Şimdi Ara

3000tl Bütçeli, İş için bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşadaşlar merhaba, iş için kullanacağım bir bilgisayara ihtiyacım var.

* Sürekli yanımda taşıyacağım. Bu sebeple ince, küçük ve sağlam olmalı 15.6" ideal benim için.
    * Orjinal windows yüklü olmalı (firmaların ağına bağlandığım için orjinal program istiyorlar)
    * Ekranı kaliteli olmalı. Mümkünse en iyisi olmalı
    * En ufak kasma donma yapmamalı. Müşterinin yanında beni zor durumda bırakmamalı
    * Bütçem en fazla 3000tl
    * Bilgisayarla oyun oynanmayacak. belki arada multiplayer COD, CS Go

Pek donanımdan anlamam. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Asus X550VX serisine bir göz atın derim.
  • http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11327

bunu öneririm ama, işletim sistemi illa orjinal olacaksa cihaz ile birlikte lisanslı windows sipariş edersin yükleyip yollarlar.
  • Önerileriniz için teşekkürler. bazı kullanıcılar donma sorunundan şikayet etmiş. Eğer böyle bir sorunu varsa benim için büyük risk. laboratuvar cihazlarını bağlayıp çalıştıracağım bilgisayarda. en ufak bi donmada ciddi maliyet ve zaman kaybı yaşayabilirim. böyle bir sorun yok diyorsanız alırım. güzel cihaz.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    http://www.novabazar.com/hp-gaming-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-ddr4-1tb-gtx1050m-4gb-ddr5-156-fullhd-dos?utm_campaign=donanimhaber&utm_medium=referral&utm_source=donanimhaber

Teşekkürler. en mantıklı çözüm bu gibi duruyor. Sanırım HP indirimide varmış. arkadaşın eski bi HP bilgisayarı vardı. o geçerli olursa iyi fiyata gelir.
  • cuneytozbek kullanıcısına yanıt
    o geçmezse bile forumda satanlar mevcut :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.