Şimdi Ara

30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ttyahoss

Astra 111. Yıl olur veya focus 1
    6 td olur.

cevap için sağolun sizce neden bu iki araç + / - leri nelerdir
  • birde ford focus kullanma fırsatım olmustu bi dönem ne yalan söyliyim o araç beni focustan soguttu
    iç mekandaki plastikler o kadar sert ve kalitesiz geldiki inanın bu arabaya verilene yazık dedim bu benim şahsi fikrim
    kimsenin kullandığı araca laf atmak haddime değil
    ayrıca yakıt tüketimi kesinlikle cok cok azdı bunuda belirtmeliyim
  • Mondeo mazda3 gerisini ele hocam
    lancer da olabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirrtyyy19

öncelikle herkese merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve üye olmak bugune kısmet oldu
    ismim hakan yaş 32
    bugüne kadar otomobillere hep ilgili oldum fakat araba alacakken hiç bu kadar ikilemde( hatta üç dört) kalmamıştım
    ilk aracım opel corsa 1.7 dizeldi cok arıza cıkarttı cok başımı agrıttı sonra aynı kasanın 1.4 benzinli+lpg li versiyonunu kullandım ondada
    iki defa yolda kaldım arızadan servise goturdum bişey bulamadılar
    son olarakta daihatsu sirion 1.3 sporty 86 bg kullandım ama üzülerek kızımın dogumu surasunda satmak zorunda kaldım
    1.5 sene once şimdi yine bi araç almaya karar verdim kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım
    kafamdaki otomobiller
    mazda 3 1.6 otomatik benzinli yeni kasa 33000-35000 civarında
    honda civic 1.6 vtec es veya yeni kasa 30000-36000 civarı
    ford mondeo 2.0 ghia 2007 model
    bunlar istediğim benzinli modeller
    Dizel ise
    megane 3 privilage
    focus
    308
    astra 111.yıl
    uzun oldu farkındayım özür diliyorum benzinli konusunda mazda cok kafama yattı
    dizelde ise o kadar ağzım yanmasına rağmen astra 111.yıl cok hosuma gitti
    2.el düşük km tavsiyelerinizi bekliyorum
    saygılar ve cevaplar için şimdiden teşekkürler

Slm benim ve bizzat kullanan arkadaşlarımın önerileri şöyle
    Astra dizel 1.3 olduğu için çekmiyor performans beklemeyin fakat felaket ekonomik.
    Honda civic=iki hafta önce amcam aldı sağ taraf boyalı 90.000km brc lpg. 27000TL güzel araç öneririm.
    308 dizel konforlu ve güzel araç
    Şirketimde dizel focus ve fluence dizel var sürekli kullanıyorum çok güzel ve kaliteli araçlar özellikle fluence gerçekten yakıt yönünden çok ekonomik meganında aynı olduğunu düşünüyorum.
    Mazda3 otomatik benzinli 100km de 10 lt yakıyor arkadaşımındı. Çok yakıyor diye sattı mazda 3 lpg uyumlu değilmiş Mazda servisine sorun derim
    Şu an kullandığım fiat bravoyu öneririm kaliteli araç. Sıfır önermem çok pahalı ama İkinci el fiyatları gerçekten makul düzeyde (düşük km uygun fiyat bulabilirsiniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

quote:

öncelikle herkese merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve üye olmak bugune kısmet oldu
    ismim hakan yaş 32
    bugüne kadar otomobillere hep ilgili oldum fakat araba alacakken hiç bu kadar ikilemde( hatta üç dört) kalmamıştım
    ilk aracım opel corsa 1.7 dizeldi cok arıza cıkarttı cok başımı agrıttı sonra aynı kasanın 1.4 benzinli+lpg li versiyonunu kullandım ondada
    iki defa yolda kaldım arızadan servise goturdum bişey bulamadılar
    son olarakta daihatsu sirion 1.3 sporty 86 bg kullandım ama üzülerek kızımın dogumu surasunda satmak zorunda kaldım
    1.5 sene once şimdi yine bi araç almaya karar verdim kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım
    kafamdaki otomobiller
    mazda 3 1.6 otomatik benzinli yeni kasa 33000-35000 civarında
    honda civic 1.6 vtec es veya yeni kasa 30000-36000 civarı
    ford mondeo 2.0 ghia 2007 model
    bunlar istediğim benzinli modeller
    Dizel ise
    megane 3 privilage
    focus
    308
    astra 111.yıl
    uzun oldu farkındayım özür diliyorum benzinli konusunda mazda cok kafama yattı
    dizelde ise o kadar ağzım yanmasına rağmen astra 111.yıl cok hosuma gitti
    2.el düşük km tavsiyelerinizi bekliyorum
    saygılar ve cevaplar için şimdiden teşekkürler

