Bildirim
3000 TL ye sistem topladım öneri bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende yaklaşık 3000 tl'ye kasa topladım sanırım 3 ay önceydi HAF 912 ADVANCE GX, R9 290 Vapor-X Tri-X OC var biraz fikir verir umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: alizaz
bende yaklaşık 3000 tl'ye kasa topladım sanırım 3 ay önceydi HAF 912 ADVANCE GX, R9 290 Vapor-X Tri-X OC var biraz fikir verir umarım
Kasaya çok para vermek istemiyorum.vaporun farkı ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
http://www.sinerji.gen.tr
+
Sapphire R9 290 (Vatan)
site güvenilirmi birde senin koyduğun fiyatlar sitede farklı gözüküyor eğer o fiyatlar ise Ram işlemci anakart oradan alırım.fakat kasayı hiç beğenmedim kendi seçimim daha iyi gibi.ssdden pek anlamam ama senin seçiminin daha iyi olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasa bilinen 200R Corsair'dir, cpu cooler yüksekliği, vga boşluğu ve kablo yönetimi ile oldukça kullanışlı bir kasadır, farklı model de alabilirsin. -
quote:
Kasa bilinen 200R Corsair'dir, cpu cooler yüksekliği, vga boşluğu ve kablo yönetimi ile oldukça kullanışlı bir kasadır, farklı model de alabilirsin.
Fiyatlar ben en ucuzlarını bulup eklemiştim fotonla sitedeki fiyatlar uyuşmadı
Spette ki ürün fiyatlarına kdv eklemen lazım -
quote:
Spette ki ürün fiyatlarına kdv eklemen lazım
Anakarttan kısmıştım zaten ben ilk başta tercihim oydu zaten o zaman ben kendi sistemimle devam ediyim yardımın için saol
Rica ederim kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: panini78
vaporun farkı daha sessiz ve iyi soğutuyor ayrıca OC'a daha yatkın diye biliyorum
sıcaklığa göre kaç fanın çalışacağını ayarlayabiliyorsun (şuanlık bunda teknik sorun yaşıyorum)
işlemcim çarpan kilitli model ama yinede otomatik bir OC desteği var bu arada ben işlemcim için soğutucu almadım
kasaya yatırım yapmak bence daha mantıklı çünkü tüm sistem üzerinde soğutma potansiyelin olur ve sessiz çalışır
not: kasalar bir sürü ek özellik daha sunuyor, kablo yönetimi, güç kaynağı, sağlam metal, vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 22 Şubat 2015; 2:05:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alizaz
quote:
Orijinalden alıntı: panini78
vaporun farkı daha sessiz ve iyi soğutuyor ayrıca OC'a daha yatkın diye biliyorum
sıcaklığa göre kaç fanın çalışacağını ayarlayabiliyorsun (şuanlık bunda teknik sorun yaşıyorum)
işlemcim çarpan kilitli model ama yinede otomatik bir OC desteği var bu arada ben işlemcim için soğutucu almadım
kasaya yatırım yapmak bence daha mantıklı çünkü tüm sistem üzerinde soğutma potansiyelin olur ve sessiz çalışır
not: kasalar bir sürü ek özellik daha sunuyor, kablo yönetimi, güç kaynağı, sağlam metal, vs.
Anladım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X