Şimdi Ara

300TL - 500TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR XBOX 360 'MI PS3'MÜ {İLK DEFA OYUN KONSOLU ALICAM} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 te online oynamak ücretsiz. Orjinal oyunları satın alacaksan eğer PS3 al bence
  • ps3 için veya xbox 360 için internetten oyunu ps3 ün hard diskine indirip oynayabiliyormuyuz yoksa cd mi gerek
  • xboxın gölge efektleri daha iyi falan yazmışsın komik olmuş gerçekten konsol alırken konsola özel çıkan oyunlara bakıcaksın hangi taraftaki oyunlar seni cezbediyorsa onu al derim
  • özel oyunlara bakarsak ps3 1 adım önde ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halâ karar veremedim ve 1 hafta kaldı almama...

playstation3 alırsam xbox icin pisman olucam yada tam tersi olucak illaki birini alıcam ama pişman olmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

ps3 için veya xbox 360 için internetten oyunu ps3 ün hard diskine indirip oynayabiliyormuyuz yoksa cd mi gerek

hdd indirip oynaya bilirsiniz.

• Arkadaşım sen konsol falan alma!

40 küsür postun alayı PS demiş, hala "yok gölge efekti, aman pişman olur muyum, yok Xbox daha tatlı gelmeye başladı..." felan diye söyleniyorsun.

Madem gönlün Xbox'tan yana, o halde PS forumunda bu konuyu niye açıyorsun? Bu bölümde alacağın cevaplar üç aşağı beş yukarı PS yönünde olacaktır zaten...

Yine de objektif yorumlar almışsın. PS konusunda haklılar. Bol exclusive oyun, PSN ve PSN kardeşliği, teknik açıdan exclusive oyunlardaki üstünlük vs. ile PS çoğu zaman tercih ediliyor.

360'ın da avantajları var elbette. Multi platform oyunlarda PS'den daha başarılı. Daha sağlam online alt yapı, daha ergonomik kol gibi sebepler yüzünden de 360 tercih edilebilir.

Fakat hiç bir zaman The Last of Us kalitesinde bir oyunu -bırak 360'ı- PS'den başka hiç bir platformda oynayamazsın.

Heavy Rain, Beyond, Uncharted serisi, The Last of Us, Gow serisi, GT serisi vs... daha ne sayayım?

Karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 3 Haziran 2014; 19:28:44 >

• Sırf şu oyun için bile ps3 derim.Şimdilerde ps4 e Remastered sürümü çıkacak.Keşke diyorum ps3 de oynamamış olsaydım da ps4 de oynasaydım diyorum.O ilk oynadığındaki hisler hazlar bir başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

halâ karar veremedim ve 1 hafta kaldı almama...

playstation3 alırsam xbox icin pisman olucam yada tam tersi olucak illaki birini alıcam ama pişman olmak istemiyorum.

Almazsan hicbisey icin pisman olmayacaksin. Oyle bir derdin de olmayacak. Bence alma. O paraya tatile gidersin.

• tüm fikirlerleriniz için teşekürler ben kararımı verdim ps3 12gb super slim alacagım (biraz zamandan sonra icine 120 gblik hdd yerleştirecegim)

• quote:

yav aklım çok karıştı ne yapacagimi bilemedim ps3 sslim alip ps plus ile kullanmak mi yoksa diger alternatif xbox 360 jtag ile tum oyunlari yardirmakmi ?

Ps3 un ozel oyunlari mi ilgini cekiyor yoksa Xbox360 mi ?
    Online altyapi menu hızı arayuzu ve gamepad olarak Xbox360 önde.
    Ps3 de cfw olayi var ve online oynayabiliyorsun ama ban riski yuksekmis ama kaldırılıyor bunu arastir.
    Xbox360 da fw ile pek ban riski kalmadı diyorlar ama çift katmanli dvd olayi var hdd den oyun oynanmiyor jtag ile oynaniyor ama onda online yok.

Orjinal kullanacaksan 2.el takas plus olarak ps3 cok avantajli turkiye maddi imkanlar ps3 yonunde yani

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

xboxın gölge efektleri daha iyi falan yazmışsın komik olmuş gerçekten konsol alırken konsola özel çıkan oyunlara bakıcaksın hangi taraftaki oyunlar seni cezbediyorsa onu al derim

Öyle deme gölge önemli. Konsolu alirken ilk golgeye bakilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

xboxın gölge efektleri daha iyi falan yazmışsın komik olmuş gerçekten konsol alırken konsola özel çıkan oyunlara bakıcaksın hangi taraftaki oyunlar seni cezbediyorsa onu al derim

Öyle deme gölge önemli. Konsolu alirken ilk golgeye bakilir.

• quote:

quote:

yav aklım çok karıştı ne yapacagimi bilemedim ps3 sslim alip ps plus ile kullanmak mi yoksa diger alternatif xbox 360 jtag ile tum oyunlari yardirmakmi ?

Ps3 de cfw olayi var ve online oynayabiliyorsun ama ban riski yuksekmis ama kaldırılıyor bunu arastir.
    Xbox360 da fw ile pek ban riski kalmadı diyorlar ama çift katmanli dvd olayi var hdd den oyun oynanmiyor jtag ile oynaniyor ama onda online yok.

Orjinal kullanacaksan 2.el takas plus olarak ps3 cok avantajli turkiye maddi imkanlar ps3 yonunde yani

kararımı kesin verdim ps3 alıyorum insallah pisman olmam.

• quote:

quote:

quote:

Pişman olunacak birşey yok.

Uncharted
    Killzone
    Gow
    Resistance
    LBP
    GT
    Demon's Souls
    The Last Of Us
    Heavy Rain
    Beyond

oynamak istiyorsan PS3

Halo
    Geow
    Forza

oynamak istiyorsan Xbox360

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pişman olunacak birşey yok.

Uncharted
    Killzone
    Gow
    Resistance
    LBP
    GT
    Demon's Souls
    The Last Of Us
    Heavy Rain
    Beyond

oynamak istiyorsan PS3

Halo
    Geow
    Forza

oynamak istiyorsan Xbox360

tamamdır karne gününü bekliyorum

• 2.el ps3 almaya giderken nelere dikkat etmeliyim ?

• Pişman olmak istemiyorsan ps3 al, sırf the last of us , god of war, uncharted serileri için bile ps3 alınır.

• evet karar verdik zaten ps3 alıyoruz ama ikinci el alıcam nelere dikkat etmek lazım konsolda içinin açılmamış olduğunu nerden bilebiliriz ?

• ? ???

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.