BU FIYATA BANA ONEREBILECEGINIZ EN II FOTOGRAF MAKINESI NEDIR.HASNI DIJITAL KAYITTA YAPILABILENDE OLUYORMUS.BENIM HIC BILGIM YOKTA?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.
samsung s830 360 ytl 2 gb kart hediyeli filan bi teknosaya bak istersen, samsung L700 de iyi 410 miyon filan, mpeg 4 video çekimi var ikisinde de 1 gb karta 53 dk çekiyo, foto çekimleri de güzel bences830 kalem pille, L700 lityum iyon pille çalışıyo....
benq c740i-benq p500 hepsiburada da oldukça iyi fiyatlara satılıyor bak derim...
Uzerine biraz daha koy almisken iyi bir sey al derim...
310 ytl ye sanyo e60 var çok hoş alet yada 270 e samsung s730 var ben samsung s630 kullanıyorum çok memnunum
benq c740i aldım bugün elime geçtii gayet güsel tavsiye ederimm
quote:
Orjinalden alıntı: moon74
benq c740i-benq p500 hepsiburada da oldukça iyi fiyatlara satılıyor bak derim...
quote:
Orjinalden alıntı: starcraft_00
BU FIYATA BANA ONEREBILECEGINIZ EN II FOTOGRAF MAKINESI NEDIR.HASNI DIJITAL KAYITTA YAPILABILENDE OLUYORMUS.BENIM HIC BILGIM YOKTA?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.
Arkadaşım sana kesin çözümü söylüyorum. O fiyata en güzel alabileceğin makina Canon PowerShot A450... 5 megapiksel 3.2X optik 4X dijital zoom sesli video kayıt 15 tane çekim modu var lensi çok kaliteli çok kullanışlı türkçe menü. benim aldığım mağaza bana 260 ytl ye taksit yaptı ve yanında 1 gb hafıza kartı+pil şarj cihazı hediye etti.