gsc50 aldığım zaman yatak başlığı için mail gönderdiğimde ekstra olarak bir de eksik vida söz konusuydu onu bildirmiştim ben. bu tutma yerinin alt kısmında siyah bir vida var işaretlediğim. o vida yoktu ben de sherry'e onu da söylemiştim. Geçen gün yeni tutma sapı kısmından gönderdiler. 187tl gümrük ödedim. bir adet eksik vida için yedek bataryam olmuş gibi oldu. adamlar satış sonrası servis hizmetine gerçekten önem veriyor. takdir ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih52 -- 14 Ocak 2024; 17:17:38 > |
3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (32. sayfa)
-
-
haba,
GSC50 veya 60 süpürgenin borusuz kafa kısmı kaç kg acaba?
yani tutma yeri+ toz haznesi+batarya kısmı.
eli ne kadar yorabilir ağırlığıyla onu merak ettim.
-
Bu süpürgeyi sürekli şarjda mi tutmak gerekiyor, yoksa %100 olunca çekmek mi gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 aralıkta gsc60 modelini almıştım hala kargoda gözüküyor. son kargo bilgisi de almanya. o zamanki indirimden alan arkadaşların teslim edilmiş sanırım. teslim edilmeyen benden başkası var mı?
-
Sürekli şarjda tutmuyorum.
-
Bana 515 TL vergi çıktı.
Kendi sitesinde iki süpürge için toplam 5042 TL ödedim.
5042 + 515 TL vergi toplam 5557
Makine başı 2778 (vergi dahil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 18 Ocak 2024; 22:56:48 >
Bu site orijinal site mi? Amazondan daha uyguna geliyor buradan alınca. Tabi vergi dahil mi onu da bi öğrenmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orijinal , ben aldım geldi ama vergi çıkıyor; bir ustteki mesajıma bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 20 Ocak 2024; 0:44:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şarjlı gırgır demek biraz saçmalık. 138 metrekare evi tek şarjda kabaca temizleyebiliyorum. Dyson ile karşılaştırmak için ona yakın fiyatlarda olması lazım. Bu ürün dörtte bir fiyatına satılıyor. Bariz bir şekilde fiyatına göre performansı daha iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gsc50'ye şarjlı gırgır demekle epey abartmissiniz.
Bu arada bizde karcherin şarjlı gırgırı da var (kb5 modeli) o bile epey iş görüyor.
Merhaba gsc60 modeli stokta yok. Takip edenlere soruyorum yakın zamanda stoğa girermi ?
kargo ödediniz mi hocam? vergi iadesi işlemlerini nasıl yaptınız?
-
Eve gelen PTT kargo gorevlisine kapıda nakit ödeniyor. Kart geçmiyor dedi. Kargo masrafı çıkmıyor sadece gümrük vergisi çıkıyor. İade benim için önemli değil zaten 2li set alinca ucuza geldi.
ikisi için ne kadar gümrük ödediniz hocam?
-
Hocam ben anlamıyorum. Arkadaşın tüm ücretleri paylaştığı mesajına alıntı yapıyorsunuz ama orada paylaştığı şeyi tekrar soruyorsunuz. Gerçekten cevapladığınız mesajı görmediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 22 Ocak 2024; 16:23:21 > -
mobildeydim, trafikte hızlıca yazmıştım. yeni gördüm teşekkür ederim.
-
3500 tl civarına alan arkadaşlar prime üyesimi bende 4600 çıkıyor herşey dahil fiyat,, vergi ve nakliyesiz şuan 2600 prime değil hesap
-
Size ekstra kargo ekliyor sanırım
-
Gsc 50 modeli için mi hocam. Harici olarak kargo ödediniz mi.
Şu an amazonda vergi dahil 3600 e geliyor tanesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X