Şimdi Ara

30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dirrtyyy19

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

eski kasa makyajlı mondeo 2.0 tdci ghia veya makyajlı focus II -2,5 diye de bilinir- 1.6 tdci titanium, şansınız varsa titanium X.

eski kasa mondeo gerçekten beğendiğim bi araç bir sürede ghia donanımlı versiyonunu kullanma fırsatım olmuştu
    seçeneklerim arasında var ancak bikaç gundur bakıyorum düşük km li bulamadım daha doğrusu buldum ama pert kaydı cıktı araçta

belirttiğiniz miktara, istediğiniz mondeo'yu bulabilirsiniz. özellikle de üst sınıra doğru çıkınca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Bunlara alternatif olarak aklınızda bulunsun, 2010-2011 model Kia Cerato tavsiye ederim. Concept donanımda yok yok. Bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.

siz cerato kullanıcısısınız yada kullandınız galiba sizce artıları eksileri nelerdir
    bu arada arkadaşlar illa ikinci eli olsun bana satarken zarar ettirmesin falan die bi düşüncem yok
    araba işi zevktir ve bu zevki parayla ölçmem en azından ben ole düşünüyorum

Sorunsuz, masrafsız, dertsiz bir araçtır. LPG ile bozulmayan 5 sene 150bin km garantisi vardır. İçi çok geniştir, ferahtır. 1600cc 125 beygir motoru ve 6 ileri şanzımanı ile performansı iyidir. 100km'de 8-9 litre civarı LPG yakar. Donanımı iyidir. Concept modellerinin donanımı bayağı iyidir. Sürüşü zevklidir.

Eksilerine gelecek olursak, ben bu 2. nesil Cerato'yu Kia'nın geçiş modeli olarak değerlendiriyorum. İç malzeme kalitesi alman araçlarına göre geridedir. Sert plastik yani asıl mesele. Ama yine concept donanımda sert plastik olayı daha az. Bizdeki bir alt donanım. Ama iç tasarımını ben çoğu muadil araçtan daha çok beğeniyorum. Arka süspansiyonlar sert. Kasislerde sertliğini fazlasıyla belli ediyor. Uzun yolda sağlam bir kasise girince anam arabaya bişey oldu lan diyebilirsiniz. Hele ki conceptlerde 17" jant var...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bizim araç 80bin km civarı oldu. Olağan bakımdan ekstra bir şey çıkmadı şu ana kadar. Triger de zincir zaten. Bakımlar 15bin'de bir. Aşağı yukarı 300-350 lira arası tutuyor. O paraya en tercih edilesi araç benim şahsi görüşüm. Jetta, focus, civic, corolla alacak olsanız daha eski bir araç almak zorunda kalacaksınız. İkinci el değer kaybetme falan demişsiniz ama zaten ikinci el alıyorsunuz siz. Kaybedeceğini kaybetmiş oluyor zaten.

Bizimkini satıp şunu alasım geldi:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2010-plus-2-yil-garantili-plus-full-sahibinden-cok-temiz-plus38,350-km-134620339/detay/

İki resim de benden:

30000-36000 tl arası handi aracı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 22 Eylül 2013; 2:36:04 >

• quote:

quote:

quote:

Bunlara alternatif olarak aklınızda bulunsun, 2010-2011 model Kia Cerato tavsiye ederim. Concept donanımda yok yok. Bu fiyata alınacak en iyi araçlardan.

siz cerato kullanıcısısınız yada kullandınız galiba sizce artıları eksileri nelerdir
    bu arada arkadaşlar illa ikinci eli olsun bana satarken zarar ettirmesin falan die bi düşüncem yok
    araba işi zevktir ve bu zevki parayla ölçmem en azından ben ole düşünüyorum

Sorunsuz, masrafsız, dertsiz bir araçtır. LPG ile bozulmayan 5 sene 150bin km garantisi vardır. İçi çok geniştir, ferahtır. 1600cc 125 beygir motoru ve 6 ileri şanzımanı ile performansı iyidir. 100km'de 8-9 litre civarı LPG yakar. Donanımı iyidir. Concept modellerinin donanımı bayağı iyidir. Sürüşü zevklidir.

