde 3000 metreyi nasıl ölçüyorsun yani neye göre?
evet dostuum zora gelince insan herşeyi yapıyorda dediğim gibi su kaynatmasın motor istedim yoksa koşuyorum ama sonunda geberiyorum
yanlış olmasın her 1000 metrede fln yerde boyayla yazıyor. 1000-2000 diye koşarken kocaman yazılar görüyosun zaten birde bazen de kenarlara kağıt/tabela ve saire uyarılar koyuyolar o konuda sıkıntı yok yani.
arkandan da ambulans geliyor sakın ola ambulansa binmeye kalkma sakatlanıp fln sürünerekte olsa geç eğer girersen sınavlara önceki senelerde zora gelemeyip ambulansa nefessizlkten binenler oldu hemen elediler oracıkta kestiler bileti
koşunu rahat adımlarla yap, mutlaka kosu ayakkabısı git. ergonomik olan ayagının otrasını dolduran.
Adımlarını parmak ucundan topuga dogru gidecek sekilde at. parmak ucunda kosma. kollarını rahat bırak kaldırmaya yukarda tutmaya calısma. aksi halde omuzların agrır ve de kolların icin enerji harcamıs olursun.
birileriyle kosacaksan kimseyi sallama yavas tempoda kos fakat en öndeki gruptan da fazla ayrılma.
400 metre- 4 metre kosacaksan (bi sahanın etrafı 400 metredir) kac dk da kac metre kosacagını hesapla ve 1 turu yani 400 metreyi ona göre kos. kesinlikle saatin olsun. durduk yere hızlı baslayıp da bosuna yorulma.
3000 metre uzun mesafe daha cok psikolojinin iyi olması lazım, iyi odaklan yıgılıp kalmayı yapamacagını Düsünme yoksa sonlara dogru amaan baslarım deyip bırakırsın kosmayı.
12 dk 3000 metre kostum antrenmansız. şimdi daha fazlasını da kosarım. ilk denememdi.
sen kac dk da kosacaksn bilmiyorum ama 15 dk falansa rahat kosarsın, sakin ol o yüzden.
sanıldıgı kadar zor degil
bugun sali. carsamba ve persembe de kos ama cuma dinlen. cuma ksami bol makarna ye, kahvaltida ise az demli cay biraz ekmek ve beyaz peynir bulundur, az yeme cok da yeme. en gec 7de yemis ol tabii bunlari, 10da kosacaksan eger. Jde isin zor KKKya simdiden adam gibi hazirlan ve o sigarayi da sondur, evet yazik degil mi cigerlerine?
gelelim kosuya, merak etme buyuk 1 ihtimal ile olmezsin, en hizli kosunun %60i ile basla, eger dayanabiliyorsan biraz arttir, nefes kesilirse, "vatan sana canim fena" diye bagir, nefes vermek nefes almanin garantisidir, nefesi iyi alan iyi kosar, kosu esnasinda sesli nefes alip vermekten korkma-cekinme. orada bir cok hazirlikli adam goreceksin isin su an icin zor ama moral bozmayalim, sana ders olsun, isini son haftaya bir daha birakma.
dallasimo ve derk tavsiyeler için çok teşekkürler.
yazılıydı dersaneydi kpss idi derken zaman hızlı aktı.
dün koştum 1000 gayet iyiydi birazdan çıkıp bi daha koşacam durumum şu an iyi. 2000 e yaklaşırım sanıyorum.
Birader arı sütü bal pekmez zart zurt herkes bişey demiş hepsini yiyip motoru bozmayasın ?
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Niçin koşacaksın ??
dünya barışı için herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: emure
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Niçin koşacaksın ??
dünya barışı için herhalde
hüseyinin yorumlarına hastayım ben ya... bi duruluk netlik var mesajlarında bolca da güldürüyo beni
motor iyi şu an da makarna tavuk akşam, pekmez bal sabah dengeleniyor
Az önce geldim eve 2400 koştum tek sorun nefes sigaradan dolayı. onu da arada 2 kere 15 er saniye yürüyerek hallettim. inşallah yarından dinlendikten sonra bu iş tamam olur.
Bal yemeyi düşündün mü?Kavanozla
mrb ben er baslıga basvuru yaptım sınav ve mulakata gıren varsa yardımcı olsun
oneMoreCupofCoffee
kullanıcısına yanıt
Hocam prof. sprinterim sana şöyle tavsiye vereyim; koşmadan 3 saat önce yemeğini ye boşaltımını yap, koşudan 1 saat kadar önce 1-2 mandalina veya herhangi bir meyve ye, koşudan 30 dk önce su ihtiyacını karşıla ve başla biz halter antrenmanlarından önce krossumuzu geliştirmek için 5 km yaklaşık 400 metrelik sahada 12-13 tur yapıyor 400 metreyi 1:40-1:55 lik tempoyla koşuyoruz. Red-bull burn filan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer bir şey yiyip içeceksen sürekliliği göstermen gerekli yoksa bir işe yaramaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme