Şimdi Ara

300TL - 500TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR XBOX 360 'MI PS3'MÜ {İLK DEFA OYUN KONSOLU ALICAM} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski nesilde bence xbox360 daha iyi kontrolcüsü bile başlı başına bir sebep ve party chat sistemi ps3 e göre daha gelişmiş yerinde olsam 360 alırdım. Yeni nesil için soracak olursan kesinlikle ps4.
  • Belli senin içinden xbox almak geçiyor. Ama bence ps3 al.

Oyunların fiyatından şikayet etmişsin ama zaten 0'dan başlayacağın için eski ama mükemmel olan birsürü oyun var. Onlardan başlarsın, onlar bitene kadar şu an pahalı olan oyunlar ucuzlar, ucuzladığında bunları oynarsın ben öyle yapıyorum. Bir de ps plus muhabbetini bi araştır. 3 aylık 30 lira (ayda 10 liraya denk geliyo hacı) zor gelmez 10 lira vermek. Bence ps3 al.

Xbox'a özel oyunlar az. (Xfancılar alınmasın ama bence) onları oynamasan da olur. Ps3'e özel oyunlar hem mükemmel, hem de çok. Yani kısacası ps3 al derim. Almışken 320gb falan al çünkü plus almaya karar vericeksin

Ha bu arada, eğer param az diyorsan ve online oynamam dersen crackle cihazı derim. Burda konu açmak crack hakkında konuşmak yasak. Dediklerimi düşün bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS3
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

360 gamepad de ve online altyapıda çok daha önde. PS3 ise exclusive oyunları ile oldukça başarılı. Ayrıca Sony'nin Türkiye'ye verdiği destek tartışılmaz bile. Microsoft'un Tükriye'ye verdiği destek yok gibi bir şey. 360'ı daha yeni sattım, PS3'ü de kullandım. Bu arada iki konsolu grafiksel yetenekleri açısından karşılaştırmışsın. Sana şöyle söyleyeyim eski oyunlarda 360 belki PS3'ten daha iyi olabilir çoğunda ancak GTA V'te emin ol PS3 ezer geçer teknik yönden.

şu gamepad hatırlatman içij teşşekürler 5-6 yıl önce ps2 kafelerde ps2 kolları çok kalas gibi elimde kalıyordu ve 10 dk oynasan bıkarsın etkisi yaratıyordu bende ama xbox gamedi öyle değil daha ergonomik eli yormuyor. bana göre böyle yani ...

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Belli senin içinden xbox almak geçiyor. Ama bence ps3 al.

Oyunların fiyatından şikayet etmişsin ama zaten 0'dan başlayacağın için eski ama mükemmel olan birsürü oyun var. Onlardan başlarsın, onlar bitene kadar şu an pahalı olan oyunlar ucuzlar, ucuzladığında bunları oynarsın ben öyle yapıyorum. Bir de ps plus muhabbetini bi araştır. 3 aylık 30 lira (ayda 10 liraya denk geliyo hacı) zor gelmez 10 lira vermek. Bence ps3 al.

Xbox'a özel oyunlar az. (Xfancılar alınmasın ama bence) onları oynamasan da olur. Ps3'e özel oyunlar hem mükemmel, hem de çok. Yani kısacası ps3 al derim. Almışken 320gb falan al çünkü plus almaya karar vericeksin

Ha bu arada, eğer param az diyorsan ve online oynamam dersen crackle cihazı derim. Burda konu açmak crack hakkında konuşmak yasak. Dediklerimi düşün bence :)

ps plus pek anlayamadım çok duydum ama anlayamadım yani söyle örn ben psn aboneyim konsoldan watch dogs'u indirip hdd kaydedip istediğim zaman oynayabiliyormuyum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

ps plus pek anlayamadım çok duydum ama anlayamadım yani söyle örn ben psn aboneyim konsoldan watch dogs'u indirip hdd kaydedip istediğim zaman oynayabiliyormuyum ?

Hayır, yani bak şöyle düşün:

Ps plus diye bi spor salonu var, sen oraya üye olup 3 aylık 30 tl aidatını verdiğin sürece o spor salonunda olan aletleri kullanma hakkın var. Ama aidatı ödemeyi kesince asla oynayamazsın. Ve sadece sen aidat verdiğin süre içinde verilen oyunları oynayabilirsin önceden verilmiş oyunları değil.

Yani plus her ay 2 oyun veriyor, sen onları listeye eklersen plus sahibi olduğun sürece oynayabilirsin ama sen bu ay kayıt olursan plusa, geçen ay verilen oyunları oynayamazsın. Ama bu ay aldığın oyunlar plus üyeliğini devam ettirdikçe senin olucak. Makineye indirsende üyeliğin bitince oyuna girmez

• Arkadas ne capraz analoglu kolmus yahu, 8 senedir bir bitmedi su muahabbet...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Arkadas ne capraz analoglu kolmus yahu, 8 senedir bir bitmedi su muahabbet...