Eksilerine gelecek olursak, ben bu 2. nesil Cerato'yu Kia'nın geçiş modeli olarak değerlendiriyorum. İç malzeme kalitesi alman araçlarına göre geridedir. Sert plastik yani asıl mesele. Ama yine concept donanımda sert plastik olayı daha az. Bizdeki bir alt donanım. Ama iç tasarımını ben çoğu muadil araçtan daha çok beğeniyorum. Arka süspansiyonlar sert. Kasislerde sertliğini fazlasıyla belli ediyor. Uzun yolda sağlam bir kasise girince anam arabaya bişey oldu lan diyebilirsiniz. Hele ki conceptlerde 17" jant var...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bizim araç 80bin km civarı oldu. Olağan bakımdan ekstra bir şey çıkmadı şu ana kadar. Triger de zincir zaten. Bakımlar 15bin'de bir. Aşağı yukarı 300-350 lira arası tutuyor. O paraya en tercih edilesi araç benim şahsi görüşüm. Jetta, focus, civic, corolla alacak olsanız daha eski bir araç almak zorunda kalacaksınız. İkinci el değer kaybetme falan demişsiniz ama zaten ikinci el alıyorsunuz siz. Kaybedeceğini kaybetmiş oluyor zaten.

Bizimkini satıp şunu alasım geldi:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2010-plus-2-yil-garantili-plus-full-sahibinden-cok-temiz-plus38,350-km-134620339/detay/

İki resim de benden:

teşekkürler dediğiniz gibi diger markalardan almak istesem ya km cok yuksek ya model düşük olacak yada her ikisi birden
    cerato gerçekten beğendiğim bi araç özellikle koup versiyonu harika görünüyor
    donanım performans diger araçlarla tek yakın olan mazda 3 sanırsam
    kia yı eşimin kardeşinde vardı yanlış hatırlamıyorsam 2008 modeldi uzun sure kullandı ve hiçbi sıkıntıyla karşılaşmadı
    dediğim gibi aslında otomobillere aşırı ilgim var ama öyle bir arada kaldım ki hangisini alsam die :) aslında güzel bi his hem sizin gibi diğer araçları kullanan insanlardan bilgiler alıyorum
    hemde kafamda bir şeyler oluşmuş oluyor buna göre cerato mazda 3 civic ceed arasında karar vermeye çalışıyorum
    hepsinin fiyatı birbirine yakın ama donanımsal olarak mazda ve cerato bi adım önde
    verdiğiniz ilandaki otoda gayet hoş duruyor hemde beyaz çok şık durmuş
    peki lpg taktırmak istesem bi sorun teşkil edermi

• civic alırsanız, yaşı biraz büyük olacaktır. Civic, parçası çok rahat bulunan, tamircisi çok olan ve en önemlisi otomatik şanzımanı iyi olan az sayıdaki araçtan biri olduğundan, ikinci el fiyatı en yüksek araçlardan biri.

Eğer donanım arıyorsanız, Laguna III alabilirsiniz. 2.0 benzinli versiyonu bile LPG ile oldukça ekonomiktir. Türk tüketicisinin D segmentine sadece sedan araç yakıştırması sayesinde ikinci elde f/p oranı en yüksek araçlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

civic alırsanız, yaşı biraz büyük olacaktır. Civic, parçası çok rahat bulunan, tamircisi çok olan ve en önemlisi otomatik şanzımanı iyi olan az sayıdaki araçtan biri olduğundan, ikinci el fiyatı en yüksek araçlardan biri.

