Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
83
Favori
82.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ağustos ayında almıştım süpürgeyi.yatak başlığı yoktu.mesaj attım.satışa çıkınca siz başlığı alın biz para iadesi yapalım demişlerdi.dedikleri gibi başlığı satın aldım para iadesi yaptılar.10 gün oldu geleli.bi sorun yok

• merter2006 kullanıcısına yanıt
    Size ne kadar iade ettiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

799 tl

Bana 300 iade ettiler dalga geçer gibi

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

bana da işci bayramı diyorlar hala benden bir hafta önce alanlara para iadesi ürün gönderimi yapmışlar benden sonra alanlarada aynı şekilde ama benim aldığım tarih işci bayramına denk gelmemiş 3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da 

• spintirea kullanıcısına yanıt

Nasıl olmadı, ihracat dahil 500tl gördüm almadım. Ekim başı gibi bu fiyatlardaydı sonra fırladı.

• ergungunes E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz filtreden bahsediyor olabilirsiniz ama ben ilk siparişe açıldığı zamandan beri takip ediyorum ve hiçbir zaman o fiyatlara düşmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bed brush i ayrıca satın almak istiyorum ama link bulamadım arkadaşlar alanlar nereden aldı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam link verir misiniz bed brush için

• Bed Brush linki budur arkadaşlar. Şu anda amazon amerika stoklarında var gözüküyor ve pahalı. EU stoklarına girince daha uyguna alabilirsiniz.

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da
    3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 daamazon
    Greenote GSC50 Akülü Elektrikli Süpürgenin Yatak Fırçası, Yatakları, kanepeleri ve halıları, evcil hayvan tüylerini, döşemeleri ve araba koltuklarını derinlemesine temizlemek için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C861NC3Q
  • Arkadaşlar şu anda en uygun kaça alabiliyoruz bu cihazı?

Prime üyelik ile kargoyu sıfırlarsak 3500 TL Civarına geliyor sanırım.

Konunun ilk zamanlarına göre fiyat baya artmış. Daha düşer mi acaba?

• spintirea kullanıcısına yanıt

Özet: Ben hiçbir başvuru yapmadım bu olay için. Kendileri bana mail üzerinden ulaşıp ürün için (GSC50 Süpürge) herhangi bir yorum (olumlu veya olumsuz belirtmediler, benim tercihim) yapmamı istediler. Bunun karşılığında bana 2 adet yedek filtreyi ücretsiz verebileceklerini söylediler. Ben yorum yapmıştım zaten ve herhangi bir etki altına kalmadan yorumumu da onlara yolladım. Ardından filtreleri satın almamı ve teslimattan sonra parayı iade edeceklerini söylediler. Satın aldım ve teslim edildi, para da bugün iade edildi. Toplam 1 ay sürmedi süreç.

Filtreler için de an itibariyle ürün ücretini iade ettiler. 2 Adet yedek filtrenin bana maliyeti 88,94 TL oldu. Söyledikleri gibi yaptılar.

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

• İadeyi nerede goruyoruz, bana urun geldi, msj da attim, tamam yapacağız dediler, neredeyse 1 hafta oldu

• Alıp kullanan arkadaşlar memnun mu? 3.000TL'ye alınır mı bu hala?

• Ozbi kullanıcısına yanıt

3000 tl ye var mı ?

• Max_Payne M kullanıcısına yanıt

Sipariş sayfasına girin orada sipariş detaylarında ürüne ödediğiniz miktar altında Yeşil fontla yazı yazar. O miktar iade edilmiştir.

• bu urunu ya da benzer alternatifleri var mi? ve en ucuz almanin yolu nedir? 4000 ustu gorunuyor ( prime uyelik yok )

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    Anneme aldım gayet memnunuz. Ürünün adaptörü bizim kullanım hatamız yüzünden bozuldu,firma ücretsiz yenisini gönderdi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.