Şimdi Ara

3008 Çılgınlığı Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Işıklarla falan işim yok. 85 binlik Audi zaten 140 binlik 3008'i arkasına bağlar çeker, ışıklarda ön-arka plakayı aynı anda okutur. Burada 308'den en az 40 bin lira pahalı olan bir 3008'den bahsediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.0 a3 130luk benzinli 3008i biyere cekemez.halen dizele benzin kiyaslamasi yapiyorsun.3008 a3ten ic mekan dizayn motor olarak fp olarak,cok ustun.
    Zaten bunu kaldiramadigindan olsa gerek giris fiyatini değilde dizel otm full fiyatini vermişsin.
    Alman fanatigiysen soyle de ona gore muamele yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Çeker dostum, çeker. Antensiz bile çeker. Ben haklının yanında, zalimin karşısındayım her zaman. Yarın pecoyu ezseler, hemen onun saflarında savaşa katılırım. Burada bir dram yaşanıyor, Audi göz göre göre eziliyor. Buna göz yummak olmaz, mertliğe sığmaz.

• Audinin dramı o motor ve sanzimandir.kalkista aralarinda 1saniye var karsidaki arac 130hp.
    3008le a3un musterisi bir değil anlayamadin gitti.
    Ben sadece ic mekani ve dizayni icin 3008i tercih ederim.
    A3 alacagimada 170lik giulietta alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1.0 a3 130luk benzinli 3008i biyere cekemez.halen dizele benzin kiyaslamasi yapiyorsun.3008 a3ten ic mekan dizayn motor olarak fp olarak,cok ustun.
    Zaten bunu kaldiramadigindan olsa gerek giris fiyatini değilde dizel otm full fiyatini vermişsin.
    Alman fanatigiysen soyle de ona gore muamele yapayım.

Aynen dediğiniz gibi, burada incelemeden önyargılı yorum yapan çok insan var. İçinden geçer dışından çıkar bunlar boş laf. 3008 a3 ten çok daha üstün bir araç, karşılaştırılması bile hata.

Hepsi biryana, ben bir firmanın gidip en ucuz aracını alacağıma başka bilindik bir firmanın en pahalı aracını alırım.

Audi markasına ismini veren üst segment modelleridir a3 falan değil.

Ben seni dost bilip savaşta aynı safa katıldım. Anlıyorum ki farklı davalar için savaşıyoruz. Yollarımız burada ayrılıyor şedovgayst. Kader bizi belki bir başka mağdurun savunmasında bir araya getirir. Halkın halkaları beni bekler, elveda...

• Çok güzel bi araç olmuş ama fiyatlamasını iyi yapamamışlar.
  • Eyvallah dostum a3 sana minnettardır

Öpüşüp barıştık mı? Sadece barışsak da olur...

• Kavga etmiyoruzki adamim

• Adamlar yapmış. Hep VW'nin kapısında mı sıra olacaktı?
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam, bu sefer olmuş.
  • Takip etmiyorum ama anlaşıldığı kadarıyla bu 3008 baya güzel bir alete benziyor

• Bu 3008 sırası nerede var anlamıyorum. Bayilerde arabaya bakmaya gelen çok az o gelenler de Sportage, QQ, Tucson, Crv, Tiguan vb. Araç sahipleri. Gelip bunu inceleyip araçlarının kıymetini tekrar anlıyorlar. Ocağa sıra veriyorlar diyen olmuş. Bu arabaya Sınıfının liderleri QQ, CRV, Tiguan, Tucson'dan fazla para verip bir de 3 ay bekleyeceğim. Sonra satmaya kalksam anında değeri rakiplerine oranla çok daha düşecek. Forumda donanıma çok önem veriliyor. I-cockpit diye bir şey çıkmış yanda bir ekran var diye donanımı çok diye herkes bu araba çok iyi diyor. Donanım karın doyurmuyor. Alt takım iyi olacak, AKTARMA iyi olacak, MOTOR ŞANZIMAN UYUMU iyi olacak donanım onlardan sonra gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlayamadım gitti ne 3008miş arkadaş, dillerden düşmüyor

208, 308, 508 modellerini severim, 308i baya baya severim hatta, 3008i henüz incelemedim ama biraz abartıldığı kanısındayım. Tipini de çok beğenmedim, araba biraz şişik ve orantısız duruyor. Allure donanımında led farların standart olmayışı da kötü bir durum, isteyince diğer özelliklerle birlikte 7 bin lira vermek zorundasınız. Sonuç olarak, Tiguana kıyasla fiyatlarının yüksek olduğu söylenemez, ama bence uygunda değil. Seneye felan ellerinde araç kalırsa uygun fiyata alınabilir.