Eğer donanım arıyorsanız, Laguna III alabilirsiniz. 2.0 benzinli versiyonu bile LPG ile oldukça ekonomiktir. Türk tüketicisinin D segmentine sadece sedan araç yakıştırması sayesinde ikinci elde f/p oranı en yüksek araçlardan biri.

civic özelliklede 2006 kasa vtec hala favori araçlarımdan biridir ama o araçlarada tutulan bir model olduğu için
    az km li olanlar 31000-32000 tl den başlıyor hatta yeni kasadan fazla fiyat isteyenler bile gördüm internette
    otomatik şanzımana diyecek lafım yok dünya üstündeki en iyi ve sorunsuz şanzımandır
    lagunada ne bileyim pek sevmedim tipini benden kaynaklı olabilir hoşuma gitmedi ama
    donanımsal olarak gayet tatmin edici bunu biliyorum
    siz mazda kullanıcısı mısınız acaba resminizin altında mazda logosu varda

• dediğim gibi 3 araç var eğer benzinli bi otomobil alacaksam aklımda cerato 2010 2011 mazda 3 2010 civic 2008 2010
    dizel olarak hala nedendir bilmiyorum ağzım yanmasına rağmen astra 111. yıl enjoy peugeot 308 1.6 hdi var
    kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem en azından kulaktan dolma bilgi almamış birebir kullanmış kişilerden bilgi almış olurum
  • Öncelikle, almışken kesinlikle otomatik vites almanı öneririm. Ben düz vitese aşk derecesinde bağlı olup otomatik vitesi hep küçümserken, arkadaşlarımın ısrarları ile otomatik vitese geçtim. Şu an artık asla düz vitesli bir araç almam. Aracım Honda Jazz. CVT şanzıman. En konforlu otomatik şanzımanlardan biri olarak gösteriliyor. Tabi ki bakımlarını hep orijinal ürünlerle ve doğru zamanda yaparsan.
  • quote:

civic özelliklede 2006 kasa vtec hala favori araçlarımdan biridir ama o araçlarada tutulan bir model olduğu için
    az km li olanlar 31000-32000 tl den başlıyor hatta yeni kasadan fazla fiyat isteyenler bile gördüm internette
    otomatik şanzımana diyecek lafım yok dünya üstündeki en iyi ve sorunsuz şanzımandır
    lagunada ne bileyim pek sevmedim tipini benden kaynaklı olabilir hoşuma gitmedi ama

Aracı aldım ama henüz teslim almadım. Ceed hariç, bu konuda bahsi geçen tüm araçları, kısa sürelerle de olsa kullandım.

Kia Cerato dizel motorlusu ekonomik bir araç. Ancak benzer motorlu 407 hdi'a göre daha fazla yakıt harcıyordu diye hatırlıyorum.

Mazda 3, 105 beygirlik performansı nispeten zayıf bir motor. ancak manuel şanzımanının vites aralıkları kısa, iyi sürüş veriyor. Otomatik vitesi de öyle, klasik 4 ileri, alt devirlerde iyi, şehiriçi kullanım için iyi. şehirlerarası biraz sıkıntılı.

Honda civic otomatiği 6 ileri otomatik ve çok iyiydi. 125 beygir motoruyla birlikte çok rahat kullandım. ama otomatiği çok yakıyor.

Astra 1,3 dizeli izmirde pek sevemedim, burda yokuşsuz yol yok gibi.

308 kullanmadım, 307 1,4 benzinli kullandım, arada fark var mı bilmiyorum, tüm avrupa araçları gibi narin bir araç, 2008 modelinden bolca ses geliyor.

LPGli honda civic, en ideal araç bence, ama ikinci eline ben o parayı vermezdim ki vermedim. sıfır almak için ideal, ikinci el için kötü.