Slm benim ve bizzat kullanan arkadaşlarımın önerileri şöyle
    Astra dizel 1.3 olduğu için çekmiyor performans beklemeyin fakat felaket ekonomik.
    Honda civic=iki hafta önce amcam aldı sağ taraf boyalı 90.000km brc lpg. 27000TL güzel araç öneririm.
    308 dizel konforlu ve güzel araç
    Şirketimde dizel focus ve fluence dizel var sürekli kullanıyorum çok güzel ve kaliteli araçlar özellikle fluence gerçekten yakıt yönünden çok ekonomik meganında aynı olduğunu düşünüyorum.
    Mazda3 otomatik benzinli 100km de 10 lt yakıyor arkadaşımındı. Çok yakıyor diye sattı mazda 3 lpg uyumlu değilmiş Mazda servisine sorun derim
    Şu an kullandığım fiat bravoyu öneririm kaliteli araç. Sıfır önermem çok pahalı ama İkinci el fiyatları gerçekten makul düzeyde (düşük km uygun fiyat bulabilirsiniz)

teşekkür ederim bilgiler için bravo beğendiğim bi araç zaten eşimle konustuk 36000 tl belki 1-2 bin daha koyup
    dizel araç almaya karar verdik
    dediğim gibi aklımda yoktu ama astra 111 yıl hoşuma gitti sizinde dediğiniz gibi bravoda alınabilecek araçlardan bakalım kısmet
    hangi dizele dogru gideceğiz
    bide sole bi olay var dusuk km benzinli araçlar fiyatlar 34000-35000 civarı birde lpg taktırmak istesem kaliteli lpg kitleri 1500-2000 tl
    bütçemi aşmıs oluyorum bu yüzden dizel almak daha mantıklı geldi
    ben aracımla sürekli gezen bi insanım yaklaşık 15000 km yol yaparım senede belkide daha fazla
    o yuzden dizel tercih sebebim

• Civic yeni kasa çok hoş ve iyi hocam Lpg li 100.000deki araçlar 35000civarı gidiyor.
    Kendim alacak olsam lpg li onu alırım.
    Ama dizel alacak olsam focus hb alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane düşünüyorsan scenicte bakabilirsin aile aracı amam en iyisi içlerinde mazda 3 bence iyi gider.^08 fiyat dahah düşer eski kasa olur çünkü şimdi fransa da 308 yeni kasası çıktı.Yakında gelir yılbaşına doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Megane düşünüyorsan scenicte bakabilirsin aile aracı amam en iyisi içlerinde mazda 3 bence iyi gider.^08 fiyat dahah düşer eski kasa olur çünkü şimdi fransa da 308 yeni kasası çıktı.Yakında gelir yılbaşına doğru.

sscenic gerçekten sevdiğim bi araçtı
    araçtı diyorum çünkü 1 akrabamda ve 1 arkadaşımda 2007-2006 model dizel vardı iki araçtada digital göstergeleri bozuldu
    biraz araştırma yaptım bunun scenic lerde kronik bir sorun oldugunu ögrendim.
    megane gelince son kasa gt line donanımı hariç hoşuma gittiğini söyleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Civic yeni kasa çok hoş ve iyi hocam Lpg li 100.000deki araçlar 35000civarı gidiyor.
    Kendim alacak olsam lpg li onu alırım.
    Ama dizel alacak olsam focus hb alırım.

benzinliden vazgeçtik eşimle karar verdik şu anda kafamda 3 adet dizel kaldı
    astra 111 yıl
    fiat bravo 16mj sport style
    toyota auris 08-09 1.4d
    bunlar şuanda elemeden geçirdiğim fiyatları birbirlerine en yakın araçlar
  • quote:

mazot vurmuş 4.bucuk liralara
    Alacaksan lpg li araçlara bak.
    36 bine çıkıyorsan da lpg li cruze var,yepyeni bir araba almış olursun.
    Alternatif olarak mazda 3 ve lancer önerilir yine lpg li.
    Bu iki araçta seni tatmin eder.
    İkisi de sorunsuz güzel otomobiller.
  • arkadaşlar biliyorum fazla oldum farkındayım 3 adet dizel arasında kullananlardan yorum alabilirsem
    çok memnun kalacağım astrayı kullanma fırsatım oldu tamam 1.2 viteslerde hantal ancak diger viteslerde sorun yok donanım son derece yüksek
    ve yakıt ekonomisi konusunda gerçekten kusursuz
    benim sadece merak ettiğim 2 kez opel alıp ağzı yanan biri olarak kronik sorunları olup olmadığı
    ben alıp uzun yıllar sorunsuz bi şekilde binmek istiyorum
    bravo kullanmadım daha önce çevremdede kullanan olmadığı için bilgim yok ama donanım olarak onunda astra gibi dolu olduğunu biliyorum kullanıcı yorumu lütfen
    auriste sorunsuz ve uzun yıllar kullanılacak bi araç ama hiç deneme şansım onuda olmadı maalesef :)
  • 2008-2009 focus 1.6 tdci 109

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar biliyorum fazla oldum farkındayım 3 adet dizel arasında kullananlardan yorum alabilirsem
    çok memnun kalacağım astrayı kullanma fırsatım oldu tamam 1.2 viteslerde hantal ancak diger viteslerde sorun yok donanım son derece yüksek
    ve yakıt ekonomisi konusunda gerçekten kusursuz
    benim sadece merak ettiğim 2 kez opel alıp ağzı yanan biri olarak kronik sorunları olup olmadığı
    ben alıp uzun yıllar sorunsuz bi şekilde binmek istiyorum
    bravo kullanmadım daha önce çevremdede kullanan olmadığı için bilgim yok ama donanım olarak onunda astra gibi dolu olduğunu biliyorum kullanıcı yorumu lütfen
    auriste sorunsuz ve uzun yıllar kullanılacak bi araç ama hiç deneme şansım onuda olmadı maalesef :)

Bravo hakkında bilgi sahibi değilim. Auris sehir içi Astradan da % 20 fazla yakar bilgin olsun. Vergiside Astraya göre daha fazladır, ama içim rahat olsun diyorsan AURİS diyorum başkada bişi demiyorum.

Not: Auris kullandım yok beyle bir konfor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.