Şimdi Ara

3000 tlye ps4 mu pc mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maNgaFaN33

Kafam karıştı simdi benim icin kac yil dayanacagi onemli

3000tl bütçeye kesinlikle pc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

Propus insanlar bütçesi 1000-1500tl arası olanlar için önerilebilir. Ama 2000tl ve üzeri için pc. Ps4 fx4300 ve hd7850'li bi sistemle neredeyse aynı hızda.

Ps4ün gpusu hd7870 hızında ve işlemcisi 8 çekirdekli.Fx8350 ayarında diye kalmış aklımda.Tabi çok daha iyi pc dizilir 3bin liraya fakat burda kişinin tercihi önemli.Şahsen pcde cs go dota 2 harici oyun oynamayan biriyim.Konsolun exc oyunları daha çok ilgimi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

Propus insanlar bütçesi 1000-1500tl arası olanlar için önerilebilir. Ama 2000tl ve üzeri için pc. Ps4 fx4300 ve hd7850'li bi sistemle neredeyse aynı hızda.

Ps4ün gpusu hd7870 hızında ve işlemcisi 8 çekirdekli.Fx8350 ayarında diye kalmış aklımda.Tabi çok daha iyi pc dizilir 3bin liraya fakat burda kişinin tercihi önemli.Şahsen pcde cs go dota 2 harici oyun oynamayan biriyim.Konsolun exc oyunları daha çok ilgimi çekiyor.

Orası öyle tabii ama ben uzun zamandır WoW oynuyorum mesela bana yetmiyor 1500tl lik sistem. O yüzden konsol yerine pc alırıdım ben olsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsi1Nefes

Bence pc al
    Illa kolla oynamak istiyorsan alirsin bir kol baglarsin televizyona bilgisayari ayni playstation

Exc. Oyunlari da pc açıyordu doğru ya

• quote:

Orijinalden alıntı: rktsky

quote:

Bence pc al
    Illa kolla oynamak istiyorsan alirsin bir kol baglarsin televizyona bilgisayari ayni playstation

Arkadas exc oyunlari oynamak isteseydi ps4 alirdi sormazdi bile
    Bide konuyu hortlatmissin

• Bende ps4 var pc de alıcsm yakında. Ben 1 yıl geriye dönebilsem ps4ü almazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kesinlikle pc al
    Ps4 alacaksın sonra fps oyunlarını rahat rahat oynayamıcaksın klavye + mpuse kesinlikle avantajlı ps4 ün exc 2 3 oyunu için bir oyuna 150 200 lira para verilmez ayrıca konsolun gücü pc nin gücünün yarısı neredeyse 3000 tl lik sisteme gtx 970 ekran kartını takarsın 4 5 sene upgrade siz devam edersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rktsky

quote:

Bence pc al

Arkadas exc oyunlari oynamak isteseydi ps4 alirdi sormazdi bile
    Bide konuyu hortlatmissin

Sen aynısı demissin bende ayni sey degil diyorum konuyu hortlatmayla ne alakasi var

• World of Warcraft - DotA2 - cs:go - oynamasamda LoL - Paint gibi gibi tonla oyun var pcde oynayıp zaman geçirebilceğin. Misal prens of persia bildiğim kadarıyla ps4 de yok ama ps3 çıktığı zamanki bir pc ilede oynanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Kardeşim kesinlikle pc al
    Ps4 alacaksın sonra fps oyunlarını rahat rahat oynayamıcaksın klavye + mpuse kesinlikle avantajlı ps4 ün exc 2 3 oyunu için bir oyuna 150 200 lira para verilmez ayrıca konsolun gücü pc nin gücünün yarısı neredeyse 3000 tl lik sisteme gtx 970 ekran kartını takarsın 4 5 sene upgrade siz devam edersin

Oyunlar konsola göre çıkıyor.Pcde hiç bir ekran kartını 5 sene upgrade etmeden kullanamazsınız.Ama konsolu 5 sene kullanırsınız.Misal ps3 zamanındaki gpuları ele alalım.Ps3de iyi kötü gta 5 filan oynanırken o 8800gt tarzı canavar gpular ne işe yarıyordu 2013de?Oyuna kimse 200 lira vermiyor zaten kardeşlik filan hiç mi duymadın hayatında.Son çıkan batman oyununda mesela pc platformu sürünüyor.O düşük donanımlı dediğin konsolda oyun çok daha iyi oynanıyor.Bunun sebebi yapımcılar deyip kestirip atabilirsin fakat bunun daha çok örnekleri var.Yapımcıların pc platformunu daha az salladığı bir gerçek.

Birisi de exc oyun oynamak istese sormazdı ps4 alırdı filan demiş.Arkadaş exc oyun oynamak istemese de sormazdı gider pc alırdı.Çok zeki kişiler var forumda ya neyse...

• Konuyu niye hortlattınız adam yorum bile yazmamış
  • Ps3 ü hiç karıştırma o 6 sene falan gitmiş olabilir ama ps4 ün ömrü en fazla 4 sene
    Ayrıca gtx 970 gibi bir kartta 4 yıl uğgrade etmeden sorunsuz bir şekilde ilk 2 3 sene ultra 4. 5. Sene medium high a alınarak oynanır bahsettğimiz kart 1300 tl ps4 fiyatında farkında mısın?

