Şimdi Ara

3000 TL YE OYUN SİSTEMİ NASIL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese.Siz değerli arkadaşlardan yorum almak istedim fikirlerinizi ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.Bunun dışında da birkaç sorum olacak.

1)i5 4460 ın çok iyi bi f/p cpu olduğunu her yerde görmeme rağmen i7 mi almalıyım diye tereddütteyim gpu yu gtx960 a düşürüp i7 cpu almak daha mı mantıklı olur ?
    2)i5 4460 vs. AMD FX 8350 bu ikisinden hangi cpu yu tavsiye edersiniz ?
    3)ekran kartını asus mu gigabyte mı msi mı evga mı yoksa galax mı tercih etmeliyim hangisini önerirsiniz ?
    4)Sisteme psu ve kasa önerebilir misiniz bütçem 400 lira civarında.Zalman Z3 ün iyi olduğunu duydum ama dış görünümünü pek beğenmedim açıkçası,soğutması bi o kadar iyi olup da biraz daha estetik olan bi kasa önerebilir misiniz ?
    5)550W psu gtx970 i beslemeye yeter mi ve çok gürültü kirliliği yaratır mı yüksek kullanımda ?600-650 tercih etsem daha mı iyi olur yoksa çok bi fark olmaz mı ?
    6)Çok tuzlu olmayan birer gaming mouse klavye ve headset de almak istiyorum tercih edeceğim marka steelseries bütçem yaklaşık 300-350 tl civarı site önerir misiniz ?

Teşekkürler..

edit:Sistemde küçük değişiklikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMojoRisin -- 19 Temmuz 2015; 13:49:00 >

• Bu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Bu olabilir

Öneri için teşekkürlerEk olarak;hocam belleği 2x4 alsam daha iyi olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrMojoRisin

quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Bu olabilir

Öneri için teşekkürlerEk olarak;hocam belleği 2x4 alsam daha iyi olmaz mı ?

İstersen alabilirsin çok fark yok

• UP.
  • Bende dusunuyorum yapmayi ama amd ye karsi buyuk on yargim var bakalim nasil tavsiyeler gelecek... Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLNoo

Bende dusunuyorum yapmayi ama amd ye karsi buyuk on yargim var bakalim nasil tavsiyeler gelecek... Takip

Aynı şekilde ben de önyargılıyım hocam amd ye karşı,ki zaten çoğu kişi öyle.Aslında 4460 da hiç fena bi işlemci değil gördüğüm kadarıyla ama insan sırf markaya para mı veriyorum diye bir düşünmüyo değil işter istemez..
  • quote:

quote:

Bende dusunuyorum yapmayi ama amd ye karsi buyuk on yargim var bakalim nasil tavsiyeler gelecek... Takip

Aynı şekilde ben de önyargılıyım hocam amd ye karşı,ki zaten çoğu kişi öyle.Aslında 4460 da hiç fena bi işlemci değil gördüğüm kadarıyla ama insan sırf markaya para mı veriyorum diye bir düşünmüyo değil işter istemez..

Aynen oyle hocam fx8120 almistik 3 4 sene once cokta beğenmistik ama 2 yila tirtladi dusuk fps almaya basladik pc agir acilmaya basladi bir suru skinti. Ote yandan intel asiri pahali ama yapcak bisi yok bundan sonra intel ve nvidia ekran karti bizi paklar

• quote:

quote:

quote:

Aynen oyle hocam fx8120 almistik 3 4 sene once cokta beğenmistik ama 2 yila tirtladi dusuk fps almaya basladik pc agir acilmaya basladi bir suru skinti. Ote yandan intel asiri pahali ama yapcak bisi yok bundan sonra intel ve nvidia ekran karti bizi paklar

Amd cpu alınca cpu soğutucu da almak gerekiyor o zaman demek

• Soğutucu olarak vatandaki adam bize bunu onerdi bizde arastirmadan almistik http://www.vatanbilgisayar.com/cool-master-hyper-212evo-77511555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html

• MrMojoRisin kullanıcısına yanıt
    1.1-2 oyun haric i7 fark render gibi ağır uygulamalarda olur
    2.4460 tabi ki daha iyi fxler eskidi iyi anakart ve sogutucu lazim dengelemek için 3.3 ghz 4440 a 4.6 yacekeceksin yinede bazi oyunlarda geride kalırsın
    3.en uygun olani alabilirsin ayni gpuya cok buyuk paralar vermeye gerek yok
    asus servisi sorunludur evga servisi iyidir

4 200r daha iyi olabilir baska psu ile kombine edersin
    5. Yeterli gelir *vs550 ise 12v 504w guc verir piyasada 600w yazip bu kadar vermeyen tenekeler vardır

Son olarak ufak versiyonu alma tek fanli dir ufak kasalar icindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Temmuz 2015; 17:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

1.1-2 oyun haric i7 fark render gibi ağır uygulamalarda olur
    2.4460 tabi ki daha iyi fxler eskidi iyi anakart ve sogutucu lazim dengelemek için 3.3 ghz 4440 a 4.6 yacekeceksin yinede bazi oyunlarda geride kalırsın
    3.en uygun olani alabilirsin ayni gpuya cok buyuk paralar vermeye gerek yok
    asus servisi sorunludur evga servisi iyidir

4 200r daha iyi olabilir baska psu ile kombine edersin
    5. Yeterli gelir *vs550 ise 12v 504w guc verir piyasada 600w yazip bu kadar vermeyen tenekeler vardır

Son olarak ufak versiyonu alma tek fanli dir ufak kasalar icindir

Çok teşekkürler hocam.Asus-msi arasında gidip geliyordum biraz ama evga yı da göz önüne alıcam.Şöyle bir sorum olacak;gtx 970 büyük bi kart her kasaya sığmaz dedi bi arkadaşım 200r ile böyle bi sıkıntı yaşar mıyım ?

• MrMojoRisin kullanıcısına yanıt
    Yok hayir yasanmaz ben zaten goz önünde bulunduruyorum tavsiye ederken
    420mm bosluk var gtx 970 o kadar uzun değil
    http://www.corsair.com/en-us/carbide-series-200r-compact-atx-case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Temmuz 2015; 17:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Yok hayir yasanmaz ben zaten goz önünde bulunduruyorum tavsiye ederken
    420mm bosluk var gtx 970 o kadar uzun değil
    http://www.corsair.com/en-us/carbide-series-200r-compact-atx-case

Yeniden çok teşekkür ederim.. ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.