Şimdi Ara

3000tl bütçe pc toplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem toplamama az kaldı.İnş. param denkleşirse ocak sonu-şubat ortası na doğru almayı düşünüyorum.(monitör dahil)+100 esneyebilirim max.

Aklımdaki sistem şu şekilde;

Gigabyte z97 hd3

İ5-4670k

Thermaltake water 3.0 performer

Zalman zm700

Zalman z11 plus

Asus strix gtx780 6gb(cw çözülürse 970 de olabilir)

Aoc i2269

1tb seagate barracuda 7200rpm

2x4gb ripjawsx 1600mhz

Ancak fiyatı aşıyor.Fiyatı düşürmek için neleri değiştirmeliyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 780 e o para verilmez.r9 290 ile 290x in fiyatlari düstü onlara yönel derim olmadi amd yeni ekran kartlarını çıkarcak tam senin pc ni alacağın zaman.Yerinde olsam yeni kartları bi bekle derim f/p olursa kaçırmaz onları alırım.

• Amd kullanıyorum uğraşmak istemiyorum daha.En azından stabil.Bir oyun amd destekliyse nvidia da aynı performansı veriyor ancak oyun nvidia destekliyse amd tökezliyor(bkz watch dogs).

Sizce neleri değiştirmeliyim fiyatı düşürmek için ekran kartı hariç herşeyi kısmaya hazırım.

Hocam sizinde görüşlerinizi alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Amd kullanıyorum uğraşmak istemiyorum daha.En azından stabil.Bir oyun amd destekliyse nvidia da aynı performansı veriyor ancak oyun nvidia destekliyse amd tökezliyor(bkz watch dogs).

Sizce neleri değiştirmeliyim fiyatı düşürmek için ekran kartı hariç herşeyi kısmaya hazırım.

Hocam sizinde görüşlerinizi alabilirmiyim?

Öyle diyosunda 780 290 larla yarisamiyo anca 780 ti ikiside pahali ve performanslari düsük.780 ti bazen ufak farklarla gecebiliyo.

• LegendarySin kullanıcısına yanıt
    780 290 ile benzer performans gösterir.Nvidia her zaman aynı segmentteki kartları birkaç fps düşük versede her daim stabil oluyor.

Alt kısımda watch dogs kart sıralaması var;

http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-geforce-gtx-780-strix-6-gb-graphics-card-review,19.html

Buda amd destekli bf4 yine altta kart sıralaması

http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-geforce-gtx-780-strix-6-gb-graphics-card-review,16.html

• Bu sisteme bak derim bende mouse vs. de var onlari silersn.Ondan sonra intel istersen anakart ile islemciyi degistirirsn intel alincada ramlari 1600 mhz yaparsn.
     3000tl bütçe pc toplamak. 3000tl bütçe pc toplamak. 3000tl bütçe pc toplamak.

• Up

• Kardeşim Şubat'a kadar farklı konfigler olur, şimdiden sistem toplama ile uğraşma, o zaman almadan bir kaç gün öncesinden bakman iyi olur, şuan için bu tür bir sistem öneririm;

3000tl bütçe pc toplamak.

+
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html?srt=UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.