Birde araç 1300 kg civarında ama tüm motor seçeneklerinde, 1.6 THP hariç 0-100 hızlanmaları çok zayıf geldi bana, uzunda iyi gidiyordur inşallah 130 beygir turbo benzinli 1300 kg araba 11 saniyede 100 yapmamalı, maksimum 9.5 sn olmalı bu değer.

• 4 gün önce kendi aracımla ilgili servis hizmeti almak üzere Ankara Göral'daydım. Vakit geçsin diye servis bölümünden showroom bölümüne indim. İki adet (biri beyaz öbürü haki renk) Allure+Elegance Pack 3008 vardı. Test aracı olarak da kırmızı bir tane. Gelmişken içine biner biraz kurcalarım, fırsat bulursam bir test sürüşüne çıkarım diye düşündüm. Tahminen 3 saat civarında kaldım. Test aracı döndüğü gibi kalkıyordu. Adeta kuyruk olmuş. Bari içerideki araçların içine binip inceleyeyim dedim. 3 saatte ona dahi fırsat bulamadım. Bir an boş kalmadı yahu bir an! Sadece bagajı açıp baktım ve tamponları elle yokladım.(biri zayıf yazmıştı)Dışarıda 2. el bir CRV vardı, tamponun mukavemeti aynıydı onunla. Neyse bu arada millet araca aşık oluyor. Genç yaşlı, kadın erkek, türbanlı etekli bir sürü insan. Birkaç kişi sırf ben oradayken aracı aldı sanırım. ST'ler ile kağıt imzalıyorlardı. Daha internetteki incelemeler haricinde hiçbir şekilde inceleyemedim kendim. Ama Peugeot ne yapmışsa tam 12'de vurmuş. Bu araçla inanılmaz bir satış yakalayacakları kesin. Her gören bayılıyordu araca.

Bu arada yılların Peugeot kullanıcısı olarak bu sınıfta araç alacak olsam 3008 almam. Teknolojiler harika, araç dopdolu, i cockpit olayı cidden üç sınıf üst gibi fakat gelgelelim beni iten 2 nokta var. Ön tasarımdaki göz yorucu bir sürü agresif çizgi benim hiç hoşuma gitmedi(aracın profili ve arkası çok güzel). Bir de bu sınıftaki araçta yalandan da olsa, opsiyonel de olsa bir 4 çeker sistemi o da olmadı grip control falan koyacaksın. Yoksa sınıfın bir anlamı kalmıyor. Ben 140 verdikten sonra ne yapıp edip bir 20 daha ayarlar Subaru Forester 2.0 Dizel alırdım. Tereddütsüz ve net. Hadi o 20'yi koyamadım diyelim o zaman da atmosferik 2 lt benzinli premium olanını alırdım. C ve D SUV segmentinin hakkını veren, adam gibi bir arazi ekipmanı olan,aklıma gelen tek araç Forester zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 1 Kasım 2016; 0:46:04 >

• Bu hengamede 3008 alanda akil ararim

Bi 5008 geliyorki asil kuyruk onda olacak

Bekleyin 5008 i

• Sanırım bu fiyatlardan sonra tek haneli sayılarla ifade edilen şansı sona erdi 3008'in. Allah rahmet eylesin, iyi fiyatla satardı.
  • Fransız çekemeyen her şeyi en iyi Almanlar yapar başka iyi mühendis yokturcular tiyatrosuna hoşgeldinizz

• Pejoya 140-150 verenin ya para sıkıntısı yoktur,zevkine alır,ya da arabadan anlamıyordur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.