Şimdi Ara

3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir Masaüstü Kasa toplamayı düşünüyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Toplamak istediğim Masaüstü Kasayı özellikle ve sadece Oyun Bilgisayarı amaçlı toplamak niyetindeyim.

İstediklerim Sadece Altta Belirttiğim Parçalar:

CPU (İŞLEMCİ):

OVERCLOCK VE SOĞUTMA:

ANAKART:

EKRAN KARTI:

BELLEK RAM:

HARD DISK - SSD:

KASA:

KASA - PSU:

Bütçe: 3000 TL.

Not: Yukarıda da belirttiğim gibi almak istediğim parçalar sadece bunlardır ve önerilerinizi yaparken kasanın toplanma amacının sadece Oyun için olduğunu dikkate alarak yapmanızı rica ederim. ( Monitör, Ses Kartı, Klavye, Mouse vb. ihtiyacım yoktur ve belirttiğim 3000 TL. bütçe sadece o 8 parça için geçerlidir.)

Fikir ve Yorumlarınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bias -- 11 Şubat 2015; 8:38:08 >

• I5 4690k
    Msi z97 gaming3
    G-skill ripjaws 4×2gb 1600mhz
    Wd blue 1tb
    Zalman z3 plus
    Corsair vs650 650w
    Msi gtx970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bias kullanıcısına yanıt
    buyur dostum sinerji.gen.tr en ucuz burda.
     3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

buyur dostum sinerji.gen.tr en ucuz burda.

Site güzelmiş gerçekten dostum ve dediğin gibi gerçekten ucuz ilgin için çok teşekkür ederim.

• Overclock yaparim diyor musun?

• JReis kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir site mi? Gerçekten çok ucuzmus. 4690K Vatanda 743 TL burada 598 neden bu kadar ucuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bana da garip geldi öneren arkadaş tekrar yazsaydı güvenilir olup olmadığını bende sormayı düşünüyordum. Gerçeklik ve güvenilirlik payı varsa gerçekten çok ucuz bir site.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendimce bir sistem topladım resimde de gördüğünüz gibi fakat 3500 TL. yi buldu ne yazık ki bütçem 3000 TL. ile sınırlı sistemi incelediğinizde Intel tabanlı sistem olmasını istediğimi anlayacaksınız yani gerçekten işlemci ve anakart ta Intel tabanlı sistemde kalmak istiyorum ayrıca ekran kartında da Nvidia olsun istiyorum şimdi benim fazla bilgim yok aslında kendimce yapmaya çalıştığım buydu bu bahsettiğim şartlar altında önerilerinizi duymak istiyorum lütfen.

intel core i5 4690k yi Vatandan daha ucuz a bulabileceğim bir site varsa güvenilir belirtin çünkü o işlemciden vazgeçmek istemiyorum biraz araştırdım orta seviye bir game pc si için önerilen en iyi işlemci kendisi.

ayrıca bu işlemciye uyumlu benim resimdeki tercihimden başka daha ucuz bir anakart öneriniz var mı?

ekran kartına gelince de msi gtx970 seçme sebebim de GPU ve 256 bit olması yanı sıra dx12 destekli bir ekran kartı olduğu için seçtim özellikle işlemcime uygun Nvidia ın Dx12 destekli daha uygun fiyata önerebileceğiniz ekran kartı varsa sevinirim çünkü Msi GTX970 biraz pahalı oldu

SSD ve Kasa da da farklı önerileriniz varsa memnuniyetle dikkate alırım.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bias

Kendimce bir sistem topladım resimde de gördüğünüz gibi fakat 3500 TL. yi buldu ne yazık ki bütçem 3000 TL. ile sınırlı sistemi incelediğinizde Intel tabanlı sistem olmasını istediğimi anlayacaksınız yani gerçekten işlemci ve anakart ta Intel tabanlı sistemde kalmak istiyorum ayrıca ekran kartında da Nvidia olsun istiyorum şimdi benim fazla bilgim yok aslında kendimce yapmaya çalıştığım buydu bu bahsettiğim şartlar altında önerilerinizi duymak istiyorum lütfen.

