Şimdi Ara

3000 TL sistem yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz söyledikten sonra biraz daha araştırdım, Aerocool un bir çok kasa çeşidine baktım, Haf 912 lere baktım, yok hiç biri bunun gibi f/p oranına sahip değiller.

Toz filtresi olayı bu fiyatlardaki hiç bir kasada yok diyebilirim. Ayrıca PSU sunada baktım tekrar 80+ Bronze PSU a sahip.

Banada yeterince ideal gözüktü, ama gerçek birşey var Sizin kasanın görüntüsü daha güzel be
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohijito

Siz söyledikten sonra biraz daha araştırdım, Aerocool un bir çok kasa çeşidine baktım, Haf 912 lere baktım, yok hiç biri bunun gibi f/p oranına sahip değiller.

Toz filtresi olayı bu fiyatlardaki hiç bir kasada yok diyebilirim. Ayrıca PSU sunada baktım tekrar 80+ Bronze PSU a sahip.

Banada yeterince ideal gözüktü, ama gerçek birşey var Sizin kasanın görüntüsü daha güzel be

Kasa: Dark Sub Zero MidT ATX Siyah SSD Readyhttp://www.tucedo.com/asp/product/41877/DKCHSUBZERO-DARK-Sub-Zero-4xUSB-2xUSB3-0-2xUSB2-0-2x12-cm-Fan-ATX-Siyah-Kasa?ref=akakce&v=1.13.2 (Ücretsiz Kargo)

PSU: Corsair CX Serisi 750 Watt 80+ Bronze (12V kanalı 744 Watt)http://www.antifiyat.com/urundetay.php?Ref_Urun=2204&ref=akakce&v=1.10.5

• Kasa olarak z11 düşünüyorum ben kendi tasarladığım sistemde. Corsair gibi markalarda güzel gözüken bir kasa yok bence :D Aerocool'un görünüşü güzel ama nedense hep bir özellik eksik gibi :)

Şu an z11 ile aerocool arasında kaldım.

Bu arada VGA genişliği de önemli.Ya ekran kartı sığmazsa ? :D
  • quote:

Ben açıkcası Toz filtresi olayını hesaba katmadım. :(( unuttum....

Siz o kasayı o fiyata iyi bulmuşsunuz bence.

Ben bu kasayı 92 TL ye almıştım. dolar 1.80 falandı o zamanlar
    Beni idare ediyo...

ama Yaza doğru modifiye olayına gireceğim inş.

Aşağıdaki açtığım konuda olan Masaiçi PC için Masa yapıcam Böylelikle Kasa devri benim için kapanacak....

http://forum.donanimhaber.com/m_84666526/tm.htm

• @Angelmax

Hocam , kasa hiç hoşuma gitmedi ya, görüntü olarak da cezbetmedi açıkcası, hem içerik olarakda.

@KinqElessar

z11 gayet güzel gözüküyor, sadece biraz araştırma yapmam lazım , sadece görüntüsüne baktım şimdilik.

@arycanda66

Hocam o masa işi çok fena birşey, açıkçası bende bi ara düşündüm ama , ben bilgisayarı gerektigi zaman taşıyan bi insanım, o iş beni aşar. ama sogutma için efsane bir sistem hocam.

Tek bir yerde sabit kalacagım zaman ( evlendiğim zaman ) bu sistemi göz önüne tekrar alacağım ama uzun bir süre önümde böyle bir hayat yok

• mohijito kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. BU tarz bi modifiye sabit bi şekilde bi yerde durması için. Şerid Led aydınlatma ile çok hoş bir görüntü yaratacak diye düşünüyorum.

yaklaşık 1 Yıldır PC modifiye işleri ile ilgileniyorum ...
    Öyle bişey yapmayı düşünürseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım....
  • quote:

@Angelmax

Hocam , kasa hiç hoşuma gitmedi ya, görüntü olarak da cezbetmedi açıkcası, hem içerik olarakda.

Tamam kardeşim, sen bilirsin.. Ben kasaya ve PSU'ya çok para verme diye önerdim, ama sen zevk benim, kasanın görüntüsü için paraya kıyarım diyorsan son karar senin tabi ki.. :)
  • mohijito kullanıcısına yanıt
    Raidmax kasalara baktım da görünüşleri fena değil. Onları da araştırmak lazım.
    http://raidmax.com/chassis.html

200 civarı fiyata bir sürü kasası var.
  • @KinqElessar

Baktım cidden güzel modelleri mevcut, ben fazla fan takmayı seven bir insanım biraz daha bakıcam , iyi bir modeli mevcut ise duruma göre artık

@Angelmax

Dogrudur hocam, ama dediğim gibi , bütün fan yerlerinde toz filtresi olması , fazla fan takabilme özelliği olması vs vs vs. gibi özellikler ön planda benim icin sonra direk görüntüye bakıyorum diyebilirim.

@arycanda66

Aynen hocam, aklımda öyle bir sistem var, yapacagim zaman sizinle irtiabata geçerim direk zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.