Siz söyledikten sonra biraz daha araştırdım, Aerocool un bir çok kasa çeşidine baktım, Haf 912 lere baktım, yok hiç biri bunun gibi f/p oranına sahip değiller.
Toz filtresi olayı bu fiyatlardaki hiç bir kasada yok diyebilirim. Ayrıca PSU sunada baktım tekrar 80+ Bronze PSU a sahip.
Banada yeterince ideal gözüktü, ama gerçek birşey var Sizin kasanın görüntüsü daha güzel be
quote:
Orijinalden alıntı: mohijito
Siz söyledikten sonra biraz daha araştırdım, Aerocool un bir çok kasa çeşidine baktım, Haf 912 lere baktım, yok hiç biri bunun gibi f/p oranına sahip değiller.
Toz filtresi olayı bu fiyatlardaki hiç bir kasada yok diyebilirim. Ayrıca PSU sunada baktım tekrar 80+ Bronze PSU a sahip.
Banada yeterince ideal gözüktü, ama gerçek birşey var Sizin kasanın görüntüsü daha güzel be
Kasa olarak z11 düşünüyorum ben kendi tasarladığım sistemde. Corsair gibi markalarda güzel gözüken bir kasa yok bence :D Aerocool'un görünüşü güzel ama nedense hep bir özellik eksik gibi :)
Şu an z11 ile aerocool arasında kaldım.
Bu arada VGA genişliği de önemli.Ya ekran kartı sığmazsa ? :D
quote:
Ben açıkcası Toz filtresi olayını hesaba katmadım. :(( unuttum....
Siz o kasayı o fiyata iyi bulmuşsunuz bence.
Ben bu kasayı 92 TL ye almıştım. dolar 1.80 falandı o zamanlar Beni idare ediyo...
ama Yaza doğru modifiye olayına gireceğim inş.
Aşağıdaki açtığım konuda olan Masaiçi PC için Masa yapıcam Böylelikle Kasa devri benim için kapanacak....
Hocam , kasa hiç hoşuma gitmedi ya, görüntü olarak da cezbetmedi açıkcası, hem içerik olarakda.
@KinqElessar
z11 gayet güzel gözüküyor, sadece biraz araştırma yapmam lazım , sadece görüntüsüne baktım şimdilik.
@arycanda66
Hocam o masa işi çok fena birşey, açıkçası bende bi ara düşündüm ama , ben bilgisayarı gerektigi zaman taşıyan bi insanım, o iş beni aşar. ama sogutma için efsane bir sistem hocam.
Tek bir yerde sabit kalacagım zaman ( evlendiğim zaman ) bu sistemi göz önüne tekrar alacağım ama uzun bir süre önümde böyle bir hayat yok
mohijito
kullanıcısına yanıt
Evet hocam. BU tarz bi modifiye sabit bi şekilde bi yerde durması için. Şerid Led aydınlatma ile çok hoş bir görüntü yaratacak diye düşünüyorum.
yaklaşık 1 Yıldır PC modifiye işleri ile ilgileniyorum ... Öyle bişey yapmayı düşünürseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım....
quote:
@Angelmax
Hocam , kasa hiç hoşuma gitmedi ya, görüntü olarak da cezbetmedi açıkcası, hem içerik olarakda.
Tamam kardeşim, sen bilirsin.. Ben kasaya ve PSU'ya çok para verme diye önerdim, ama sen zevk benim, kasanın görüntüsü için paraya kıyarım diyorsan son karar senin tabi ki.. :)
Baktım cidden güzel modelleri mevcut, ben fazla fan takmayı seven bir insanım biraz daha bakıcam , iyi bir modeli mevcut ise duruma göre artık
@Angelmax
Dogrudur hocam, ama dediğim gibi , bütün fan yerlerinde toz filtresi olması , fazla fan takabilme özelliği olması vs vs vs. gibi özellikler ön planda benim icin sonra direk görüntüye bakıyorum diyebilirim.
@arycanda66
Aynen hocam, aklımda öyle bir sistem var, yapacagim zaman sizinle irtiabata geçerim direk zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme