Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
83
Favori
82.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım az önce. Arabayı temizlemek için bir başlığı var mıdır acaba? Hangi parcalar çıkıyor şu an alanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 16 Kasım 2023; 21:45:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yana çektim o fotodaki kısmı fakat herhangi bir şekilde çıkartamadim. Yapamadım. Yapan varsa yardımcı olursa sevinirim

• bundan amazonda iki farklı ilan var. birinde az birinde çok yorum var. Satıcısı da aynı sanırım. ikisinin birbirinden farkı nedir?

• merhabalar ürünün borusu kırıldı alternatif bir cihazın borusu uyumlu mudur denediğiniz uyumlu boru varsa link paylaşabilir misiniz?

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

Hocam miele için hangi videoyu izlediniz bana da lazım o kılları maket bıçağı ile kesip tek tek toplamaktan gına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Parwaz786youtube
    How to - Miele TurboTeq turbo brush not spinning REPAIR FIX [Technical]
    https://www.youtube.com/watch?si=3IZOd-1hs_BxpWQT&v=2WB5ZwWSmXA&feature=youtu.be

Baskalarida var YouTube da.izleyin kolay

• kendi sitesinden sipariş ettiğimizde 600 tl kargo ücreti dahil ₺2.790,22 çıkıyor fiyatı acaba sipariş versek sonradan gümrük vergisi çıkar mı ? kendi sitesinden sipariş veren oldu mu hiç ?

• Arkadaşlar bu dik duruyor ya. Geri nasıl açıyoruz tuşu muşu var mı yoksa zorlama ile çıt ettirip düzeltiyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Hocam beyaz filtre yıkanıyor mu ya? Bozulmasın?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Yıkanıyor, bozulmaz. Sadece kuruması için 24 saat güneş ışığı görmeyen bir yerde bekletin.
    Ayrıca dik durması için gereken o tırnağın zor açılması normal, sorun değil. Bir ayağınızla turbo başlığa basın elinizle duz doğrultuyu koruyarak tırnaktan kurtarın.

• spintirea kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. İlk kez aldık yeni geldi. Direkt çalıştırdım 2 modu var. Üst modu biraz daha güçlü hissettiriyor ama iyi çekiyor mu deneyemedim tam.
    Konuda gördüm de filtreyi beyaz bir koruma sarıyor deniliyor. İnş onunla çalıştırmamışımdır. Boğuk gibi bi ses geliyor. Kendi mi öyle yoksa kurmadan önce açıp kontrol mü etmeliydim içini iyice

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Hocam Greenote kendi YouTube kanalında nasıl kullanılacağını, temizleneceğini vs anlatıyor. Orada söylediğine göre filtre üstündeki beyaz bant gereksiz bir bant ve kullanmadan önce çıkartılması gerekiyor.

• md3likan M kullanıcısına yanıt
    Hocalar bu greenote 200 W dimi? Peki nasıl gücü? Mesela dysona göre çok mu az. Veya xiaomi varmış 600w yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Güç karşılaştırması için ne dersiniz.
    Makineyi aldım bu arada kullanıyorum.

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

Arkadaslar altindaki iki yonlu

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

ok plastigi disari cekin fırçası çıkıyor, 2 saniye surmedi cikarmak, tornovidalar vs su bu sasirdim, oldukca basit arkadaslar.

• Max_Payne M kullanıcısına yanıt
    O kadar kararsızım hâlâ bu süpürge hakkında 😁😁😁 adamlar çok kolay yapmış bunu da 👍👍

• Fiyat perf urunu, hanim dert etmiyorsa al gec, yoksa dyson mecburi heheh

• FavoriEnqin kullanıcısına yanıt
    Birde ekstra fırça var, bende merak ediyorum. Var mı kendi sitesinden alan?

• Arkadaşlar bir sorum var. Ben bu süpürgeyi hep halısız yerlerde yazın kullandım. Acaba kışın halıların üzerinde de kullanıma uygun mudur?
    Bir kere kullandım ama hafiften dönen fırça kısmı sanki zorlanıyor gibi ses çıkardı.

Sizlere de sormak istedim.

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar ben 1 aylık kullanım sonucu suanda nerede ise çekmiyor anlamadım sorunun ne olduğunu

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Detaylı temizlik yaptınız mı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.