Şimdi Ara

30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum ve üye olmak bugune kısmet oldu
    ismim hakan yaş 32
    bugüne kadar otomobillere hep ilgili oldum fakat araba alacakken hiç bu kadar ikilemde( hatta üç dört) kalmamıştım
    ilk aracım opel corsa 1.7 dizeldi cok arıza cıkarttı cok başımı agrıttı sonra aynı kasanın 1.4 benzinli+lpg li versiyonunu kullandım ondada
    iki defa yolda kaldım arızadan servise goturdum bişey bulamadılar
    son olarakta daihatsu sirion 1.3 sporty 86 bg kullandım ama üzülerek kızımın dogumu surasunda satmak zorunda kaldım
    1.5 sene once şimdi yine bi araç almaya karar verdim kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım
    kafamdaki otomobiller
    mazda 3 1.6 otomatik benzinli yeni kasa 33000-35000 civarında
    honda civic 1.6 vtec es veya yeni kasa 30000-36000 civarı
    ford mondeo 2.0 ghia 2007 model
    bunlar istediğim benzinli modeller
    Dizel ise
    megane 3 privilage
    focus
    308
    astra 111.yıl
    uzun oldu farkındayım özür diliyorum benzinli konusunda mazda cok kafama yattı
    dizelde ise o kadar ağzım yanmasına rağmen astra 111.yıl cok hosuma gitti
    2.el düşük km tavsiyelerinizi bekliyorum
    saygılar ve cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Açıkçası 111. yıl Astra yı önermem o motor kasaya çok küçük geliyor kullandığım bir araç. Ben mazda 3ü çok beğeniyorum şekil olarak ancak diğer araçları kullanmadığım yorum yyapamıyorum diğer arkadaşlar yorum yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus veya Mondeo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerileriniz için sağolun peki mazda 3 kullandınızmı daha once yani donanımı performansı
    yakıtı nasıldır motoru konusunda hiçbir endişem yok ama yakıt konusu fazla die duydum kullananlardan
    lpg uyumu nasıldır bilmiyorum kullanan arkadaşlar yada otomobil önerisi yapacak arkadaşlar
    neden önerdiğini yada neden öneröediğini belirtirse çok memnun olurum
  • GÜNCEL
  • tsi comfortline golf veya vectra c' de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

tsi comfortline golf veya vectra c' de bakabilirsiniz.

golflere baktım ama uzak durmaya gayret gosteriyorum nedeni ise
    her baktıgım araç ya kazalı cıktı yada komple boyalı sahipleri her ne kadar bişey yok dese de
    servise sokunca hersey çıkıyor ortaya bide ben 7 sene boyunca vw parçaları satışında çalıştım inanın bu kadar pahalı
    parçalar olmamalı gerçekten içinde çalışmamış olsam neyse birde
    eger ileride lpg taktırmak istersem cok sorun cıkarttıklarını biliyorum çevremde en iyi yerlerde taktırıpta
    yok esp ışığı yok motor arıza ışığı falan problemleriyle karşılaşan
    ancak temiz olarak düşük km li bi tsi bulursamda asla hayır demem:)
    bakalım kısmet tavsiyelere uymak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800-850.000 TL arası araç tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zannımca tanıdığınız ustanız falan yok, sanayide söğüşlenen tiplerdensiniz.

Mazda 3 veya Mitsubishi Lancer, sizin için ideal araçlar. İkisi de kolay kolay arıza çıkartmayan ve çok uzun ömürlü araçlar. ikinci el sitelerinde en eski model yılı veya en yüksek km diye aratın, sonucu göreceksiniz.

Mazda 3, donanımlı, sürüşü iyi, tasarımı iyi bir araç. Yakıtı normal, LPG uygulanabilir. Parçası ucuz.

Mitsubishi Lancer, sürüşü iyi, tasarımı iyi, donanımı orta düzeyde, yakıtı çok iyi, LPG uygulanırsa dizele yakın düzeyde ekonomik. Parçası normalden daha pahalı. Ancak yakıt tüketimi ve düşük alım fiyatı, parça olayını ihmal ettiriyor. zaten parça ihtiyacı nadiren ortaya çıkıyor.
  • 2010 ve üzeri makyajlı kasa fd6 civic ve iyi bir lpg kiti ile uzun yıllar sorun yaşamadan kullanabilirsiniz
  • birde 111.yıl sahibi olan kullanıcı arkadaşlardan araçları hakkında yorum almayı çok isterim
    dediğim gibi daha önce 2 defa opel sahibi oldum uzak durmayı istiyordum ama astra 111 yıl hem donanım hem görüntü hemde dizel olması açısından
    çok cazip geldi
  • eski kasa makyajlı mondeo 2.0 tdci ghia veya makyajlı focus II -2,5 diye de bilinir- 1.6 tdci titanium, şansınız varsa titanium X.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Zannımca tanıdığınız ustanız falan yok, sanayide söğüşlenen tiplerdensiniz.

