Şimdi Ara

[270TL] Hikvision 240GB Sata 3 SSD [SIFIR KFG]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [270TL] Hikvision 240GB Sata 3 SSD [SIFIR KFG]

Yanlış anlaşılmamalar için lütfen ilanın sonuna kadar okuyun. Ön yargılı olmamak için ise lütfen önceki satış yaptığım ürünlerin ilanları, yorumları ve referans mesajlarını okuyun.

Alacak karşılığı sipariş edildiği için nakite dönüştürmek amacıyla satılıyor. Ürün bugün sabah sipariş edildi. Elime geçer geçmez tarafınıza kargolanacaktır. Anlatımlardan anlayacağınız üzere sıfır kutulu ürün ve 3 yıl garantilidir. Pazarlık ya da takas söz konusu değildir, fiyat yanıyor zaten.

Dipnot: Ürün Muğla/Menteşe de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir, (uzak yada elden satış) satılan ürünün geri alınma durumu yoktur. Ürün ücreti tarafıma ödendiği an ürün kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur. Kargo ile ilgili durumlarda ilk tercihim Aras kargodur. PTT Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile de gönderebilirim fakat en kısa sürede kargoya teslim için Aras kargo en iyi seçenektir bilginize.

[270TL] Hikvision 240GB Sata 3 SSD [SIFIR KFG]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 270 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatın yandığını düşünmüyorum hocam şuan 370 TL kargo bedava şeklinde satılıyor zaten. 300+kargo pek sıcak değil neredeyse aynı fiyat oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Kargolar 70 TL mi oldu? [270TL] Hikvision 240GB Sata 3 SSD [SIFIR KFG] 

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Ptt kargo sube teslim çogu il 30/ 35 TL ( 2020 ilk aylar 11/13 TL idi )

• Epey artmış fiyatlar ama insanlar genellikle indirim kodu, şirket gönderisi vb. şeyler yaptırdığından kargo ücretinin altından kalkıyorlar. Ben yine de fiyatı düşürdüm kargo ücreti sayılacak düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Ptt kargo sube teslim çogu il 30/ 35 TL ( 2020 ilk aylar 11/13 TL idi )
    En dip fiyat 37tl nerde 30tl hocam

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Eleştirilere bakmayin :)

Ptt 110 GR gönderi istanbul - ağrı ( eldiven )

Sen ödersen 26 TL ve alıcı öderse 32 TL tutuyor.

Mesela 270 + 26 TL alırsan kargo dahil ptt sube teslim 296 TL tutacak. Eskiden 11/13 TL idi sonra 14/16 ve 21/23 den sonra ptt ye baya zam geldi. :((

Herkesin de bilgisine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün @MR.BİG-77 nickli üyeye satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle. [270TL] Hikvision 240GB Sata 3 SSD [SIFIR KFG] 

• quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Eleştirilere bakmayin :)

Ptt 110 GR gönderi istanbul - ağrı ( eldiven )

Sen ödersen 26 TL ve alıcı öderse 32 TL tutuyor.

Mesela 270 + 26 TL alırsan kargo dahil ptt sube teslim 296 TL tutacak. Eskiden 11/13 TL idi sonra 14/16 ve 21/23 den sonra ptt ye baya zam geldi. :((

Herkesin de bilgisine.
    Ayda 10 defa kargom gelir İstanbul Konya ortalama 50 ila 200 grm 37tl sabit sen ne çok şey biliyorsun böyle. Sana öyle geliyor diye herkese sabitmi gelecek

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Haftada 1 kargom olur benim de, minimum ödediğim miktar 37 lira ptt ile. İstanbul-İzmir. Hatta geçen bir arkadaş sağolsun korumalı vs. yollamış tam 107 lira ödedim :)

Ortalama bir ekran kartı, anakart, klavye kutusu alıcı ödemeli adrese teslim ptt ücreti 64 lira tutuyor. Diğer firmaları hiç söylemiyorum onlar daha uçuk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.