Şimdi Ara

30000 TL İlk Araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten o bütçede çok fazla temiz seçenek olmadığı için bütçeyi arttırmayı düşünüyorum. Sonuçta 2000 model araç ile 2010 model araç arasında çok fark oluyor. Suv ve sedanlara param yetmez, onların yakıtı da çok ekonomik olmaz diye düşünüyorum. 1.4 ler nasıldır ? 2008-2009 fiesta comfortlar da var ama çoğu şirket aracı sanıyorum km ler çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi arttırarak 30bine kadar çıkacağım. Hem alternatifleri arttırmış oluruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bütçeyi arttırarak 30bine kadar çıkacağım. Hem alternatifleri arttırmış oluruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fiat Marea 1.6 exclusive

• bayarmc B kullanıcısına yanıt
    Sorunsuzluk açısından en az 2010 üstü düşünüyorum.

• quote:

Sorunsuzluk açısından en az 2010 üstü düşünüyorum.

31-32'ye Fiat Punto tavsiye ederim.
  • 2006 Citroën C4 sx paket 110000 km benzinli, 3 parça lokal boya, 1800 tl hasar kaydı, 26500 tl. Nasıl? Km yüksek ama iyice baktıracağım. Ağır bakımı ne zaman ve kronik sorunu vs var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 7 Şubat 2016; 18:29:04 >
  • 2008 dizel otomatik sxkp 156 bin de C4 var yine. 33bin fiyatı var. Sadece sol arka çamurlukta ufak bir boya var. Araç çok temiz. Alınır mı ? Ağır bakımı ne zaman ve kronik sorunu vs var mıdır?

• 2004 civari 30bine al bi mini cooper surus keyfin ve kaliteli araban olsun gidip palio corsa gibi tenekelere para verme

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirasa27

2004 civari 30bine al bi mini cooper surus keyfin ve kaliteli araban olsun gidip palio corsa gibi tenekelere para verme

O kadar düştü ise piyasası apaçi arabası olmuştur onlar. Temizini bulmak zor olur ve yürütmesi pahalı gelebilir sanıyorum.

• opel astra 1.3 sedan 2008 araç aldım yaklaşık 3 haftadır da arabayı kullanmaktayım. araba 32 bin tl ye aldım 138 binde idi. yakıt hususunda yarım depo ile 500 km yi rahat görüyorum şehırdışı. şehir içi de extra farketmez diye düşünüyorum. kullanımı çok rahat bir araba, linea da kullandım fakat fersah fersah ötede bir araç. hız sabitlemesi harika bendeki araç aslında essentia ama hız sabitlemesi kol dayaması enjoy jantları, sis farları vs. hepsi var üst paketlerle tek farkım zannedersem direksiyondaki tuşlar ve ana ekranda benim olmayan yol bilgisayarım. bagaj cidden çok işimi görüyor. çoğu yerde denk geleceksinizdir 1.3 çekmez diye araba 6 ileri tek sıkıntımız şu oluyor sıkışık trafikte kesinlikle 1. vitese alıyorsunuz ve hemen akabinde 2 ye atıyorsunuz bu böyle devam ediyor. 200nm tork var 2. viteste özellikle ivmelenmesini ben beğendim ki bu kıstasıda 2000 cc 140 bg caddy aracımız da var buradan baz alıyorum. elbet denk değil fakat ben çekmedi etmedi olayları hiç olmuyor. bursanın dürdane rampasında olsun, inegölün rampasında olsun 6. vites çıkıyorum ki klimada bu havalarda açık.

aracın tek hususu var. kronik sorun diyebileceğimiz bu arabaların yakıt şamandırası kimilerinde sıkıntılı olabiliyor. demem o ki çeyrek deponun aşağısına düşürmemek gerekli bayır çıkınca yakıtı göremeyebiliyor ve stop edebiliyor araba. tekrar çalıştırınca hemen yolunuza devam edebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratKocabey -- 9 Şubat 2016; 13:49:40 >

• Git Clio felan al 20bine illa ki ufak tefek kazası olacak üzmesin seni eşşek niyetine bin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pirasa27

2004 civari 30bine al bi mini cooper surus keyfin ve kaliteli araban olsun gidip palio corsa gibi tenekelere para verme

O kadar düştü ise piyasası apaçi arabası olmuştur onlar. Temizini bulmak zor olur ve yürütmesi pahalı gelebilir sanıyorum.

O kadar zamanda hala bir veya birkac model uzerine yogunlasamadiniz mi hocam? Konu cok uzamis sanki

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam, önce ayağımızı yerden kessin dedik. Baktık o fiyatlara temizi çok zor, kısmet denk gelmedi. Yok onun şusu bunun busu derken iyice dağıldık. Bütçeyi biraz arttırınca seçenekler çoğaldı yine bir marka modele yoğunlaşamadık. Vaktim olmadığından çok araştıramıyorum da ama bu ay içinde bitsin istiyorum inşallah.

• benim konunun aynısı nerdeyse, 20den başladım 35e çıktım şimdi yine insem mi diyorum

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113331383

bende fiesta, punto bakıyorum genel olarak
  • geoxid kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam kararsizlik zor :) bende cok yakin zamanda arac aldim konu acmistim hatta cevap gelmemisti 3-4 gunde karar verdim aldim.Darisi basina

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113930270&p=1#113930270

:)

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

• 207 düşündünüzmü hiç.Spor görünüm benim hoşuma gidiyor yakıt az diyorlar ama kullanmadığım içinde pek bilmiyorum araştırmak lazım.
    Bu arada ben de bakıyorum 30 a kadar ve aklımda 207 , fiesta , cruze , era ve tabiki denk gelirse golf 5 ve opel astra gibi araçlar var.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sizin konuyu da takip ediyorum, aynı durumdayız. 30bine 105bin km 2010 punto 1.3 dizel buldum ben de bir tane. Vakit bulabilirsem baktıracağım. Fiesta, punto bu aralıkta alınabilecek en iyi araçlardan.

• geoxid kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Bana araç sorduklarında şahsi fikrim şu oluyor genel olarak bu fiyatlara benim kafama yatan araçlar :)arada 1-2bin oynayabilir tabii 20bine megane 2 c4
    30bine astra 1.3dizel fiat punto evo
    40bine Honda civic hb 1.8 fiat bravo 1.6mjet bence bu saydıklarım arasına yoğunlaş 15.000 dersende alabileceğini en donanımlı ve konforlu araç ctroen xsara olacaktır :) şimdiden hayırlı olsun bu arada bu seçenekler hep hb sedan piyasasını vs bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.