Mazda 3 veya Mitsubishi Lancer, sizin için ideal araçlar. İkisi de kolay kolay arıza çıkartmayan ve çok uzun ömürlü araçlar. ikinci el sitelerinde en eski model yılı veya en yüksek km diye aratın, sonucu göreceksiniz.

Mazda 3, donanımlı, sürüşü iyi, tasarımı iyi bir araç. Yakıtı normal, LPG uygulanabilir. Parçası ucuz.

Mitsubishi Lancer, sürüşü iyi, tasarımı iyi, donanımı orta düzeyde, yakıtı çok iyi, LPG uygulanırsa dizele yakın düzeyde ekonomik. Parçası normalden daha pahalı. Ancak yakıt tüketimi ve düşük alım fiyatı, parça olayını ihmal ettiriyor. zaten parça ihtiyacı nadiren ortaya çıkıyor.

cevabınız için teşekkür ederim aslında tamirciye pek ihtiyacım yok tabiri caizse otomobillerden baya anlarım ama tabiki
    bi usta kadar olamam benim golf hakkında demek istediğim insanlar yani satan insanlardan bahsetmek istemiştim
    yoksa golfe helede bu kadar yıldır üretilip milyonlarca kullanıcısı olan bi araca laf atacak halim olamaz
    dediğiniz gibi mazda da lancer da gayet iyi ve uzun süreli kullanılacak otomobiller

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

eski kasa makyajlı mondeo 2.0 tdci ghia veya makyajlı focus II -2,5 diye de bilinir- 1.6 tdci titanium, şansınız varsa titanium X.

eski kasa mondeo gerçekten beğendiğim bi araç bir sürede ghia donanımlı versiyonunu kullanma fırsatım olmuştu
    seçeneklerim arasında var ancak bikaç gundur bakıyorum düşük km li bulamadım daha doğrusu buldum ama pert kaydı cıktı araçta
  • Bunlara alternatif olarak aklınızda bulunsun, 2010-2011 model Kia Cerato tavsiye ederim. Concept donanımda yok yok. Bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.
  • 111.yıl sahibi olan kullanıcı arkadaşlardan araçları hakkında yorum almayı çok isterim
    dediğim gibi daha önce 2 defa opel sahibi oldum uzak durmayı istiyordum ama astra 111 yıl hem donanım hem görüntü hemde dizel olması açısından
    çok cazip geldi

şimdilik benzinli konusunda mazda 3 2010 impresive araç en aklıma yatan oldu
    mazda forumlarınıda okudum alan arkadaşlar gayet memnunlar
    şimdi dizel seçenekler hakkında yorumlarınızı bekliyorum dediğim gibi
    peugeot 308 1.6 hdi
    megane 3 privilage
    corolla comfort extra
    vede astra 111 yıl enjoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Bunlara alternatif olarak aklınızda bulunsun, 2010-2011 model Kia Cerato tavsiye ederim. Concept donanımda yok yok. Bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.

teşekkürler aklımda yoktu daha dogrusu ceed bakmıştım 1.6 crdi donanım olarak tatminkardı ceratoda bakılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Bunlara alternatif olarak aklınızda bulunsun, 2010-2011 model Kia Cerato tavsiye ederim. Concept donanımda yok yok. Bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.

siz cerato kullanıcısısınız yada kullandınız galiba sizce artıları eksileri nelerdir
    bu arada arkadaşlar illa ikinci eli olsun bana satarken zarar ettirmesin falan die bi düşüncem yok
    araba işi zevktir ve bu zevki parayla ölçmem en azından ben ole düşünüyorum
  • GÜNCEL
  •  30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz

üstad o ne güzelliktir öyle zaten kafamda dediğim gibi bir taneside civic son kasa yada 2006 kasası
    ama işte ne bilim mazda 3 mü civic mi bi türlü karar veremez oldum tamam illa ki dizel olmasın
    benzinli olacaksada japon olsun ama araç gerçekten harika görünüyor cezbetmesi mıhtemel:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.