Kia cerato concept, daha fazla donanım ve 2010 modelinin hala garantili olmasıyla biraz daha önde gibi. bence mazda 3, kia cerato ve 308 hdi araçlarını bir test edin. olmadı bütçeyi zorlayıp sıfır astra classic III hb alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

tsi comfortline golf veya vectra c' de bakabilirsiniz.

golflere baktım ama uzak durmaya gayret gosteriyorum nedeni ise
    her baktıgım araç ya kazalı cıktı yada komple boyalı sahipleri her ne kadar bişey yok dese de
    servise sokunca hersey çıkıyor ortaya bide ben 7 sene boyunca vw parçaları satışında çalıştım inanın bu kadar pahalı
    parçalar olmamalı gerçekten içinde çalışmamış olsam neyse birde
    eger ileride lpg taktırmak istersem cok sorun cıkarttıklarını biliyorum çevremde en iyi yerlerde taktırıpta
    yok esp ışığı yok motor arıza ışığı falan problemleriyle karşılaşan
    ancak temiz olarak düşük km li bi tsi bulursamda asla hayır demem:)
    bakalım kısmet tavsiyelere uymak lazım :)

Her ikinci el modelde olduğu gibi golfte veya başka bir arabada da gerçekten iyi bakılmış ve kazasız boyasız birşey almak istiyorsanız piyasasının 1-2bin üstünde vermeyi göze alıp en temiz araçlardan alacaksınız. O zaman kafanız rahat olur. Piyasa fiyatları dahilindekilerde dediğiniz gibi üçkağıt çıkabilir de çıkmayabilir de ikinci el şans işi. Sahibinin düzgün bir olması çok önemli, çoğu zaman telefondan ya da ilk görüşte tipinden bile belli oluyor. İkinci eli genelde yaşlı amcalardan almak lazım. Ben öyle yapmıştım. Adam o kadar pimpirikli sürüyor ki arabayı görmeniz lazım, çukura gelince duruyor, 1e atıyor çok ağır geçip, kibarca hızlanıyor. Tüm servis bakım kağıtlarını, ödenen vergi makbuzlarını herşeyi dosyada saklamış. Araçta sigara içtirmemiş, yıkatırken fırça kullandırmamış. Sattıktan sonra da bana "xx bey sol ön lastiğin havası biraz inik gibi geldi bana yolda hava basın isterseniz 32 olacak şekilde" demişti. Böyle adam bulmak lazım.

Ha ondan önce hiç birşeyi yok abi sorunsuz, herşeyi çalışıyor diye konuştuğum adamın e320'sine bakmaya gittiğimizde arabanın tavanınında güneş yanığından boya kalmadığını, far yıkamalarından marşpiyelerine vuruk kırık, tüm kapı fitillerinin kopuk, merkezi kilitin çalışmamış, arabanın boyatılmış, içte göğsün çatlamış olduğunu vs gördük. Şerefsiz hiçbirşey yok sorunsuz diyor bir de. Bir de diyor ki "abi alırsanız yalnız bir yağını değiştirin, baya oldu yağı değişsin uzun yola dönecekseniz, bir de balatalarını değiştirin balataları bitti".....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

tsi comfortline golf veya vectra c' de bakabilirsiniz.

golflere baktım ama uzak durmaya gayret gosteriyorum nedeni ise
    her baktıgım araç ya kazalı cıktı yada komple boyalı sahipleri her ne kadar bişey yok dese de
    servise sokunca hersey çıkıyor ortaya bide ben 7 sene boyunca vw parçaları satışında çalıştım inanın bu kadar pahalı
    parçalar olmamalı gerçekten içinde çalışmamış olsam neyse birde
    eger ileride lpg taktırmak istersem cok sorun cıkarttıklarını biliyorum çevremde en iyi yerlerde taktırıpta
    yok esp ışığı yok motor arıza ışığı falan problemleriyle karşılaşan
    ancak temiz olarak düşük km li bi tsi bulursamda asla hayır demem:)
    bakalım kısmet tavsiyelere uymak lazım :)

35 bin lira civarına kadar 2008-2009 model Comfortline, lpg'li Jetta da bakabilirsiniz. Bende esp, motor ışığı yakma mevzuları oldu ancak düzeltildi. Lpg kalibrasyonu düzgün atılmamıştı.

