Şimdi Ara

3000 TL Kasa - Sizce Uyumlu Olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam 3000 TL birikmiş param vardı. Hiçbir yere bakmadan hepsiburada.com girdim, araştırmadan sadece ürün açıklamalarını okuyarak bir kasa topladım kendimce. Sizce bu ürünler birbiriyle uyumlu olmuş mu ve verimli çalışırlar mı?

Not: Çok fazla oyun oynamıyorum, sürekli oynadığım oyun Tera Online (MMORPG) , onun dışında oyun oynarsam da full ayarlarda oynayayım, şu kadar FPS göreyim gibi bir derdim yok. Ama bu fiyata işlemlerde ve oyunlarda daha performanslı ve ileride işlemci ve ekran kartı bakımından yükseltmeye uygun bir sistem öneriniz varsa güzel olur.

Bu kasayı topladım, tam satın alma işlemini tamamlıyordum sorayım dedim.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İŞLEMCİ
    Intel Core i5 4690K 3.5GHz 6Mb Cache LGA 1150 İşlemci -- LİNK -- 852,89 TL

İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    Cooler Master Hyper T4 Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu CPU Soğutucusu (RR-T4-18PK-R1) -- LİNK -- 122,33 TL

EKRAN KARTI
    Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5 (DX11.2) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX750TI-2GD5) -- LİNK -- 505,65 TL

ANAKART
    Asus Z97M-PLUS Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 mATX Anakart -- LİNK -- 581,71 TL

SSD
    Sandisk Ultra II 120GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD (SDSSDHII-120G-G25) -- LİNK -- 189,00 TL

RAM
    Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FB/8) X2 --LİNK -- 178,25 TL X 2 = 360 TL

KASA
    Dark Sub-Zero USB 3.0 SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası (DKCHSUBZERO) -- LİNK -- 165,02 TL

GÜÇ KAYNAĞI
    High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı (HP-EP600-BR-II) -- LİNK -- 224,88 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ARIK -- 3 Ağustos 2015; 0:24:56 >

• Yardım bekliyorum
  • her ne kadar oyun derdin olmasa da bu bütçeye 750ti konulmamalı bence.en azından bir 280 düşün derim.
  • İşlemciyi oc etmeyecekseniz k ibareli olmayan bi işlemci ve h97 ya da h81 yongalı bi anakart tercih edin ve işlemci soğutucu için intel in stok fanı yeterli olacaktır onlara gerek yok.3000 tl bütçeye de 750ti biraz düşük kalmış bence r9 285,r9 380 ya da gtx960 koyarsanız daha iyi olur.ram i hyperx savage red alın ondan daha iyi bi seçim olur o ram cl10 ya da 11 diye hatırlıyorum.ssd de de en çok tercih edilen sorunsuz seri samsung evo 850 serisidir onu öneririm.bunları yaparsanız yine 3000 tl civarında daha dengeli bi sistem toplamış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrMojoRisin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    İşlemciyi K olmayan modeliyle değiştirdim, 180 TL oradan farketti. Stok soğutucu için 120 TL fark etti. Üstüne 400 TL daha koyarak Asus GTX970 ekran kartı taktım. Siparişi verdim daha gelmedi ama iyi olacak kesin.
    K olan modelin overclock için olduğunu bilmiyordum.
  • Mehmet ARIK M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun diyelim
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. @Mehmet ARIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
    Bugün geldi parçalar toplattım şuan kullanıyorum.
    Vallahi bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Çok güzel çok hızlı. Bilgisayar oyununun ne demek olduğunu yeni farkettim desem yeridir :)
    hocam keşke anakartıda değişseydin.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik meselelerden pek anlamadan topladım ben bilgisayarı. Anakartı seçerken ne pahalı olsun ne çok ucuz olsun diye orta fiyat bişey seçtim. Baktım diğer parçalarla uyumlu, özel bir nedeni yoktu yani :) Kafadan Asus bu iyidir ya, fiyatıda pahalı sayılır hesabından :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.