n-gage aldim symbian olsun diye cunki evde deilken icq msn kullanmak cok guzel birsey:)
Bu paraya daha iyi ne alinabilirdiki?
icq msn için tabiki en doru seçimi yapmıssın bu paraya!!
güle güle hayırlı günlerde kullanman dilegiyle,saygılar..
en güzelini yapmışsın mp3 player(in stereo) ve radio ayrıca sybian ayrıca N-GAGE bundan iyisi şamda kayısı
ama işin aslı sık dişini p800 vereyim sana
300 milyona sifir mi aldin?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i> <br />ama işin aslı sık dişini p800 vereyim sana <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol] eleman çok iyi bi seçim yapmıs abi!! gerek yok! eehuueh
Güle güle kullan ama aldıktan sonra ne alınır diye topik açman ilginç geldi bana [evlol] Hayırlı olsun
Aldim sayilir. almadim daha cumartesi alicam p800 e param yetse 1sene kullandım p800 sıkıldım sattim şimdi özledim yaw P800 kullananlar p900 almadıkca deiştirmeyin abi başka telefonlar tat vermiyor.
tabiki daha yeni mi anladın gerçi bunu sadece P800 kullananlar bilir saygılar [frndsp]
ngage hala satiliyor mu cunku ben hic gormuyorumda. peki fiyati ne kadar?
bende bir tane var ngage walla 320 ye b#305;rak#305;r#305;m 1.5 y#305;l garantili ve herseyi full...
satılıyor sıfırı degmez ama 2.el alınabilir 350 ye falan? ben satıyorum arkadasın, ilgilenirsen ayrıca.. saygılar
simdilik o kadar param yok tesekkur ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme