Şimdi Ara

3008 Çılgınlığı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene sonra 100.000 TLye 3008.clasic edition gelir):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisman dan pahalı yaw pes

• quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

Audi A4 2.0 dizel otomatik (1.6 dizel yok ) 202 bin ₺ nasıl oluyor da aynı para oluyor ?

Madem nasıl aynı para oluyor; neden A4'e referans veriyorsun ? Ne alaka ?

Sen canın istediğin gibi referans vereceksin ama başkası veremeyecek yani, size özel bir durum o !
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    hocam referansı ben vermedim ki

sıfır A4 parasını orta halli bir yüksek C sınıfı arabaya vermenin mantığı nedir? diye soru sorulmuş bende Sıfır A4 ile bu aracın aynı fiyat olmadığını yazdım bir yanlış yaptıysam özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar gidenler yazabilirler mi, sıfır A4 parasını orta halli bir yüksek C sınıfı arabaya vermenin mantığı nedir? Bugün bayılanlar olmuş 3008 sırasında sanırım, çocuğunu kesen bir adam tanıyorum test edemediği için. Bi' aydınlatıverin lütfen.

yok a4 değil ferrari parası hatta

99 pert patlak arızalı ferrrari ama olsun

mantıklı karşılaştırma yapalım arkadaşlar
    a4 boşlar boşu benzinliyle bunun full dizelini karşılaştırmak hangi akla mantığa sığıyor?
  • quote:

sıfır A4 parasını orta halli bir yüksek C sınıfı arabaya vermenin mantığı nedir? diye soru sorulmuş bende Sıfır A4 ile bu aracın aynı fiyat olmadığını yazdım bir yanlış yaptıysam özür dilerim

Asıl ben özür dilerim, seni konuyu açan kişi sandım birader, ezbere iş yaptık kusura bakma..

Bu 3008 için herkes boş konuşuyor, azcık vizyonu olan ne yaptığının farkında olan insanlar zaten bu yorumları ve konuları dikkate almayacaktır.

Peugeot'un başka serilerinin bu seri ile bir ilgisi yok.. Yeni ve çok güzel bir arabadan bahsediyoruz. Her kes tarafından da kabul görmüş yani tutulacak bir seri bu. İnsanlar satın alacaklar bu arabayı hem de ciddi adetlerde satılacak. Öyle Peugeot hemen 5000 iner 10000 düşer diye bir şey yok bu arabada. Ve yüksek adetlerde satıldığı için de talep artacak her geçen zaman insanlarda trafikte görecek eşinde dostunda görecek beğenecek gidecek bayiye. İkinci eli de gayet standartlarda hatta yükseklerde olacak..

Peugeot'un başka arabaları için ne konuşursanız konuşun ama tüm bu söyledikleriniz bu araç için geçerli değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Asıl ben özür dilerim, seni konuyu açan kişi sandım birader, ezbere iş yaptık kusura bakma..

Bu 3008 için herkes boş konuşuyor, azcık vizyonu olan ne yaptığının farkında olan insanlar zaten bu yorumları ve konuları dikkate almayacaktır.

Peugeot'un başka serilerinin bu seri ile bir ilgisi yok.. Yeni ve çok güzel bir arabadan bahsediyoruz. Her kes tarafından da kabul görmüş yani tutulacak bir seri bu. İnsanlar satın alacaklar bu arabayı hem de ciddi adetlerde satılacak. Öyle Peugeot hemen 5000 iner 10000 düşer diye bir şey yok bu arabada. Ve yüksek adetlerde satıldığı için de talep artacak her geçen zaman insanlarda trafikte görecek eşinde dostunda görecek beğenecek gidecek bayiye. İkinci eli de gayet standartlarda hatta yükseklerde olacak..

Peugeot'un başka arabaları için ne konuşursanız konuşun ama tüm bu söyledikleriniz bu araç için geçerli değil..

estağfurullah hocam. Bence 3008 in fiyatı piyasa şartlarında gayet normal şayet sınıfındaki diğer araçlarla aynı para ve bana göre tasarım+şanzuman+motor olarak hepsinden daha üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Talisman dan pahalı yaw pes

Talisman ne zamandan beri referans araba oldu? Reno isim değiştirip değiştirip öldürüyor araçları. Laguna, Latitutde, Talisman, sonraki kasada ismi ne olacak sizce?
  • En dolusuna 135bin fiyat biçilmiş ki ne kadar donanım olsada c-suv için bnce çok para. C-suv için şu dönemde 120bin kabul edilebilir. Kadjar en dolusu 120bin civarı. Yeni Koleos 1.6 160hp 4*4 145bin civarı gelirse 3008 yalan olur.
  • Araç güzel
    Fiyat pahalı

Fiyatları düşecektir , satın almak isteyen biraz beklesin

• honda 160 istiyor crv ye. tüplü arabaya 95 istiyor bu kadar eleştirilmiyor.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Jay jaycigim sen şu Ali Ağaoğlu ile konudışına konu açıp resim çektiren arkadaş değilmiydin ? Yoksa ben mi karıştırdım ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Evet oyum ben, n'oldu ki? Yasak mı Ali Bey ile fotoğraf çektirmek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Evet oyum ben, n'oldu ki? Yasak mı Ali Bey ile fotoğraf çektirmek?

Hayir jay jaycigim duygulandim sadece.Suan su ortamdan yaziyorum,eskilere goturdun beni.Orada resim cektirip arabasina giderken Ali bey in kullandigi audisi gozumde canladi birden.

3008 Çılgınlığı Hakkında

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Kırıcı oluyorsunuz gerçekten. Sübliminal sövgü sezdim mesajınızda. Teessüf ederim.

• 3008in giris fiyati 87bin tl,ne a4u arkadas?
    Bu forumdakiler ne yer ne icer anlamak güç,yemin ediyorum bonsai ceksen yasayamazsin bu kafayi

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Araba almanın sınıfı olmaz, ne yani A4 çılgını mı olacak herkes ?

• Olsa fena olmaz mı?

Sayın şedovgayst, 87 bine sıfır otomatik A3 alıyorsunuz, az para mı? Yapmayın, istirham ediyorum.

• Dış görünümü benim için almamak için yeterli sebep 110-115'e kadjar alır geçerdim.140 Liraya çıkınca Highline passat alırım.
  • 3008 nere a3 nere ya yapmayin gozunuzu seveyim.biri suv oteki hatch.suv segmenti 130hp lik arabadan bahsediyoruz bence fiyatların mantiksiz tarafi yok jeyjeycim.
    Fiyatlar istenen rakamlara gore ucuz zaten 0km araclarin hepsi pahali.
    Her arabayi dizel otomatik fullayn versiyonuyla degerlendirmeye almaktan vazgecmemiz lazim.
    Yoksa bende isterim 65bindem girsin piyasaya da rakiplerine bakin oyle şeylerin olmadigini gorursunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.