Şimdi Ara

3000 tl mönitör dahil oyun pcsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teobaba -- 10 Ağustos 2017; 1:15:33 >

• Monitör dahil zor biraz. Monitörü 2.el almanız gerekibilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman 3000 tl olsun başlığı değiştiricem
  • Ryzen 3 1200
    Asus B350M Plus
    16 GB RAM(600 TL'yi aşmayacak en yüksek Mhz değerine sahip 16 GB RAM'ı al)
    Toshiba P300 1 TB
    SSD; Adata SU800
    RX 560 2 GB;
    PSU+Kasa;(Hoşuna giden 500W PSU'lu bir kasa al, bizim sistemimiz tam yükte 150-200W arası çekeceğinden PSU ne kadar çöp olursa olsun ciddi bir sorun yaşamayacağız)
    Monitör;https://www.incehesap.com/samsung-ls22f350fhmxuf-215-led-fiyati-30650/ 415 TL

Toplam 3000 TL civarı olacaktır her şey dahil.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    cok gereksiz bir sistem yazmişsin 16gb ram gerek yok birde psu kaliteli bir marka olmalidir gerçekten sistem icin cok onem tasiyor benim sistemimde montior dahil 3200 tl yapiyor inan cok daha iyi

ryzen 3 1300x

b350 gaming pro msi

rx 560 4gb

corsair ddr4 8gb ram

1tb baracude hdd

kasa 3x fanli

evga 500b 80+ güc kaynagi

aoc 24inç 75hz 1ms gaming monitör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ekran kartı koymamış xd neyse beyler sistem nasıl olmuş

3000 tl mönitör dahil oyun pcsi
  • 3000 tl mönitör dahil oyun pcsi

• jerula limbaw kullanıcısına yanıt
    8 GB yeni oyunlarda artık oyun deneyimini bozacak kadar yetmemeye başladı. PSU önemli o konuda aynı fikirdeyim ancak maksimum yükte 160-170 watt çeken bir sistem için 80+ PSU hayati önem taşımıyor. Yine 80-90 TL'ye en azından markalı bir şey (aerocool, zalman, coolermaster) yine daha iyi ancak çok da çok önemli değil. Ayrıca RX 560'ın 4gbsine hiç gerek yok, 1300x almaya da hiç gerek yok. Ryzenmaster ile frekansı 3,9a çekip voltajı 1.35 volt yaptığın an işlemcinin 1300xten çok daha performanslı oluyor. Benim önerdiğim sistemlerde felsefem uzun süre boyunca upgrade edilip kullanılabilmesidir. Bu sistemi de yalnız,çalışıyor ekran kartını değiştirip hiç yoksa 4 sene kullanabilsin arkadaş diye yazdım. Bu süreçte PUSU bozulur tabi, o zaman para olunca 80+ falan bir şey alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 10 Ağustos 2017; 10:57:46 >
  • 3000 tl mönitör dahil oyun pcsi

Bu şekilde 2600TL yapıyor inventusta ucuz psulu kasa olmadığı için ayrı ayrı ekledim farklı sitelerden daha uygun kasa alınabilir 400-500 tl civarında monitör için bütçe kalır.
  • nvidia almam hem pahalı hem performanssız amd en iyisi intel ve nvidiadan nefret ediyorum hem driver falanda cıkarmıyorlarmıs amd en eski kartına bile cıkarıyormus zaten rx ve ryzen cıktı intel ve nvidia bitti artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.