Şimdi Ara

301ile s350ye Çarptim Mutluyum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de ilk trafiğe çıktığım gün 2000 model Polo ile Panamera'ya patlıyordum. Metreler kala durabildim.
    -
    E5'de 80-90 gidiyoruz, arabayı satan arkadaş frenler çok iyi değil demişti ama daha ilk günüm ne bileyim frenin kötülüğünü, frene basınca duruyor mu? Duruyor, sorun yok o zaman diyordum ama 90 ile giderken önümde trafik bir durdu, Albea vardı attı kendini sağa, ben Panamera ile karşı karşıya kaldım. Tabii acemiyim sağa sola kaçma refleksi yok, fren desen Panamera zaten bu konuda iyi benim araba da zaten doğası gereği kötüyken bir de disk balata takımı iyi durumda değil, ABS de yok ciyak ciyak gidiyorum (Lastik sesi de değil ama bir cıyırtı kopuyor) Panamera'ya doğru. Panamera giderek gözümde büyüyor (Her iki anlamda da ). Araba durdu ama, duramasaydı olabilecekleri tahmin bile edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

301 , 130a çıkabiliyor mu ya ?

Yazın kiraladım bu aracı. 210a kadar çıkıyor. Muhtemelen altınızdaki tsi kadar yürüyordur.

Yurumek kolay da durmak zordur belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Yazın kiraladım bu aracı. 210a kadar çıkıyor. Muhtemelen altınızdaki tsi kadar yürüyordur.

Yurumek kolay da durmak zordur belki

Bayır aşağı 0-100 6 saniye gibi geldi, bizim buzdolabı da aynı hızlara ulaşıyor haklısın

• quote:

corolla 1.4 d-4d m/m olsa neyse de 301, elysse bir çok c segmentten daha iyi yürüyor, durmuyor orası ayrı zaten konu da bunun üzerine
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Arabada kis lastigi vardi, heralde yaz lastigi olsaydi dururdu frene bastigimdan carpana kadar hep abs devredeydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum altan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.