Bildirim
300TL - 500TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR XBOX 360 'MI PS3'MÜ {İLK DEFA OYUN KONSOLU ALICAM}
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konsola özel olan oyunlarda Playstation 3 daha iyi gözüküyor tarafsız bir gözle baktığın zaman. Taraflı baktığında da durum öyle. Yani kısaca Playstation 3. -
gt 5 ve 6
god of war serisi
uncharted serisi
killzone serisi
resistance serisi
the last of us
heavy rain
beyond two souls
ve aklima gelmeyen ozel oyunlar icin ps3 al. tum bunlara ragmen inatciyim dersen xbox al :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hala kararımı vermiş degilim butcemide fazla zorlamak istemuyorum ogrenciyim tum parami ilk kez bi oyun konsoluna verirsem aç kalabilirim -
gönlüm xbox'tan yana ama şu 3 kırmızı olayı beni soğutuyor hemen gerçekten bu sorunu yaşayan varmı , ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS
gönlüm xbox'tan yana ama şu 3 kırmızı olayı beni soğutuyor hemen gerçekten bu sorunu yaşayan varmı , ?
Onlar çok eski konsollarda oluyordu. En son çıkan fatve tabiki slim kasalarda bu sorun olmaz . Ama eski bir xbox kullanicisi olarak ps3 al derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: nibbleArt
quote:
Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS
gönlüm xbox'tan yana ama şu 3 kırmızı olayı beni soğutuyor hemen gerçekten bu sorunu yaşayan varmı , ?
Onlar çok eski konsollarda oluyordu. En son çıkan fatve tabiki slim kasalarda bu sorun olmaz . Ama eski bir xbox kullanicisi olarak ps3 al derim.
xbox'un görüntü kalitesi iyi miydi ? sizce -
Valla bende ilk defa oyun konsolu aldım aslında PS4 veya yeni bir PC düşünüyordum ama Exc. oyunları düşününce Ps3 almanın en mantıklısı olucağını düşündüm,sırf özel oyunlar yüzünden Ps3 tavsiye ederim,X360 da Ps3 deki kadar olay olan özel oyun yok,Xboxı alsan en fazla Pc oyunlarını oynarsın ama Ps3 alırsan exc. oyunlarda seçeneğin bol olur. -
aklım çok karışık gerçekten galiba xbox'a çok yakınım ama 2 haftam var iyi düşünmeliyim aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum ve zaten özel oyunlar derken watch dogs sadece ps3 için çıkacak dediler ama dun benim pc'de oynadım yani ben özel oyunların özelliliğini koruyacağına pek inanmıyorum zamanla diğerleri içinde çıkacaktır. Ben zaten oyun olarak gta call of duty tekken mortal combat need for speed crysis farcry3 tarzi oyunlar oynarim.
sen hangi çağdan geldin :D 3k olayı eskide kaldı 2009 jasper elite lerden itibaren 3k olayı bitti görünmüyor slimlerde zaten 3k diye bişey yok bende hem x360 hemde ps3 var ikiside kendine göre güzel oyunları var ps3 te çok türkçe özel oyun var sıfr özel türkçe oyunları için ps3 aldım eğer orjinal oyuna param yok veya yetmiyor diyorsan x360 alabilirsin fwli xboxlar online da oynatıyor 3k olayı eskide kaldı ben 2 x360 2 ps3 kullandım hepsi sorunsuz x360 elite te kullandım sonra slim aldım 2.5 yıldır kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor
AYRICA XBOX IN GAMEPADİ DAHA RAHAT VE KULLANIŞLIDIR PS3 ÜN KOLUNU ELİME ALINCA OYUNCAK GİBİ GELİYOR RAHAT OYNAYAMIYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 30 Mayıs 2014; 13:02:17 > -
6 sene xbox360 kullanmış biri olarak derimki ps3 al derim -
Ps3 al bence
quote:
Orijinalden alıntı: xCixLandx
sen hangi çağdan geldin :D 3k olayı eskide kaldı 2009 jasper elite lerden itibaren 3k olayı bitti görünmüyor slimlerde zaten 3k diye bişey yok bende hem x360 hemde ps3 var ikiside kendine göre güzel oyunları var ps3 te çok türkçe özel oyun var sıfr özel türkçe oyunları için ps3 aldım eğer orjinal oyuna param yok veya yetmiyor diyorsan x360 alabilirsin fwli xboxlar online da oynatıyor 3k olayı eskide kaldı ben 2 x360 2 ps3 kullandım hepsi sorunsuz x360 elite te kullandım sonra slim aldım 2.5 yıldır kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor
AYRICA XBOX IN GAMEPADİ DAHA RAHAT VE KULLANIŞLIDIR PS3 ÜN KOLUNU ELİME ALINCA OYUNCAK GİBİ GELİYOR RAHAT OYNAYAMIYORUM
bak simdi xbox daha tatlı gelmeeye başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkisinide kullanmış biri olarak tabiki de ps3 . PS3 ile xboxı yarıştırman harbi hata olmuş
sırf exclusive oyunları için ps3 alınır gerisini saymaya gerek yok
ps3 oyunlari cok pahalli
exclusive oyunlari daha da pahalli yani ne yapacağımı şasırdım bi yerdede xbox 360'ın gölge efektlerde ps3'ten daha basarılı olduğunu söylemişlerdi.
360 gamepad de ve online altyapıda çok daha önde. PS3 ise exclusive oyunları ile oldukça başarılı. Ayrıca Sony'nin Türkiye'ye verdiği destek tartışılmaz bile. Microsoft'un Tükriye'ye verdiği destek yok gibi bir şey. 360'ı daha yeni sattım, PS3'ü de kullandım. Bu arada iki konsolu grafiksel yetenekleri açısından karşılaştırmışsın. Sana şöyle söyleyeyim eski oyunlarda 360 belki PS3'ten daha iyi olabilir çoğunda ancak GTA V'te emin ol PS3 ezer geçer teknik yönden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 31 Mayıs 2014; 20:40:28 > -
Wii -
Orijinal alacaksanız PS3 oyunları ile açık ara önde, yok bütçem buna el vermiyor diyorsanız kopya imkanı ile de 360 daha önde görünüyor. Bence siz JTAG'lı bir 360 alın bir yerlerden, konsolun HDD'sinde açın oynayın, tabii online imkanlar olmayacak bu şekilde. Ama dediğim gibi zahmetsiz indir HDD'den aç, DVD ile falan uğraşma derim. -
Orjinali korsanı yok bu işin. Burada açarsan konuyu ps3 cevabını alırsın, xbox bölümünde açarsan xbox cevabını. Bana soracak olursan, yabancıların ps3 vs xbox 360 adlı birçok videoları mevcut. İyide özetlemişler. Onları izleyip kararını ver :)
Benzer içerikler
- battlefield 1 haritalar
- delta force ps5
- gta 5 görev gelmiyor
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X