Ya da Honda Civic Elegance 2007-2008 model..

Ayrıca olaya neden parça bakımından bakıyorsunuz ki? Hani çok sık kaza yapan biri misiniz?

• civic, focus ve mazda bu araçlar üzerinde yogunlasin. Diğerlerini boşverin. Focus dizel istiyorsanız bu kasaların şirket araçları çok fazladir. Mümkün olduğunca üst donanım almaya calisin. Hangi aracı alırsanız alın servis kayıtlarini inceleyin. Sağlam güvendiğiniz bir ustaya gösterin. Boya kontrolünu iyi bir ustaya yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Eylül 2013; 10:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir baktımda bana en mantıklıları ,

Honda Civic

Ford Mondeo

Mazda 3

Bunlar bence en mantıklıları aracı öyle çok kullanmayacaksanız Benzinli modeller üzerinde yoğunlaşın derim konfor olarak daha üst seviyedel
    er.
  • quote:

teşekkürler dediğiniz gibi diger markalardan almak istesem ya km cok yuksek ya model düşük olacak yada her ikisi birden
    cerato gerçekten beğendiğim bi araç özellikle koup versiyonu harika görünüyor
    donanım performans diger araçlarla tek yakın olan mazda 3 sanırsam
    kia yı eşimin kardeşinde vardı yanlış hatırlamıyorsam 2008 modeldi uzun sure kullandı ve hiçbi sıkıntıyla karşılaşmadı
    dediğim gibi aslında otomobillere aşırı ilgim var ama öyle bir arada kaldım ki hangisini alsam die :) aslında güzel bi his hem sizin gibi diğer araçları kullanan insanlardan bilgiler alıyorum
    hemde kafamda bir şeyler oluşmuş oluyor buna göre cerato mazda 3 civic ceed arasında karar vermeye çalışıyorum
    hepsinin fiyatı birbirine yakın ama donanımsal olarak mazda ve cerato bi adım önde
    verdiğiniz ilandaki otoda gayet hoş duruyor hemde beyaz çok şık durmuş
    peki lpg taktırmak istesem bi sorun teşkil edermi

LPG'ye tam uyumludur. Sıfır alırken bayi garantiyi bozmadan LPG'yi taktı ve şu anda 80bin km'de. Arıza ışı dahil hiç bir problem olmadı. Bakımlarda yani 15bin km'de bir lpg filtreleri değişiyor o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Aracı aldım ama henüz teslim almadım. Ceed hariç, bu konuda bahsi geçen tüm araçları, kısa sürelerle de olsa kullandım.

Kia Cerato dizel motorlusu ekonomik bir araç. Ancak benzer motorlu 407 hdi'a göre daha fazla yakıt harcıyordu diye hatırlıyorum.

Mazda 3, 105 beygirlik performansı nispeten zayıf bir motor. ancak manuel şanzımanının vites aralıkları kısa, iyi sürüş veriyor. Otomatik vitesi de öyle, klasik 4 ileri, alt devirlerde iyi, şehiriçi kullanım için iyi. şehirlerarası biraz sıkıntılı.

Honda civic otomatiği 6 ileri otomatik ve çok iyiydi. 125 beygir motoruyla birlikte çok rahat kullandım. ama otomatiği çok yakıyor.

Astra 1,3 dizeli izmirde pek sevemedim, burda yokuşsuz yol yok gibi.

308 kullanmadım, 307 1,4 benzinli kullandım, arada fark var mı bilmiyorum, tüm avrupa araçları gibi narin bir araç, 2008 modelinden bolca ses geliyor.

LPGli honda civic, en ideal araç bence, ama ikinci eline ben o parayı vermezdim ki vermedim. sıfır almak için ideal, ikinci el için kötü.

