Valla çok iyiymiş bende sitesinden aldım. Bende yazayım bari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (34. sayfa)
-
-
Merhaba gsc50 artık amazonda satılmıyor sanırım kalado markası nasıldır kullanan varsa bilgilendirebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
GSC50'yi 2 aydır kullanıyorum, ben bu kadar abartılmış bir ürün görmedim.
Çekim gücü denilen olay şehir efsanesinden ibaret.
Aynı fiyata satılan Awox SL596 bundan daha iyi çekiyor.
Geçen ay 2200 TL ye yine Amazon'dan Prettycare marka süpürge aldım. Tek kelime ile efsane. Fiyatına göre muazzam.
Bence Greenote fazla abartılıyor. Şahsi objektif fikrimdir, tartışmaya kapalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün 3638 TL civarında fiyattan sipariş vermiştim. bugün kuponu 700 TL'ye çıkarmışlar. 3.438 TL civarına geliyor
amazonGreenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, El Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumuhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CZ6WM2LG -
Bahsettiğiniz ürünlerle aynı fiyat olması dışında bir sorun yok. Biz de temmuz ayından beri kullanıyoruz ve aksine çok memnunuz. Evde onun dışında süpürge bile yok. 138 metrekare brüt evi tek şarjla kabaca silebiliyor.
-
kendi sitesinden 1200₺ kargo ürceti çıkıyor %15 indirim ile beraber 2 hepa filtre + 1 gsc50 = 4250₺ yapıyor alınır mı?
-
1 yıl önce aldığım GSC50 süpürgenin motor çekimi biraz düştü ve süpürge başlığı çok ses çıkarmaya başladı. Kaç kez temizledim kontrol ettim sorun devam etti.
Önce amazon ile görüştüm, burada servis olmadığı için iade alabileceklerini söylediler. Daha sonra greenote'nin sitesinden sorunumu ilettim, mail ile dönüş yaptılar.
1-2 mailleşmeden sonra böyle bir sorun olduğunu için özür dileyip bana yeni motor başlığı ve süpürge başlığı gönderdiler. Kargoya vermişler gelince detayları yazarım.
Çinli diye deyip geçtiğimiz firma kadar olamayan dünya markası firmalar var.
Edit: Bugün motor ve süpürge fırçası geldi 300 tl kargo ücreti ödedim sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 30 Temmuz 2024; 12:15:36 >
-
Hocam hayırlı olsun. Markanın ürünün arkasında durduğunu görmek güzel.
-
Merhabalar
GSC 50nin metal filtresini eşim yanlışlıkla çöpe atmış :((
elinde metal filtre olup satabilecek olan var mı acaba? Ya da eski tip metal filtre yeniye uyar mı bilgisi olan var mıdır?
-
Hocam nereden iletişime geçtiniz? Benimde boru'da sorun oldu.
-
Amazon stokta yok gozukuyor,geçici mi acaba?1 tanıdığıma alacaktim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan ulaşın
Veya direkt mail atın.
service@greenotehome.com
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar iyi forumlar greenotehome sitesinden alışveriş yaptım ama ses yok mail attım site üzerinden yazdım sorun yaşar mıyım geri dönüş hiç yok ve gümrükte sıkıntı yaşarsam para iadesi olur mu para yanmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Ben batarya remote ile ilgili problem yaşadım. Cihaz çalışmıyordu... ilk önce motor bozuk sandım yazdım, motor gönderdiler. sonra baktım yeni motor'u taktım çalışmadı tekrar baktım remote bozuk demekki. Sonra yazdım remote gönderdiler sağolsunlar. marka arkasında duruyor ürünün, 1 ay kadar bekledim ama sonunda geldi. şu an çalışıyor sorunsuz...
-
-
Sarj kablosunu nerden bulabilirim.
Taşınma sırasında kayıp ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X