Bildirim
30000TL'lik 4K HDR Projeksiyon ile oyun oynadık! Sony VPL-VW260ES Projeksiyon inceleme videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Projeksiyon cihazına lafım yok özellikle videolarda gerçek 4K gördüğümüzü düşünüyorum. Ancak Xbox da da upscale 4K olduğu bariz belliydi. Yani gerçek 4K diyerek kendimizi kandırmayalım , gerçeğini playstation 5 ile beraber yeni güncellenecek olan Xbox ile göreceğimizi düşünüyorum o zamana kadar da Xbox da bir sürü oyun gelmiş olur ve buna değer!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Şubat 2018; 21:41:24 >
-
film örneği de olsaydı.
-
Gerçek 4k için 1080 Tİ olan bir sistem de deneseydiniz, farkı daha net anlaşılır olabilir.
-
Gerek yok.
-
Hayat parası olana güzel be :)
-
Eee kim kazandı? :))
-
Lag den bahsedilmedi mi ben mi kaçırdım??
-
hocam projeksiyon cihazının netliğini göstermek için görüntü sabitken kamerayı alıp perdenin dibinden datayları çekerseniz bizdde anlardık piksellenme olup olmadığını.
-
LinusTechTipsten linus bundan 3 tane alıp dev ekran yapıp test etti, siz daha yeni...
-
Sony xe 90 tv de yaşadığım duyguları anlatmışlar resmen :D
-
Bir de perde siyah olsaydı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Projeksiyonda film ve oyun keyfi muhteşem oluyor + DTS ses ile keyif ikiye katlanıyor. Full HD projeksiyon kullanıyorum. 4K ucuzlar ise alırız ileride. Uçuk fiyatlar vermeye gerek yok bu tarz projeksiyonlara... -
input lag oluyor mu -
takılmalar varsanki
-
Aç adama karışık kebap tepsisi göstermek gibi bişi bu :) oldu mu şimdi olan var olmayan var xD
-
-
Good job dude. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Good job dude.
Eh bizimkisi züüğürt tesellisi, 4K projeksiyonun yanında -
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Good job dude.
Eh bizimkisi züüğürt tesellisi, 4K projeksiyonun yanında
Keyif available ise gerisi trash dostum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam projeksiyon cihazının netliğini göstermek için görüntü sabitken kamerayı alıp perdenin dibinden datayları çekerseniz bizdde anlardık piksellenme olup olmadığını.
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X