Şimdi Ara

3000TL ye kadar notebookmu masaüstmü yoksa bumu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

benim buldugum bu

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=69023

sizce nasıl ?

nicin almak istiyorum: Video render yapmak icin , oyun oynamak icin , ama bilasha video cameraya cekip renderlemek icin.
    bunun icin laptoplar cok uygun deglmiş. cünki fan'lar yetersiz kalıyormuş ve laptop bozuluyormuş

sizce bu fiyata laptop mu alim yoksa desktop pc mi ?
    hangisi daha verimli ve güclü olur ?

aklınızda desktop pc var ise 3000 +- 200 tl ye kadar tavsiye edebilirsiniz. . . (ssd li olsa daha iyi olur)
    video render yapmak icin hangi özelliklere dikat etmem lazım ? cpu 4.nesil i7 vsvs..

şimdiden yorumlara tşk ediyorum

• bu fiyata alacağınız masaüstünün yarısı kadar iş yapan bir rnotebook şu anda 7-8bin tl civarında satılıyor. Sizin işinizi görecek bir notebook minimum 4500-5000tl bandından başlar. ve taşınabilirlik ihtiyacınız yok anladığım kadarıyla. Bu durumda özel bir masaüstü toplamamak için nedeniniz yok. Ama notebook almamak için nedeniniz çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

bu fiyata alacağınız masaüstünün yarısı kadar iş yapan bir rnotebook şu anda 7-8bin tl civarında satılıyor. Sizin işinizi görecek bir notebook minimum 4500-5000tl bandından başlar. ve taşınabilirlik ihtiyacınız yok anladığım kadarıyla. Bu durumda özel bir masaüstü toplamamak için nedeniniz yok. Ama notebook almamak için nedeniniz çok.

tşk ederim cevap için. internete geziniyorum ama bulduğum masaüstü bilgisayarlın donanımları da bu fiyata bukadar bazen bile değil..media markt..gold..vatanbilgisayar..
    toplama olsada uyum sorunu yaşamazmıyım ?
    tavsiye etiğiniz desktop pc varmıdır ?
    tşk
  • AtlasBulut A kullanıcısına yanıt
    Hocam toplamada doğru parçalar seçilirse marka pcyi geride bırakır. Bu konuda forumumuzun dahili bileşenler kısmına bakın veya konu açın size yardımcı olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua07 -- 24 Ocak 2014; 16:03:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtlasBulut A kullanıcısına yanıt
    temel olarak kasa ve soğutma tekniği, güç kaynağı, anakart ve ekran kartı birbirine uyumlu modeller seçtikten sonra ram, işlemci gibi diğer bileşenler bu seçilenler göre ortaya çıkar zaten. emin olun 4bin tlye canavar gibi sistem kurarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

temel olarak kasa ve soğutma tekniği, güç kaynağı, anakart ve ekran kartı birbirine uyumlu modeller seçtikten sonra ram, işlemci gibi diğer bileşenler bu seçilenler göre ortaya çıkar zaten. emin olun 4bin tlye canavar gibi sistem kurarsınız.

bütçem 3000TL +- 200 TL
    tamam kuracağım da nerden nasıl :) hic bi fikrim yok hangi üründen alim hangi markadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

Hocam toplamada doğru parçalar seçilirse marka pcyi geride bırakır. Bu konuda forumumuzun dahili bileşenler kısmına bakın veya konu açın size yardımcı olacaklardır

tmm tşk ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.