Şimdi Ara

3000 TL bandındaki telefonlardan sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat max 3000 tl olacak aklımda 4 tane telefon var

1- xiaomi mi 9t = arayüzü güzel , kullanımı kolay gibi geldi ve tam ekran olduğu için hoş duruyor fakat mağazada bakma şansım oldu biraz ağır telefon gibi ve sar değeri yüksek 1.30 civarlarında baş ve vücut için. ayrıca 64 gb ve hafıza kart desteği yok.

2- oppo reno z = mağazada incelediğim bu muydu tam hatırlayamıyorum ama mi 9t ye nazaran daha ele oturaklı ve hafif geldi. fakat internetten karşılaştırma yaptığım zaman aralarında 5 gram fark olduğunu gördüm. bu 5 gram bu kadar fark etmemi sağlayabilir mi diye düşünüyorum ama mağazada gördüğüm fiyat bandı ile reno z fiyat aynı. büyük ihtimal bu olması lazımdı. bunun da arayüzünü beğendim ekstra olarak ele daha oturaklı fakat çentikli.

3- samsung a70 = samsung a karşı önyargı var bataryaları hep kalitesiz gibi geliyor. mağazada hiç kullanmadım ama önerenler oldu incelemelerden gördüğüm kadarıyla boyutu vs mi 9t kıvamında gayet iyi ama daha ince duruyor.

4- huawei p20 pro = bunu da tercih edenler olmuş fakat hem diğer telefonlara kıyasla daha eski ve huawei ile ilgili android olayları olduğu için bunu pek tercih edesim gelmiyor. zaten telefonun dış yapısı diğerlerine göre daha kötü . tasarım olarak beğenmediğim bir model.

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? pek detaylı inceleyemedim telefonları. bu fiyat bandında mutlaka almalısın dediğiniz telefonları da değerlendirebilirim.

• Mi 9t dicem ama 64 gb çok az bence 128lerde pahalı malesef. Benle senle aynı durumdayım şuan. A70in kamerası biraz kötü onun dışında çok iyi
  • Bunların arasından en alınası p20 pro'dur ama onun fiyatı 3 bini aşıyor.O android olayı yeni çıkacak olan modeller ile ilgili bir sorun.ikinci seçenek olarak da mi9t.Diğerlerine hiç bakmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Bunların arasından en alınası p20 pro'dur ama onun fiyatı 3 bini aşıyor.O android olayı yeni çıkacak olan modeller ile ilgili bir sorun.ikinci seçenek olarak da mi9t.Diğerlerine hiç bakmanıza gerek yok.
    evet mate 10 pro ile karıştırdım. a70 i neden önermediniz incelemelerden gördüğüm kadarıyla parmak izi okuyucusu hariç gayet güzel telefon. kamera olarak 9t gece video çekiminde daha iyi olsa da samsung un ses kalitesi ve gündüz çekilen fotoğraflardaki gerçeklik göze hoş geliyor. 9t gündüz renklere canlılık vereceğim derken kameranın renk ayarlarını tutturamamış gibi. gerçeklikten uzak hafif solgun bir renk görünüyor.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    kamerasını ben çok kötü bulmadım zaten kötü bir telefondan geçiş yapacağım için o segmentteki bir telefonun kamerası gayet güzel gelecektir gözüme fakat video çekimlerinde zayıf gibi a70. parmak izi okuyucusu da bayağı yavaş çalışıyor rakiplerine nazaran gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: austri9

kamerasını ben çok kötü bulmadım zaten kötü bir telefondan geçiş yapacağım için o segmentteki bir telefonun kamerası gayet güzel gelecektir gözüme fakat video çekimlerinde zayıf gibi a70. parmak izi okuyucusu da bayağı yavaş çalışıyor rakiplerine nazaran gördüğüm kadarıyla.
    Reno z aldim ben kamerası mi9t ile aynı. Dün vatan gece indirimiyle 2889 liraya maloldu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet mate 10 pro ile karıştırdım. a70 i neden önermediniz incelemelerden gördüğüm kadarıyla parmak izi okuyucusu hariç gayet güzel telefon. kamera olarak 9t gece video çekiminde daha iyi olsa da samsung un ses kalitesi ve gündüz çekilen fotoğraflardaki gerçeklik göze hoş geliyor. 9t gündüz renklere canlılık vereceğim derken kameranın renk ayarlarını tutturamamış gibi. gerçeklikten uzak hafif solgun bir renk görünüyor.

Alıntıları Göster
    Mate 10'da olur.Açıkçası samsung'un tepe modeller dışındaki cihazlarını beğenmiyorum çok fazla kırpıyolar cihazları ama fiyatlara da bir o kadar abanıyolar.Xiaomi orta segmentte daha agrasif.Misal a70'e o kadar para veriyosun ekran gorilla glass 3 utanmasa 2 koycaklar,donanım desen s675 a50'de kullanılan işlemciden hallice bir performans veriyor,kasa zaten plastik. Max ederi 2500'dür.Mi9t kamerada bana biraz daha iyi geldi a70'e oranla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın. telefon elinize ulaştı mı ? kullanıcılar gerçekten de memnun olduğunu dile getiriyor bu telefon için fakat telefon sanki hayalet gibi incelemesi yapan bile olmamış 1-2 amatör kanal dışında. onlar da pek detaylı değil zaten. kafamı karıştırıyor yoksa benim de aklımı çeldi reno z.
  • quote:

güle güle kullanın. telefon elinize ulaştı mı ? kullanıcılar gerçekten de memnun olduğunu dile getiriyor bu telefon için fakat telefon sanki hayalet gibi incelemesi yapan bile olmamış 1-2 amatör kanal dışında. onlar da pek detaylı değil zaten. kafamı karıştırıyor yoksa benim de aklımı çeldi reno z.
    Teşekkürler. Çok reklamı olmadı opponun evet. Bir tek erdi inceledi. Gelmedi henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.