Şimdi Ara

3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İntel işlemci olsun yine ekran kartını amd yap bu arada amd işlemci ve gaming 5 olmaz intel çipseti yani intel işlemcilere göredir anakart.Yapma bunu dostum.amd fx 8350 yap işlemciyi anakartıda msi 970 gaming yap. Eğer amd alırsan böyle yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana sadece ekran kartini degistir diyorum.Cunku o kart sorunly ve dx12 ile amd de baya bi performans artisi olacak.Gtx9xx lerdeki dx12 de dx12 degil aslinda demo sadece ve amd nin cogu gpu su destekleyecek dx12 cikinca.Hadi dx 12 de cikti diyelim sadece windows10 da olacak.Onu da gectim dx12 yi her oyun birden desteklemeyecek yayginlasmasi falan zaman alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Berat

İntel işlemci olsun yine ekran kartını amd yap bu arada amd işlemci ve gaming 5 olmaz intel çipseti yani intel işlemcilere göredir anakart.Yapma bunu dostum.amd fx 8350 yap işlemciyi anakartıda msi 970 gaming yap. Eğer amd alırsan böyle yap.

Ben pek anlamadığımı söylemiştim ama Gaming 5 i koyma sebebim AMD ye de uyumlu olduğunu yazmasıydı sen öyle diyosan öyle yaparım :) Neden ekran kartına bu kadar AMD ye takıldığınızı bir türlü anlayamadım ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Ben sana sadece ekran kartini degistir diyorum.Cunku o kart sorunly ve dx12 ile amd de baya bi performans artisi olacak.Gtx9xx lerdeki dx12 de dx12 degil aslinda demo sadece ve amd nin cogu gpu su destekleyecek dx12 cikinca.Hadi dx 12 de cikti diyelim sadece windows10 da olacak.Onu da gectim dx12 yi her oyun birden desteklemeyecek yayginlasmasi falan zaman alacak

Senin sözünü dinliycem artk yaa :D
    ama bana GTX in neden sorunlu olduğunu anlatabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bias

quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Ben sana sadece ekran kartini degistir diyorum.Cunku o kart sorunly ve dx12 ile amd de baya bi performans artisi olacak.Gtx9xx lerdeki dx12 de dx12 degil aslinda demo sadece ve amd nin cogu gpu su destekleyecek dx12 cikinca.Hadi dx 12 de cikti diyelim sadece windows10 da olacak.Onu da gectim dx12 yi her oyun birden desteklemeyecek yayginlasmasi falan zaman alacak

Senin sözünü dinliycem artk yaa :D
    ama bana GTX in neden sorunlu olduğunu anlatabilir misin

Coil while sesi
    3.5 gb vram sorunu arastir
    O z97 amd uyumludan kastı ekran kartıdır

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    Dostum gerçekten de haklıymışsın gtx970 lerde bahsettiğin Coil While denilen sinek vızıltısı gibi bir sesten ve 4gb olarak piyasaya sürülürken 3.5gb performans vermesinden dolayı herkes şikayetçi durumda.
    Sistemi bu paylaştığım resimdeki gibi yapmam uygundur herhalde artık?

ama yine de arasındaki bu bellek hızı ve çekirdek hızı farkını, çözünürlük farkını ve directx farkını bile bile göz göre göre Sapphire i seçmek zorunda olmam sinir bozucu bi durum
    GTX970 4GB 256Bit GDDR5 16X
    Bellek Hızı: 7010 MHz (7.0Gbps)
    Çekirdek Hızı: Base Clock 1178 MHz
    Boost Clock 1329 MHz
    Maksimum Çözünürlük: 4096 X 2160
    DirectX: DirectX 12

SAPPHIRE R9 290X OC 4GB 512Bit GDDR5 16X
    Bellek Hızı: 5200 MHz
    Çekirdek Hızı: 1040 MHz
    Maksimum Çözünürlük: 2048x1536
    DirectX: DirectX 11.2
     3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• quote:

Dostum gerçekten de haklıymışsın gtx970 lerde bahsettiğin Coil While denilen sinek vızıltısı gibi bir sesten ve 4gb olarak piyasaya sürülürken 3.5gb performans vermesinden dolayı herkes şikayetçi durumda.
    Sistemi bu paylaştığım resimdeki gibi yapmam uygundur herhalde artık?

ama yine de arasındaki bu bellek hızı ve çekirdek hızı farkını, çözünürlük farkını ve directx farkını bile bile göz göre göre Sapphire i seçmek zorunda olmam sinir bozucu bi durum
    GTX970 4GB 256Bit GDDR5 16X
    Bellek Hızı: 7010 MHz (7.0Gbps)
    Çekirdek Hızı: Base Clock 1178 MHz
    Boost Clock 1329 MHz
    Maksimum Çözünürlük: 4096 X 2160
    DirectX: DirectX 12

SAPPHIRE R9 290X OC 4GB 512Bit GDDR5 16X
    Bellek Hızı: 5200 MHz
    Çekirdek Hızı: 1040 MHz
    Maksimum Çözünürlük: 2048x1536
    DirectX: DirectX 11.2
     3000 TL. BÜTÇE İLE SADECE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Dx 12 cikmadan dx12 destekliyo demek sacma oluyo :D .Zaten dx12 gelince o kart destekleyecek.Performans farkida yok zaten esit kartlar.Cozunurluk farki demissin o kart 4k desteklyo.Ki zaten senin buyuk ihtimal full hd bi monitorun var

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    Sana önce özür borcum var konunun başından beri benim için kendini parçaladın GTX970 alma diye ve ben seni dikkate almadım ama haklı çıktın gerçekten kusura bakma ve şimdi de teşekkürlerimi kabul et. :)

Acer G225HQV Full HD 21.5 Monitör var.

Haklısın Dx12 çıkmadan olmasının anlamı yok ama sen diyosun ki çıktığında R9 290x zaten destekliycek bunu anladım.
    Fakat performans farkı yok dediğinde vehttp://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290X-vs-GeForce-GTX-970 bu şekilde baktığımda baya var görünüyo ki ztn GTX in Çekirdek hızı 1178 R9 un çekirdek hızı 1040 performans farkı olması zaten normal. çözürnürlük farkına gelince pek anlamadım demek istediğini aslında o kart 4k destekliyo ki ztn senin büyük ihtimal full hd bi monitörün var demişsin ama hangisinden bahsettin gtx 980nin çözünürlüğü 4k R9un ki 2k

• quote:

Sana önce özür borcum var konunun başından beri benim için kendini parçaladın GTX970 alma diye ve ben seni dikkate almadım ama haklı çıktın gerçekten kusura bakma ve şimdi de teşekkürlerimi kabul et. :)

Acer G225HQV Full HD 21.5 Monitör var.

Haklısın Dx12 çıkmadan olmasının anlamı yok ama sen diyosun ki çıktığında R9 290x zaten destekliycek bunu anladım.
    Fakat performans farkı yok dediğinde vehttp://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290X-vs-GeForce-GTX-970 bu şekilde baktığımda baya var görünüyo ki ztn GTX in Çekirdek hızı 1178 R9 un çekirdek hızı 1040 performans farkı olması zaten normal. çözürnürlük farkına gelince pek anlamadım demek istediğini aslında o kart 4k destekliyo ki ztn senin büyük ihtimal full hd bi monitörün var demişsin ama hangisinden bahsettin gtx 980nin çözünürlüğü 4k R9un ki 2k

Ben oyun performansini kast ettim 2-3 fps anca var.Gpuboss gibi sitelere bakma onlar kagit ustu ozelliklere gore karsilastirma yapiyolar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.