intel core i5 4690k yi Vatandan daha ucuz a bulabileceğim bir site varsa güvenilir belirtin çünkü o işlemciden vazgeçmek istemiyorum biraz araştırdım orta seviye bir game pc si için önerilen en iyi işlemci kendisi.

ayrıca bu işlemciye uyumlu benim resimdeki tercihimden başka daha ucuz bir anakart öneriniz var mı?

ekran kartına gelince de msi gtx970 seçme sebebim de GPU ve 256 bit olması yanı sıra dx12 destekli bir ekran kartı olduğu için seçtim özellikle işlemcime uygun Nvidia ın Dx12 destekli daha uygun fiyata önerebileceğiniz ekran kartı varsa sevinirim çünkü Msi GTX970 biraz pahalı oldu

Teşekkürler

ssdyi sonradan ekleyebilirsin şu an eklemene gerek yok lakin eklersen başka şeylerden kısmak zorunda kalırsın.
    Kasayı corsair carbie champ spec yap
    Ramleri aynı markanın 1600 mhz olanı yap 20 tl fark eder.

Sistemi bozmadan en fazla bu kadar düşürebildim ben yardım ederler altta da

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Kendimce bir sistem topladım resimde de gördüğünüz gibi fakat 3500 TL. yi buldu ne yazık ki bütçem 3000 TL. ile sınırlı sistemi incelediğinizde Intel tabanlı sistem olmasını istediğimi anlayacaksınız yani gerçekten işlemci ve anakart ta Intel tabanlı sistemde kalmak istiyorum ayrıca ekran kartında da Nvidia olsun istiyorum şimdi benim fazla bilgim yok aslında kendimce yapmaya çalıştığım buydu bu bahsettiğim şartlar altında önerilerinizi duymak istiyorum lütfen.

Teşekkürler

ssdyi sonradan ekleyebilirsin şu an eklemene gerek yok lakin eklersen başka şeylerden kısmak zorunda kalırsın.

İlgin için çok teşekkür ederim SSD yi çıkarmayı bende düşündüm haklısın sonra da ekleyebilirim Ramler konusu da öyle ama diğer Anakart İşlemci ve Ekran Kartı bileşenleri iyi seçim mi sence de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bias -- 11 Şubat 2015; 9:24:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Teşekkürler

İlgin için çok teşekkür ederim SSD yi çıkarmayı bende düşündüm haklısın sonra da ekleyebilirim Ramler konusu da öyle ama diğer Anakart İşlemci ve Ekran Kartı bileşenleri iyi seçim mi sence de?

OC yapacaksan güzel

•  3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Hala zorluyorsa SSD'yi çıkarabilirsiniz. Anakart bu seviyede baya seçenek var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocateur -- 11 Şubat 2015; 10:02:47 >
  • Sinerji de ekran kartları çok pahalı.
  • Overclock yapacaksan msi gaming 5 yap en az.ssd sonra,al 850 evoların fiyatı düşer belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

Hala zorluyorsa SSD'yi çıkarabilirsiniz. Anakart bu seviyede baya seçenek var zaten.

Anakart için başka önerilerin varsa açığım dostum fikirlere dediğim gibi belirttim zaten aslında pek anlamıyorum anladığım bildiğim kadarıyla yaptığım bu sadece.

• umbaba kullanıcısına yanıt
    Evet Ekran Kart fiyatları sadece öyle ama kalan her şey garip şekilde ucuz onun için sana sormak istediğim bir şey var siteden haberdar olduğuna göre güvenilir olup olmadığını sana sorabilir miyim?
  • Görkem Berat kullanıcısına yanıt
    Görkem bende MSI ı Gaming 5 yapmak çok isterim ama belirttiğim gibi bütçem 3000 TL. ve şuan 3500 TL. yi buldu kısmaya çalışıyorum MSI i nasıl 5 yapabilirim ki :)
  • Sinerji güvenlidir hiçbir sıkıntı çıkarmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bias kullanıcısına yanıt
    Şua. Mobilim pc başına 18:00 geçerim o saatleede bir sistem dizerim.

• Bu bilgilendirme için çok saol dostum çünkü oradan almayı düşünüyodum ama çelişkideydim sana güvenerek gönül rahatlığıyla alışverişimi oradan yapabilirim o zaman.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.