• 1000 liraya ps4 al 1500 2000e r9 270 i3lu sistem toplanir

• quote:

Ps3 ü hiç karıştırma o 6 sene falan gitmiş olabilir ama ps4 ün ömrü en fazla 4 sene
    Ayrıca gtx 970 gibi bir kartta 4 yıl uğgrade etmeden sorunsuz bir şekilde ilk 2 3 sene ultra 4. 5. Sene medium high a alınarak oynanır bahsettğimiz kart 1300 tl ps4 fiyatında farkında mısın?

Ps3un karsisinda da guclu cihazlar vardi, ustelik ram sikintisi vardi ps3de.Ps4 ps3ten daha kisa omurlu olmaz.

• Oyunların grafik kalitesi son 2 sene bir anda gelişti 2 sene 3 sonra sonrasını düşünemiyorum ps4 şimdi bile witcher 3 te frame atlaması yapıyosa ömrü maks 4 yıl
    Onun için gaming pc

• Ps4 kullanıcısıyım 1,5 yıldır daha önce ps3 kullanıcısıydım ama gel gördü şu oyun fiyatlarından gına geldi 280 tlye playstation storede oyun satılıyor üstelik bide plus var yıllık 150 tl bunları ucuza maledebilirsin ama biryere kadar oyunlar çok pahalı sadece bizim ülkemizde böyle.Pc ye geçmeyi düşünüyorum ps4te oyunları kaldırmıyor artık bf4 900p çalışmasına rağmen boyna fps düşüyor inan 30 fps aşagısını görüryorsun sürekli multiplayerde admlar o kadar update yaptılarki oyun düzelmedi birtürlü çümkü olnlarda ps4dün gücünün farkındalar bu makineyle bu değirmen dönmez biliyorlar ve grafik ve fps düşürüyorlar sürekli.

Pc ise oyunlar hep indirime giriyor konsolda bence oyuna para vereğine pc topla o oyun parasıylada ekran kartını 2 senede bir değişirsin yükseltirsin hatta belki pc bile yükseltirsin.

ps4 insanları yolmaya yönelik bir amaç gütmeye başladıgından beri görüşlerim bu yönde çünkü sony her sektörde batmaya başladı elinde bi playstation kaldı bütün hıncını playstationdan çıkarıyor bütün karı playstationdan kazanıyor zaten kendiside açıkladı.

bu yazdıklarımdan sonra sen karar ver artık.

• quote:

Oyunların grafik kalitesi son 2 sene bir anda gelişti 2 sene 3 sonra sonrasını düşünemiyorum ps4 şimdi bile witcher 3 te frame atlaması yapıyosa ömrü maks 4 yıl
    Onun için gaming pc

Ps3ün ilk oyunlarına bakan last of us, uncharted 3 gibi oyunların çıkacağını tahmin edemezdi.

O zaman ben de batman e bakıp pcye 2 yıl diyorum.Nasılsa atış bedava.

Ne grafik kalitesi gördün o yaşında da sana bu kadar çağ atlama gibi geldi bu çıkan oyunlar
  • Kesinlike pc al.Ps4 de sadece oyun oynarsın.Pc de her haltı yaparsın.Gömersin alt tabı netten istediğini yaparsın.Kullanman gereken başka programlar olur photoshop vs.Her şey elinin altında olur.Bir alt tab ile google çeviri bile oyunun geleceğini kurtarabilir.hem lol csgo dota ve daha nice oyunları çöpe atarsın.Ben ps4 de çıkıp oynuyamadığım oyunların yayınlarını izliyorum daha zevkli oluyo.Ama dota lol cs go gibi oyunları oynamak ile izlemek arasında fark vardır.Konu hikaye değildir çünkü.Ve pc herkes de vardır ama ps4 öyle değil.Pc de arkadaşların ile daha çok oyun oynarsın.

ps4deki oyun sayısı kısıtlıdır ama pc de gider 2000 yılının oyunlarını oynar fantazi yaparsın.

Edit:Birde oyunlar çok pahalı ps4 de o paraya 4-5 yılda bir pc alırsın.4-5 yılda götürür seni 3000tl lik pc.ilk 2-3 yıl ultrada akar gidersin.Ama masaüsttü al.

Edit2:Klavye ve mouse candır.

Edit3:Bu ne kadar saçma bir konu ya tabiki de PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 6 Temmuz 2015; 17:11:43 >

• Su exc. Ler icin alip elden cikaracagim konsol ama guzel tv yok evde. 21 inc monitor de sadece vga donusturucu fln halledilir de bunye reddediyor su anda ps3 oynamayi. Gozumuz alisti bir kere. 42 inc tv olsa yalniz 1 aylik alio elden cikarma niyetim var infamous GoW uncharted icin filan. X360 konusunda ne duusnuyorsunuz? Bi forza bir de halo var galiba o yuzden pek sicak bakmiyorum ona. Aa tabi bir de COD var adamlar COD u sanki x360 icin yapmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maNgaFaN33 M kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de PC. Orjinal oyun derdi yok..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.