Şimdi Ara

3000₺ Oyun Bilgisayarı Toplanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar monitör dahil 3000₺ sizden bir sistem önerisi bekliyorum sistemi vatan gibi mağzalardan nakit para ile alacağım ve orada kurduracağım sistemi çünkü ben bu işlerden fazla anlamıyorum.

NOT1: Eğer toplanamazsa bu fiyata ps4 almayı düşünüyorum oyun için.

NOT2: Oynadığım oyunlar CS:GO, LOL vs. Birde açarsa GTA V oynarız.

NOT3: Yayıncılık gibi işlerle uğraşmıyorum. Sadece oyuna yönelik olursa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dostum şu sistemelr var sitede karne indirimleri falan var istersen 16 gb ram yap monitör alma sana kalmış istersen monitör al 8 gb oyna iyi forumlar dilerim

• bimde ps4 rdr2 ile beraber 2000 liraya satılıyormuş

3000 liraya alacağın pc o ps4'ün vereceği keyfi asla vermez

arta kalan 1000 lirayla da ps4 oyunlarına erişim sağlarsın, al sat yaparsın, takas yaparsın, kardeşlik yaparsın, bir şekilde yolunu bulursun

• TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AOC 21.5" 22B1H 1920x1080 5ms HDMI / VGA FULL HD LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
    https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/aoc-21-5-22b1h-1920x1080-5ms-hdmi-vga-full-hd-led-monitor.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinizin önerdiği sistemler oldukça iyi ama aklıma takılan bir soru var bunlardan hangisi performans bakımından ağır basıyor. Daha önceleri nvida + intel bir pc kullandığım için kaliteli olduklarını biliyorum ama amd hiç kullanmadım. Acaba amd daha mı ağır basıyor bilemedim. Yardımlarınız bekliyorum önerileriniz için teşekkür ederim.

• Yorumun için teşekkür ederim. Bende en son çareyi ps4 te görüyorum ama şuan güzel bir pc kurarsam lol ve csgo gibi bağımlısı olduğum oyunları oynayabilirim ama üniversite hazırlık okuduğum için bir masaüstü gerekiyor. Slayt ödevleriydi felan arkadaşlarla 5 kişi lol veya cs girmek için lazım ☺️

• One Wit kullanıcısına yanıt
    bu pc girer ama üni var diyorsan hiç bir şey alma paran dursun dostum o daha önemli iyi forumlar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite ailemin evine çok yakın olduğu için ailemle birlikte kalıyorum para sıkıntı değil ama laptop bozuldu şuan mobilden yazıyorum laptop tamir için 500₺ istediler ama laptop sağlam iken 150₺ anca ediyordu onun için yeni bir masaüstü almaya karar verdim bilgisayarsız duramam malesef 😖
    Sizin önerdiğiniz sistemi almaya karar verdim ama nakit alacağım internet üzerinden kredi kartı ile alamam malesef limiti yetmez vatandan felan toplasam 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı fiyat olmaz mı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Wit -- 26 Ocak 2019; 22:47:22 >
  • One Wit kullanıcısına yanıt
    İşlemci İntel Core İ3-8100
    Anakart ASUS PRIME H310M-K INTEL H310
    Bellek DDR4-2400Mhz C16 8GB

SSD sabitdisk WESTERNDIGITAL 240GB SSD SATA, 545-465MB/s
    Ekran kartı Radeon RX 570 4GB L i n k : RX 570 4GB fiyatına bak
    Kasa FSP CMT120A-500 FSP 500W 80+ SILVER USB3.0 Pencereli

Vatandan bu özelliklerde sistem toplayabilirsin

• Teşekkür ederim Gleaner.

• Ps4 yolu görüldü. Bu fiyata nakit pc toplama hayal gibi duruyor en iyisi ben bime gelecek olan oyun hediyeli ps4ü alıyım. 3000₺ Oyun Bilgisayarı Toplanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Wit -- 26 Ocak 2019; 23:45:34 >
  • Gleaner dedigi gibi olabilir intel senin oyunlarda daha iyi karar sana kalmış acelen yoksa üni için ugraş dostum her zaman pc toplanır yapılır acele etme gelecegini düşün buna göre hareket edersen iyi olur iyi forumlar dilerim
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Üstad pek güzel yazmışsın. Az daha ikna olsam toplayacağım sistemi bırakıp 2inci üniye hazırlanırdım
  • Bonibons B kullanıcısına yanıt
    dostum ben her zaman bilgisayar sektörü oluşur degişir ama hayatın gerçekleri vardır unutma bu yüzden dedim iş yoksa para yok para yoksa hayat yok düzen bu :D iyi forumlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Bu mesaj silindi.
    kırıldı mı hocam sahiden internette pek bir bilgi bulamadım da
  • Vip3r kullanıcısına yanıt
    Dostum özelden bana yaz link veriyim

• ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Güzel adamsın vesselam.
  • https://youtu.be/3a6-wMC9Jro

• Saol Dostum aslında foruma pek dönesim yoktu ama dedik bi halta yarasın bildigimiz bir şey bu arada metallurgy önerdigi sistem iyi ama abdullah dedigi gibi o fiyata çok iyi bana sorsan asus ekran kartını bazılarında ısıyı dengeleyemiyorlar riske atmam aynı model msi yada sapphire alır takarım geri parçalar çok iyi fiyata göre iyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.