Bildirim
3000 TL ye kadar 3d TV tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
boyut belirtmemişsiniz ama
42"için Sony W805
47"için LG LA660
47 için Philips PFL 6008
55" için Panasonic ET5E
gibi;örnekler çoğaltılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 20 Mayıs 2013; 19:41:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cakocan
Sorun yaşamayacağım pasif gözlüklü 3d tv konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
47" sony w805
47" philips 7008 -
Acikcasi panasonic ten gidiyordum ama sony de cazip gelmedi degil.
Panasonic te 55 inch cidden guzel fiyatta. Sony bu urunle cok taze simdilik, gerci ben agustos gibi alacagim aleti ama babakalim o zaman a kalir mi bu modeller...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende panayı merak ediyorum... sony ve phil 3000 liradan girdiyse oda farklı bişi yapmaz sanırım... yaz bitiminde fiyatlar düşer bi miktarda olsa -
quote:
Orijinalden alıntı: carloska
bende panayı merak ediyorum... sony ve phil 3000 liradan girdiyse oda farklı bişi yapmaz sanırım... yaz bitiminde fiyatlar düşer bi miktarda olsa
fiyatlar muhakkak düşecek. yeni tv'ler geldiğinde fiyatlar yanına yaklaşılmaz haldeydi... şimdi şimdi alınabilir fiyatlara gelebildiler...
Asıl sorun o zamana kadar stokta tutulur mu? -
Pasif gözlük + 3D bence LG alın derim önerim 55LA660S tir. Kesinlikle inceleyin derim. -
sony w805
philips 7008 6xx8
lg 7 serisi ..
panasonic et5 -
LG'de fiyat çok yüksek,
Philips derseniz amblight özelliğinden farklı bir artısı var mı acaba?
panel vs. Hz. bilgileri falan bunlar ne anlama geliyor. insanın kafası çok karışıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X