Olay çapraz analog değil aslında. 360 gamepadinin ele daha güzel oturması, trigger tuşlarının daha basılabilir ve eli acıtmayan türden olması. Verdiği tetik hissi de cabası. Ben iki konsolu da kullandım 360 gamepad olarak çok daha önde. Ancak siz DS3 daha iyi derseniz kimsenin bir şey demeye hakkı yok çünkü herkes eline hangisi rahat geliyorsa onu kullanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 31 Mayıs 2014; 22:53:38 >
  • yani diyorsun ki;

Ferrari mi BMW mi? gönlüm BMW den yana Ferrari nin masrafı çok, öğrenciyiz
  • microsoft = ucuzluk, gamepad.
    sony = psn, ps+, exc., kalite + last of us
  • quote:

quote:

quote:

Hayır, yani bak şöyle düşün:

Ps plus diye bi spor salonu var, sen oraya üye olup 3 aylık 30 tl aidatını verdiğin sürece o spor salonunda olan aletleri kullanma hakkın var. Ama aidatı ödemeyi kesince asla oynayamazsın. Ve sadece sen aidat verdiğin süre içinde verilen oyunları oynayabilirsin önceden verilmiş oyunları değil.

Yani plus her ay 2 oyun veriyor, sen onları listeye eklersen plus sahibi olduğun sürece oynayabilirsin ama sen bu ay kayıt olursan plusa, geçen ay verilen oyunları oynayamazsın. Ama bu ay aldığın oyunlar plus üyeliğini devam ettirdikçe senin olucak. Makineye indirsende üyeliğin bitince oyuna girmez

anlaşıldı daha avantajlı gelmeye başladı şimdi ???

• acaba gidip 12 gb'lik ps3 alıp sonra içine 500gblik hdd takıp ps plus abonesi olarak devam edilirmi yapılırmı sizce ?

• quote:

acaba gidip 12 gb'lik ps3 alıp sonra içine 500gblik hdd takıp ps plus abonesi olarak devam edilirmi yapılırmı sizce ?

ben öyle yaptım çok rahatım. dijital oyunları da kardeşlikle filan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

acaba gidip 12 gb'lik ps3 alıp sonra içine 500gblik hdd takıp ps plus abonesi olarak devam edilirmi yapılırmı sizce ?

peki hdd yerleştiriken yerine tam oturmuyor kızak gerekiyor siz kızak mı kullandınız başka bi yerde kağıt yerleştirerek hallediyorlardı .

• quote:

quote:

quote:

peki hdd yerleştiriken yerine tam oturmuyor kızak gerekiyor siz kızak mı kullandınız başka bi yerde kağıt yerleştirerek hallediyorlardı .

evet kalın kağıtlarla sıkıştırdım. vida takılan yere de üzerinde delik bulunan sert bir parçayı vidaladım. cihazı oraya buraya götürüyorum birşey olmadı. vidayla sabitlemeden önce disk bir kere çıktı yerinden ama sadece cihaz disk yok gibi bir uyarı verdi yeniden kurulum vs dedi. diski tamamen sabitleyince bir problem olmuyor.
    kızağa da para vermeyelim yani içine boş kızak koysalar iyi olurmuş. soyguncu bu markalar başka açıklaması yok. veya 3$ filan yapsın öyle satsın. maliyeti 1$ değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet kalın kağıtlarla sıkıştırdım. vida takılan yere de üzerinde delik bulunan sert bir parçayı vidaladım. cihazı oraya buraya götürüyorum birşey olmadı. vidayla sabitlemeden önce disk bir kere çıktı yerinden ama sadece cihaz disk yok gibi bir uyarı verdi yeniden kurulum vs dedi. diski tamamen sabitleyince bir problem olmuyor.
    kızağa da para vermeyelim yani içine boş kızak koysalar iyi olurmuş. soyguncu bu markalar başka açıklaması yok. veya 3$ filan yapsın öyle satsın. maliyeti 1$ değildir.

galiba bende oyle yapacam

• bende ole yapmayı dusunuyorum ama nasıp olmadı.

• Seninle aynı durumdaydim hocam aynı şeyleri araştırıyordum(benimde ilk oyun konsolu alışım) çoğu kisi ps 3 diyor, bende bugun forumdaki bi abimden ps3 aldim

• Bende uzun araştırmadan sonra PS3 almaya karar verdim. Ama E3 2014 oyunlarına bakınca biraz iki konsoldanda soğudum.

• yav aklım çok karıştı ne yapacagimi bilemedim ps3 sslim alip ps plus ile kullanmak mi yoksa diger alternatif xbox 360 jtag ile tum oyunlari yardirmakmi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.