Şimdi Ara

301ile s350ye Çarptim Mutluyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

301 , 130a çıkabiliyor mu ya ?

• -O-N-U-R- kullanıcısına yanıt
    senin araçta ölmüş sayılmaz, geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirdi.
  • 301 km/h ile çarptın sandım
  • 30-40 la çarpsan çok daha fazla hasar olurdu,olsa olsa 15 le vurmuşsundur
  • 130la git e350leyle carpış mercedese bir şey olmasın senin araba hurdaya dönsün ve sen burda yazıyorsun?

Nasıl bir trollsün anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

130la git e350leyle carpış mercedese bir şey olmasın senin araba hurdaya dönsün ve sen burda yazıyorsun?

Nasıl bir trollsün anlamadım.

adam 130 ile çarptım dememiş
  • s gibi duramamaış normaldir
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Forumun hali harbiden icler acisi.

Siz benim yerimde olsaniz ne dusunurdunuz ne tepki verirdiniz bilmiyorum.Arkadan carpan her zaman suclu ve ben hatali oldugumu biliyorum, carptigim arabanin da ucuz bisey olmadigini biliyorum.Yani arabaya bisey olmamasi beni sevindirdi, eger o arabaya birsey olsa suan birsuru borca girecektim.Bende geldim konu actim ne var yani bunda.
  • 130la carptim demedim, benim arabaninda hurdaya dondugunu soylemedim nasil bir kitsin ben de anlamadim?
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal adam tam kalkarken vurdum cunku mercedes one dogru baya bi gitti carpinca.
    arkadan çarpan her zaman suçlu olmayabiliyor.

bence öndeki araca dokundun. çarpsaydın 15 kmh bile olsa daha ağır hasar alirdin
  • Trafikte durdum arkadan bi ses küttttt. Adam en fazla 30 la falan vurdu ve benim tampon ile adamın on tampon dağıldı.
    Adam ücretli şoförmüydü ? Araçtan inip sinirlenip birader napıyorsun tamponun boyası hafif kalktı,hasar al demedi mi ?
  • Bana da bakırköy sahil yolunda hione gibi tır çarptı. Zeytinburnu mc donalds önünden kennedy caddesine girerken. tampon dağıldı diye düşünmüştüm ama çok ufak bir iki sıyrık vardı. Muhtemelen dur kalk trafiğinde düşük hızla çarptığından olsa gerek iyi yırtmıştım...
    Senin hikayende 130 'la giderken sol şeritte aniden durma kısmı şüphe verici.Yani 130'la soldan yardıran bir mercedes neden aniden frene asılsın anlamadım. Anca yavaşlar, sen de takip mesafesini koruyosan ona göre yavaşlarsın vs vs...
    Ayrıyetten maddi değeri yüksek araçları takip ederken mesafeyi bol tutmanızı ve ekstra dikkat etmenizi öneririm. Bizim gençliğimizde "anahtarı bırak git" derlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 3 Nisan 2017; 22:39:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -O-N-U-R-

Buyuk ihtimal adam tam kalkarken vurdum cunku mercedes one dogru baya bi gitti carpinca.

kalkiyordu ise onun hizi öne doğru 20 olsa,seninki 30-35 olsa senin bağıl hızın arabaya göre 10-15 falan olur,o zaman haklısın
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Kusura bakma troll kelimesini sevmiyorum bi anlik sinirle yazdigim birsey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -O-N-U-R- -- 4 Nisan 2017; 0:2:19 >
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Sagolun
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Şahin doğan bile 170-180 basıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.