Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
84
Favori
82.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2700 lerden 3500 lere geldi fiyat. Yurtdışında da fiyatlarda istikrar yok😒😔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AynasızAmir A kullanıcısına yanıt

nasıl bir hata yaptınız?

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

Prime ile 3300TL'ye herşey dahil aldım.

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da
    3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 daamazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08T5WSLZL/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Ozbi kullanıcısına yanıt

Ne zaman aldınız? Bende 4544 çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 15 Ekim'de 3475 liraya aldım. Firmayla iletişime geçip evcil hayvan için yatak fırçasını da istedim artık göndermediklerini söylediler. Fırça da iş görüyor.

• 3.343 TL şuan gene.

• 2. Siparişim de geldi. Anneme hediye almıştım ancak tuhaf bir sorun var ileri doğru süpürürken çalışıyor geriye doğru çekerken duruyor. Müşteri hizmetlerinde İlyas diye birisi var onunla konuşuyorum. İlk süpürgeyle diğer süpürgenin parçalarını değiştireceğim bozuk olan parçayı tespit edip bilgi vereceğim ona göre yenisini gönderecekler parçanın.

Yeni gelen parçada gümrük vergisi nasıl oluyor ?

• İthalat ücreti depozitosu ile 5500 civarı çıkıyor. O yüzden vazgeçtim.

• Arkadaşlar selam,

Bu süpürgenin dönen kısmında saçlar dolanıyor.

Bu makara kismini temizlemek için bir yontem var mı bildiğiniz? Ben yapamadım.

Nasıl temizlenir bu süpürgenin dönen kısmı?

• lokurtu93 L kullanıcısına yanıt
    Turbo başlıkların genel sorunu , vidalarinin olduğu yeri bulup açacaksınız komple sonra temizleyip geri takacaksiniz

• sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Acaba konu ile ilgili bildiğiniz bir video var mıdır ?

Tam emin olamadım nereyi açacağım konusunda

Ben en son youtubedan miele için n bakmıştım. Bu model için neresinde bilemiyecegim. Ama alt tekerler kısmında olduğunu hatirliyorum fakat 5-6 adet vardı enaz. Bakmalısın internete

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157106889

Sanırım şurada bahsedilen zımbırtıyı yana çekince o fırça basitçe çıkıyor ve temizleyebiliyorsunuz. Bir deneyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • camsil C kullanıcısına yanıt

Bozulan yerin yedek parçasını isteyen oldu mu daha önce ? Gümrükte problem oluyor mu ?

• 3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

2 gün önce almıştım, ürün daha da indirime girmiş. Yüksek fiyattan alan arkadaşların bilgisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 16 Kasım 2023; 10:37:55 >
  • arkadaşlar,bu süpürgenin satışı kendi internet sitesi üzerinden de var. Sitede ödeme adımında yaklaşık 2800 TL çıkıyor.2800 TL nin içinde 600 TL kargo yazıyor.Firmaya mail attım.Bu fiyata gümrük vergisi vb. dahil mi diye sordum. Bana dahil ama ola ki sizden gümrük için ücret istenirse ödeyin,sonra ödediğinize dair bize belgeyi atın size iade edelim dediler.Ama yine de güvenemedim.Sizce 600 TL sadece kargo ücretimidir? Kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa 3400 civarına herşey dahil amazon üzerinden mi almak mantıklı? Firma güven veriyor ama sorun olur mu kendi sitesinden alınca?

Aranızda kendi sitesinden alan oldu mu?

• Girrffe kullanıcısına yanıt

150 TL indirim nasıl eklendi acaba?

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da
  • 3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

ya hala toplamda 3568 tl oluyor. sizin nasıl ithalat ücreti daha düşük oluyor

Edit: prime yaptım yine ücret değişmedi. Adres olarak mı ücret değişiyor acaba. Ankara için istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nfyc -- 16 Kasım 2023; 14:27:57 >
  • Bu furyaya biz de katıldık. Dyson alma muhabbetinden inşallah kurtuluruz :)

Bu arada bana da fiyat 33 civarı çıktı

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

3.633TL CIKIYOR BENDE NASIL OLUYOR BU ARKADAŞLAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memobabo35 -- 16 Kasım 2023; 16:5:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.