Şimdi Ara

3000 tlye ps4 mu pc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar görüntü benim icin cok onemli degil
    Hangisi daha uzun omurlu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun parası verirsen ps4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 var aldım ilk ay baya oynadım ama sonrasında sıktı.Bilgisayae öyle değil.Farklı farklı bir sürü oyun var sıkılman daha zor bence.Pcne ilerde upgrade de yaparsın hem daha performanslı hem de daha uzun ömürlü olur.

• Bence pc al
    Illa kolla oynamak istiyorsan alirsin bir kol baglarsin televizyona bilgisayari ayni playstation

• Oyuna para veririm @DonanımHaberTavsiye
    Upgrade yapmadan hangisi daha iyi olur ? @HakiCS
    Bana da oyle mantikli geldi ama karar veremedim @Hepsi1Nefes

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayK--

Bu mesaj silindi.
    Pc tabiki. PS'ye hayatın boyunca bir oyun derdin olacak. PC'de Oyunlar çok daha ucuzluyor. Müthiş indirimler oluyor.
  • PS4 daha kırılmadı valla çok pahalı oyunlar. Konsolların ekran kartı derdi olmadığı için bayağı bi gider. Ama PC tadını hiçbirşey vermez. Evde Xbox360 var, elimi sürmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc topla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc aliyorum ultra takintim yok 5-6 sene götürür heralde

• maNgaFaN33 M kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla. Ama güncellik istiyorsanız ve upgrade düşünürseniz bütün parayı ekran kartına yatırmayın. İşlemciden çok kısmayın. Ama Ekran Kartınıda R9 280'den aşağı inmeyin. İşlemci en azından 4690K yada 4590 olsun kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maNgaFaN33

Pc aliyorum ultra takintim yok 5-6 sene götürür heralde

ps4 al kardeslik sistemi falan bir oyun 15-60tl arasina geliyor. cogu oyun steamdan ucuza geliyor bu sekilde.

konsolu 1300e alirsin 1700 cebinde kalir evinde pc yoksa bu 1700e orta sisstem toplarsin baba oyunlar 4 5 sene kasma derdi accak mi kspicak mi derdi olmadan ps4te oynarsin exc oyunlari tadarsin.

pcde de gunluk islerini pcye ozel cs go lol total war vb oyunlar oynarsin

• Bence 3000 tlye pc alin rahat edin hdmi ksblo ve kol alirsiniz tvye bağlayıp ps gibi keyfini sürersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsi1Nefes

Bence 3000 tlye pc alin rahat edin hdmi ksblo ve kol alirsiniz tvye bağlayıp ps gibi keyfini sürersin

Aynı şey olsa şuan konsolların piyasadan kaldırılması lazım.Niye millet konsol alıyor hiç düşündünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Bence 3000 tlye pc alin rahat edin hdmi ksblo ve kol alirsiniz tvye bağlayıp ps gibi keyfini sürersin

Aynı şey olsa şuan konsolların piyasadan kaldırılması lazım.Niye millet konsol alıyor hiç düşündünüz mü?

Peki neden ps4 alsin ?

• quote:

quote:

quote:

Peki neden ps4 alsin ?

Exc oyunları için.Upgrade masrafı olmasın diye.Mesela ps3 kaç senelik cihaz ve gta 5 oynanıyor.Şimdi çıkıp grafikleri iyi değil vb filan dersin ama ps3le aynı yılda çıkan bir pc gta 5 oynatabilecek mi peki?Hayır.

Zaten sırf exc oyunlar almak için yeterli sebep.Mesela bu sene gelecek uncharted 4.Pc tarafında uncharted 4 kadar sürükleyici bir oyun yok veya forza gibi bir yarış oyunu yok.

Pcye kol al tvye bağla mantığıyla hareket etmeden önce düşünmek lazım niye bu konsolları alıyor millet, eğer fark yoksa neden senelerdir bu kadar satıyor bu cihazlar diye...

• maNgaFaN33 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman şimdiden hocam. :) Ekran kartı olarak size tavsiyem R9 290 Tri-X.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki neden ps4 alsin ?

Exc oyunları için.Upgrade masrafı olmasın diye.Mesela ps3 kaç senelik cihaz ve gta 5 oynanıyor.Şimdi çıkıp grafikleri iyi değil vb filan dersin ama ps3le aynı yılda çıkan bir pc gta 5 oynatabilecek mi peki?Hayır.

Zaten sırf exc oyunlar almak için yeterli sebep.Mesela bu sene gelecek uncharted 4.Pc tarafında uncharted 4 kadar sürükleyici bir oyun yok veya forza gibi bir yarış oyunu yok.

Pcye kol al tvye bağla mantığıyla hareket etmeden önce düşünmek lazım niye bu konsolları alıyor millet, eğer fark yoksa neden senelerdir bu kadar satıyor bu cihazlar diye...

Hakli olabilirsin ama bence pc si yoksa pc almak daha mantikli olur

• Propus insanlar bütçesi 1000-1500tl arası olanlar için önerilebilir. Ama 2000tl ve üzeri için pc. Ps4 fx4300 ve hd7850'li bi sistemle neredeyse aynı hızda.

• Kafam karıştı simdi benim icin kac yil dayanacagi onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maNgaFaN33 -- 21 Mart 2015; 14:49:18 >
  • Kardes dersen ki oyun başı 100-150 lira veririm bana koymaz o zaman ps4 al

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.