Kia cerato concept, daha fazla donanım ve 2010 modelinin hala garantili olmasıyla biraz daha önde gibi. bence mazda 3, kia cerato ve 308 hdi araçlarını bir test edin. olmadı bütçeyi zorlayıp sıfır astra classic III hb alın.

2. Nesil Cerato'larda dizel yok. Yalnızca 125lik benzinli motor var.

• benzinli alıcaksan honda civic, lpg ye tam uyumlu olmasıyla tercih edilmeli
    dizel alıcaksan 1.6 multijet 120 bg fiat bravo güçlü ve sorunsuz motoruyla,uygun ikinci el fiyatlarıyla değerlendirilebilir, plase olarak focus veya fiesta öneririm
  • 2010 falan Civic otomatik + LPG derim kendim alacak olsam da onu alirdim

• Anlaşılan arabalardan yana pek yüzünüz gülmemiş, okuduğum kadarıyla içinizde hala bir opel sevgisi kalmış. 1.3 CDTI Astra öneririm 95 Hp'lik 6 ileri vites olan modelleri performans sıkıntınızı azda olsa giderecektir, ama şunu söyleyim abartılacak kadar hantal bir araba değildir sadece biraz yüksek devir istiyor, kullandığım için söylüyorum. 1.3 vergi avantajınıda göz önünde bulundurun.

Eğer içiniz çok çok rahat olsun istiyorsanız sorunsuzluğu ile Mazda 3, CIVIC, Lancer şeçeneklerine yönelebilirsiniz. Bende 2 yıldır Opel kullanıyorum Fancılık yapmamak adına bir sonraki arabam Honda CIVIC olacaktır. Değişiklik olsun diyelim :)
  • arkadaşlar verdiğiniz bütün cevaplar için çok teşekkürler kafamda baya baya bişeyler oluşmaya başladı
    cok sık kaza yapan bi adam değilim iki tane kazam oldu 14 senedir oda ufak çamurluk değişmesi falan gibi kazalar
    parça olayını kafama takmıyorum her modelin her parçasını bulabilirim dediğim gibi maslak oto ssanayide yedek ğarça işi yapmıştım ben sadece vw parçalarının diğer araçlara göre hem pahalı
    hemde fazla satıldığını gördüğüm için uzak durmak istedim ki halada uzak duruyorum
    ceratoyu inceledim baya geniş ferah donanımlı fiyat olarakta benim istediğim aralıktaydı
    mazda 3 e gelince tasarım harika sanruuf koltuk ısıtma v.s. gibi çok donanımlı ama biraz motor gücü düşük ancak benim çok fazla performans beklentim yok
    ekonomik olması kafidir lpg uyumu zaten japon araçlarında sorunsuz
    civic e gelince bende otomatik civic isteyenlerdenim ama çok yaktığını yani eski kasadan çok çok fazla yaktığını çevremdeki kullanan arkadaşlardan
    biliyorum ama uzak durmakta istemiyorum açıkçası
    opelden ağzım yandı ama vazgeçemiyorum bi türlü nedendir bilemiyorum astra inceleme fırsatım oldu bugün bi arkadaşımda cosmo donanımlı dizel vardı
    gayet az yakan bi araç geniş konforlu tamam bir ve ikinci viteslerde hantal ama dediğim gibi ekonomik olması ve donanımı beni kendine çekmeye yetiyor
    dizel konusunda kesin kararım astra 111.yıl olacak benzinli içinse mazda cerato civic lpg li

hepinize tekrardan teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için hepiniz fikrinizi söylediniz vaktinizi ayırdınız umarım bu hafta
    yada önümüzdeki hafta içinde arabamı almış olarak sizlere bildirmek isterim saygılar

• Mazda 3 , Civic arasından tasarımı hoşuna gideni seç derim. İkiside sorunsuz araçlar. Bana kalırsa Civic daha hoş.
  • Astra 111. Yıl olur veya focus 1
    6 td olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.