Şimdi Ara

3000 TL'lik oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar sizden ricam max. 3000 tl'lik bir bilgisayar toplamanız. Bu bilgisayarı 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Bilgisayarı oyun odaklı kullanıcam (başlıkta belirttiğim gibi). Ekran kartını gtx 970 düşünüyorum lakin 3000 tl'ye gtx 970'li bir pc toplanırmı herhangi bir fikrim yok. Sizden ricam 3000 tl ye olabildiğinin en iyisi bir oyun bilgisayarı. Gta V/Watch Dogs gibi oyunları rahatlıkla oynatsın mümkünse. Şimdiden yardımcı olacak tüm değerli dh üyelerine teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vforvendettae -- 10 Haziran 2015; 22:35:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• i7-4790 - Gtx970 - 500Gb Hdd - 128Gb Ssd - 8Gb Ram
  • bunu almanı öneririm

3000 TL ye zar zor bişiler zorlayıp alsanda hayrını görmezsin 3000 TL lik bilgisayarda 250 TL çok değil bu yönde değerlendirip almanda yarar var.

Son bir not Kalax ekran kartını almayın, servisi de ithalatçısı da problemli kaç tane kart aldıysam (2 tane GTX HOF almıştım) açılmış ve kullanılmış geldi.

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

• http://www.eksenbilgisayar.com

H97 çipsetli, M2 sata ssd destekli ileriye dönük sistem;

• 3000 küsür lira tutuyor.

kusura bakmayın bu sistem şu anın kuruyla 3200 tl tutuyor.ekran kartında daha uygun bir model alarak kasadan da biraz kısarak 3000 civarına indirilebilir maliyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batgyro -- 11 Haziran 2015; 12:09:33 >
  • Arkadaşlar, monitör olarak ne önerirsiniz? Fiyatı çok tuzlu olmassa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vforvendettae

Arkadaşlar, monitör olarak ne önerirsiniz? Fiyatı çok tuzlu olmassa iyi olur

GTX970 için en düşük bu tür bir monitör öneririm;

http://www.bimeks.com.tr/urun/146313/aoc-e2470swda-23-6-genis-ekran-led-monitor-dvi--analog--hoperlor.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vforvendettae

Arkadaşlar, monitör olarak ne önerirsiniz? Fiyatı çok tuzlu olmassa iyi olur

Sinerji.gen.tr/asus-215-vx228h-led-mm-monitor-1ms-siyah-pmu54834
  • Neden hep vga hi-end seçilirken hdd ve ram düşük özelliklerde seçilir ya da önerilir anlam veremiyorum.Hele bi kasa önerileri var aklım almıyor

Bu işin kuralı sistemin stabil çalışmasıdır.Bu durum kasanın havalandırma performansı soğutma performansına kadar gider iş...

üç aşağı beş yukarı zaten alabileceğin parçalar belli.Sadece disk olarak toshiba alma derim daya wd caviar black ı.Yüksek diyorsan blue ya da green al.
    Ram olarak hi-level önermiyorum.kingston ya da corsair öneriyorum.mhz i yüksek bir model düşük modelli ama soğutuculu olan model ile fiyatı aynıysa eğer mhz i yüksek olanı al derim.

Ve kasadaki fan performanslarını kontrol et.mutlaka egzos fan kaliteli olmalı.

Aslında ne yap biliyor musun ekran kartında bir düşük model al ve ssd ye terfi et.bu saatten sonra rpm dönen disklere para verilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.