Şimdi Ara

300R CORSAİR KASA NASIL MONTAJ YAPILIR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bütün parçalar geldi.. şimdi 300r kasa nasıl montaj yapılır.. kolayca.. felan.. video 300r montaj varmı acaba yoksa yardımcı olrsanz teşekkürler

• 300r aldığına göre sistemin gerisi de güzel bir sistemdir diye düşünüyorum. daha önceden hiç kurulum yapmadığını varsayarak işlemci ayağını kırma ihtimalin, psuyu yanlış kurup sistemde olası bir sorun çıkartmaman açısından bir kereliğe mahsus bir bilgisayarcıda kurulum yaptırmanı tavsiye ederim. kurulum yaparlarken yanlarında dur ne yaptıklarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

300r aldığına göre sistemin gerisi de güzel bir sistemdir diye düşünüyorum. daha önceden hiç kurulum yapmadığını varsayarak işlemci ayağını kırma ihtimalin, psuyu yanlış kurup sistemde olası bir sorun çıkartmaman açısından bir kereliğe mahsus bir bilgisayarcıda kurulum yaptırmanı tavsiye ederim. kurulum yaparlarken yanlarında dur ne yaptıklarına bak

Bilgisayarcıya çok uzağm..ücret ne kadar alıyorlar tahminen??

..ve videolu annatım yokmu 300r
  • quote:

Orijinalden alıntı: luther29

quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

300r aldığına göre sistemin gerisi de güzel bir sistemdir diye düşünüyorum. daha önceden hiç kurulum yapmadığını varsayarak işlemci ayağını kırma ihtimalin, psuyu yanlış kurup sistemde olası bir sorun çıkartmaman açısından bir kereliğe mahsus bir bilgisayarcıda kurulum yaptırmanı tavsiye ederim. kurulum yaparlarken yanlarında dur ne yaptıklarına bak

Bilgisayarcıya çok uzağm..ücret ne kadar alıyorlar tahminen??

..ve videolu annatım yokmu 300r

kasa montaj ile ilgili video bulabilirsin de ilk sefer kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok ücret almazlar

• Eğer daha önce kendiniz bi kurulum yapmadıysanız bilgisayarcıya götürün çünkü yanlış zemine koyma yada elinize plastik eldiven takmayarak anakartı yuvalarını yakabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi işlemcinin dişlilerini kırabilirsiniz bu yüzden kendiniz takmayın
  • video linki atın bende kendim monte edecem lo
  • Kasayı bilmem ama parça montajı youtube da baya var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.