Şimdi Ara

3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kdv dahil değil orda yazana normal fiyatı 700 tl onunda 40 50 tl ucuz
  • JReis kullanıcısına yanıt
    Son hali budur.

JReis şimdi bu son paylaştığım resimde ki KDV dahil fiyatı 3000 TL. yaklaşık bu doğru mu yani kafam karıştı
     3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bias -- 11 Şubat 2015; 17:45:42 >
  • Bias kullanıcısına yanıt
    rami artır kingston yap benim önerdiğim.osisteme hafif kalır.
    Ramı 8 yap kardeşim o sisteme 4 olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem Berat kullanıcısına yanıt
    Pardon ya Ram 2x olcak 2 tane 4 gb yani :)
    Kingston yapmama gerek yok bence inceledim Ram gayet iyi :G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bias -- 11 Şubat 2015; 17:39:18 >
  • JReis kullanıcısına yanıt
    JReis
    Dostum bi cevap versen bana
    sen bilirsin çünkü ben nedediysem tersini seçiyorsun: senin sistemin senin kararın ben sadece öneride bulunuyorum :alınca paylaşmayı unutma.
    Bdk. Bdk. Öyle mi yaptım gerçekten ben :/ Ne dediysen tersi mi oldu :(

Beğenmedin mi sen şimdi sistemi gözüne kötü gelenler hangileridir hemen söyle lütfen :)

O Ram i seçme sebebim çok ucuz olması ve 1600 mhz soğutuculu olması çünkü Sistemi topladıktan çok yakın zaman sonra zaten OC yapıcam Soğutucu ve SSD alıcam hemen onlar la da birlikte 4x8GB 2333Mhz Ram almayı düşünüorm. Ram i şimdilik ucuz seçme sebebim buydu başka gözüne çarpan nedir?
  • Hala gtx970 de kararlı mısın

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    Abi ben sana önerin için teşekkür etmeyi unuttum çok teşekkür ederim fikirlerin için fakat mümkün olduğunca Anakartı ile olsun İşlemcisi ile olsun Ekran Kartı ile olsun AMD den uzak durmaya çalışıyorum çünkü fazla olmadı 1 ay önce arkadaşıma önerdiğin R9 ekran kartlı bi sistem yaptık ve gerçekten AMD pişmanlıkmış onu öğrendim.
    Ben sana 970 öneriyorum ama hani tahmin etim böyle düşündüğünü ama amdye kötü dedirtmem nen her iki markanın iyilerine bakarım amd tek kötü diyeceğim şey driverları onuda düzelti.sonra ram alacam demişsi tmm ozaman ama 2133 gerek yok okadar sistem zaten 1600 destekliyor açıkçası ramda oc gereksiz görüyorum tabi kullanan sensin.

Evet Ram konusunda haklı olabilirsin ve sözünü dinliycem 4x8Gb 1600 alıcam o zaman :D Fakat "Ben sana 970 öneriyorum ama hani tahmin etim böyle düşündüğünü" şunu anlamadım. Sen Galaxy 970 önermiştin bende ona yakın tüm Ekran kartlarını inceledim ve fiyat olarak en kalitelisi bunu belirledim.

Gigabyte GTX970 4GB 256Bit GDDR5 16X / Bellek Hızı 7010 MHz (7.0Gbps) / Bellek 4 GB / Bellek Arayüzü 256Bit / Çekirdek (İşlemci) Hızı Base Clock 1178 MHz - Boost Clock 1329 MHz / DirectX 12 - 1.106,91 TL.

Galaxy GTX970 EX OC 4GB 256Bit GDDR5 16X / Bellek Hızı 7010 MHz / Bellek 4 GB / Bellek Arayüzü 256Bit / Çekirdek (İşlemci) Base Clock MHz 1164 -Boost Clock MHz 1317 /DirectX 12 - 958,82 TL.

Gigabyte GPU hızı olarak daha iyi diye onu seçtim ama hata yaptıysam vazgeçebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bias -- 11 Şubat 2015; 18:22:04 >
    drectx 12 destekli kart istediğinden amd istemediğini tahmin etimki tahminimde yanılmamışım.
    Ha şimdi anladım :)

Abi aradaki fark AMD ve NVIDIA benim için çok bi kere Directx 12 bitiriyo olayı zaten şuna bak

Gigabyte GTX970 4GB 256Bit GDDR5 16X / Bellek Hızı 7010 MHz (7.0Gbps) / Bellek 4 GB / Bellek Arayüzü 256Bit / Çekirdek (İşlemci) Hızı Base Clock 1178 MHz - Boost Clock 1329 MHz / DirectX 12 - 1.106,91 TL.

SAPPHIRE R9 280X OC TRI-X 3GB 384Bit GDDR5 16X / Bellek Hızı 6400 MHz / Bellek 3 GB / Bellek Arayüzü 384Bit / Çekirdek (İşlemci) Hızı 1000 Mhz. / DX 11.2
    ız direct x 12 nvidiaya özgü bir şey değil amd dede var biliyosun dimi
    Evet biliyorum ama hangisinde var olanı da çok pahalı
    r9 serisi bu bir yazılım sonuçta ya bu iş biraz bütçe işi he sırf yorumlar amd pişmanlıktır falan sözlerine inanıp korkuyorsan korkma amd yemez seni.evt driverları kötüydü ama düzelti ben hala 6850 kullanıyorum higt oynatıyor bütün oyunlar.yani amd bu yüzden tercih etmiyorsan öyle bişey söz konusu değil o eski amd değil artık. ben nvidada kullanırım amdde ben fiyat performansa bakarım bide benim pek oyunla işim olmadığı için daha çok işlemci gücü gerekli. Aklın hangisin deyse ona bak sonra keşke bunu alsaydım deme bir tavsiye
    herşey içinde 3045 tl evet dogru bu fiyat
  • Teşekkürler JReis.
    Peki net güvenilir bir site mi acaba daha önce alışveriş yaptın mı hiç?
    Bir INTEL Sistem bir AMD Sistem çıkarttım aynı fiyata iki resimde görülüyor.

Son olarak fikirlerinizi şimdi alayım..

Hangisi?
     3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.