Greenote websitesinden yapılan alışverişlerde vergi dahil mi? 1200 lira kadar kargo ücreti ekliyor ama gümrükte ekstra masraf çıkar mı? Aksesuarlar ve süpürge için. |
3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Amazonndan aldığım süpürge bugün elime gecdi..bu sürekli sarjdami kalıcak yoksa şarjı dolunca şarjdan çıkartılacak mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi ilandan aldınız az yorumu olan mı çok yorumu olan mı? yatak başlık aparatı çıktı mı
-
Gene indirime girmiş sanırım, bitmeden yakala fırsatından daha yeni 3350 ye almıştım, şimdi 3220ye düşmüş masraflar dahil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yorum olandan almisdim hocam. Başlık çıkmadı.
Aldığıma pişman oldum kendi kendine kapanıp duruyor 3 4 saat şarja da taktım ama 5 10 saniye çalışıp kapanıyor ışıkları falan yanıp sönüyor. iade oluşturdum yurtdışı bir adres verdi onu da anlamadım iade ücreti benden mi kesilecek kargo vesaire. başına gelen oldu mu? benden kaynaklı mı sorun başka yapmam gereken bir şey mi var normal taktım şarj ettim.
-
13 Hazindan beri kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı şuan kadar,
Herhangi bir temassızlık mı var acaba kafa kısımda kontrol edebilir misiniz
Merhaba.
Ürünün tam oturduğunu kontrol edin onun için oluyor büyük olasılıkla. Aynı durum başıma geldi alet kapatıyor kendini tam oturmadığı için.
-
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 gündür süpürgeyi kullanıyoruz, şimdilik gayet memnunuz fakat ufak bir sorum var.
Süpürgeyi kullacağımız zaman alttaki fırça kısmına basıp eğim verirken yüksek sesle ÇAT diye plastik sesi geliyor sizde de aynı mı durum? Bir de pislik haznesini boşaltmak için süpürge kısmını boru kısmından çok zor ayırıyorum. Tırnağına basıyorum ayağımla alttaki fırçaya basıyorum uğraşa uğraşa çıkıyor süpürge kısmı.
Teşekkürler
Arkadaşlar bu süpürge halı üzerinde kullanılır mı ?
Yazın sadece parke üzerinde kullandım ve memnun kaldım.
Halı üzerinde kullanınca da döner başlığı sanki zorlanıyor gibi ses geliyor.
Sizde de oluyor mu acaba?
Halı üzerinde kullanımı mantıklı mıdır?
Evet hepimiz de o şekilde çat diye ses çıkıyor 5 ay oldu herhangi bir sorun olmadı
Halı üzerinde de kullanıyoruz sorun yaşamadık, normal ses sanırım halı üzerinde çıkan ses
Merhabalar,
Ürün teslim edildi ama şöyle bir sorun var. Düğmeye basınca çalışıyor ama süpürge kısmı yere değince kapanıyormuş. Yerden kaldırınca tekrar çalışmaya başlıyormuş.
Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu ?
-
Aynı sorunu yaşayanlar için kendi kendime cevap vermiş olayım...
Bir yeri tam oturtulmamış, bu yüzden kendini kapatıyormuş. tekrar düzgün bir şekilde takılınca düzelmiş.
-
Özellikle halı üzerindeki performansı çok çok iyi. Topladığı pisliğe inanamayacaksınız.
-
Hangi başlık çıkmıyor şimdi çok bilmiyorum çıkmadığı tekdirde yapılacak bişey vsr mı?
Yatak başlığı çıkmıyor, satın alınması gerekiyor eğer istiyorsanız. Şimdiki satın alımlarınızda ekstra olarak yatak başlığını da satın alabilirsiniz. Greenote kendi sitesi üzerinde yatak başlığı ekstra dahil olarak bir kampanyalı satışı var ancak gümrük işleri nasıl oluyor onu bilmiyorum. Bu konuda alıp tecrübe edenlerden varsa deneyimlerini bekliyorum.
-
Sürekli şarjda kalmasının bir zararı yok çünkü artık cihazlar şarj olunca akımı kesiyor ve batarya aşırı şarj olma durumu yaşamıyor. Bu, yeni (son 15 yıl civarı) cihazların %99'unda böyledir.
-
Gn eu satıcısından 3490 tl ye alim yaprim bende , sanirim 2 firmada ayni diye düşünüyorum. Yeni versiyon gelecegini soyluyor sanirim baslik cikmiyor artık ama büyük sorun degil benim için. Kendi sitesindeki fiyatlara gelirsek sepetin sonrasinda kargo ekleniyor ve ek gümrük vergiside cikacak (,min600 tl) ondan dolayi amazon daha uyguna geliyor. Bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X