Arkadaşlar 2500-3000₺ bütçe ile çelik tamburlu ve ısı pompalı inveter bir kurutma makinesi arıyorum. Grundig ve Vestel bu fiyatlara var fakat emin olamadım. Bir de 3300 civarına Electrolüx var fakat o da çinko tamburmuş, çinko olması kötü mü? Ne yapmamı önerirsiniz? Pişman olacağım bir model olsun istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Alabileceğiniz bazı modeller Vestel KM 9711 A++ 9 kg Grundig GDH 92 A++ 9 kg Beko D 92 HP A++ Electrolux EW7H4824EB A+ 8 kg Beko D 91 PR A++ 9 kg Profilo KM8351CTR A++ 8 Kg Yaklaşık fiyat aralığınızda alabileceğiniz mantıklı modeller bunlar fiyatı biraz daha arttırırsanız electrolux 9 kg a++ bir model var 4500 civarlarında onu da listeye ekleyebilirsiniz.
storm170S
kullanıcısına yanıt
Hocam hangisini almak mantıklı bunların arasında(pahalı olanlar hariç) Çelik tambur çok önemli mi? Çinko kötü mü oluyor?
Ben bu modellerin arasında sadece vesteli kullandım. Kurutma performansı gayet iyi programları yeterli çelik ve büyük tamburu var ama diğerkilerde 3 aşağı 5 yukarı aynı sonucu verecektir. Şuan kullandığım makinemin tamburu çelik ama önceki kullandığımın galvanizdi 5 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadım paslanma vs olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme