< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3050Ti'ye Sahip Laptop Önerileriniz (3. sayfa)
-
-
16'yı görmek istemiyorum demissin ama bu kadar paraya laptop alacak olsam bütcemi biraz daha zorlayıp rtx 3060'lı bir pc almaya calısırdım. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değeceğini düsünüyorum.
-
Hocam neyde karar kaldınız link atar mısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16 GB Ram, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDos, 82K200JUTX amazonPrime Üyeleri için günün fırsatı: Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16 GB Ram, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDos, 82K200JUTXhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09WF8PP7H/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_TB5B1N73PYR4H6T4EV8A?_encoding=UTF8&psc=1
Bu ürün sepetimde her an alabilirim fakat evimin yakınında itopya mağazası var. Gidip konuşsam itopya fiyatı olan 17.999tlden düşerler mi acaba diyorum biliyorsunuz mağaza çalışanlarına özel indirim olabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bence ivedi şekilde şansınızı bir deneyin :)) sonrasında da beni bilgilendirin. çünkü ben almak üzereyim amazondan.
-
Tamamdır hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz önce İtopya mağazasından çıktım ve mağazada indirimin mümkün olmayacağını fakat 23 Nisan’da tekrar bir indirim olacağını söylediler o yüzden acele etmeyeceğim. Artı olarak bu modelin zaman zaman itopya sitesinde indirime girdiğini ve takip etmemi söylediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 10 Nisan 2022; 11:51:6 >
Maalesef moleculepte stok bitmiş bunu da kaçırdık sanırım. Bekleyince fiyatların düşeceğini bilsem beklerim bende bakalım artık
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Amazondaki ve moleculepc deki indirimler bitti ve itopyadakiler de sanırım tüketiliyor yavaş yavaş. Bekleyelim bakalım ne olacak :D
-
Ben moleculepc dekini aldım parayı çekti sipariş hazırlanıyor diye kaldı bakalım sorunsuz alıp kullanabilecek miyim. Genelde bir sorun bulur beni illaki. Amazon'dakini alsaydım SSD yükseltme fikri kafamı ve bütçemi kurcalayacaktı. Sağlam çıkarsa aldığım cihaz bana yeter diye düşünüyorum 5600H 3060 dengesinde bir işlemci değil mi ? @crzyhntr
23 Nisan olayını kimse demedi benim de aklıma gelmemişti. Çocuk bayramı diye bu laptoplarda indirim olması olası mı çeşitli platformlarda umarım pişman olmam beklemediğim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltı Sakini -- 11 Nisan 2022; 0:17:17 > -
Aldığınız fiyattan daha ucuz bir fiyat yapacaklarını zannetmiyorum. Ben bekledim, almadım diye pişman olacağımı düşünüyorum :D cihazınız gelince görüşlerinizi bekliyorum
-
Bence size en uygun laptopu aldınız f/p olarak çünkü yüksek ssdye ihtiyacınız vardı ve 5600h rtx3060 uyumu güzel olacaktır. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Vadesiz taksit imkanı olsa ben de alabilirdim.
- 5800h işlemci için indirim kovalamaya karar verdim. İtopya’daki çalışanlar bu modelin zaman zaman indirime girdiğini, takipte olmam gerektiğini ya da 23 Nisan’daki kampanyayı beklemem gerektiğini söylediler. Çok acelem yok ama yıprattı bu süreç. Şimdi tek bir model hedefim var indirim yakaladığım an siparişi geçerim.
Şimdi 19.289 olmuş. Peşin fiyatına olmamasına rağmen uygun geldi olsaydı tabiki iyi olurdu.
Win 10/11 Home/Pro hangisini tavsiye edersiniz ?
Ve güvenilir bildiğiniz site var mı key alabileceğim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link ekle link!!!!!
Hangi moleculunkw nerdeki moleculunke
Hangi aldığın sitedeki modelin linkini ekle!!!!
Sakin ol, emir vermeden önce 3 gün önce yazdığım yorumun başına bak.
Orada var link.
İndirim hafta sonu içindi bitti.
Bugün geldi yeni yeni kullanıyorum.
Bu forumlarda çok görüyorum diye ölü pixel testi yapayım dem bir tane çıktı sanırım bir nokta yaklaşınca kırmızı gözüküyor.
Şimdi ne yapayım
Bu sık karşılaşılan bir durum mu
Böyle kullanmamın başka zararı olur mu ilerde çoğalır mı
Hiç garantiyle servisle uğraşmak istemiyorum.
Hafta sonu indirimiyle almıştım garanti tamir mi eder yenisini mi verirler parasını mı öderler bu kötü olur.
Işık sızması testinde de sol köşede biraz var gibi hatta çerçevesini sıkınca biraz değişiyor ama bu çok etkilemez gibi beni.
Takıntılıyımdır yapmayayım şu testi dedim kafama takılır diye tutamadım kendimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Ben olsam iadeyle uğraşmazdım ama başıma gelmedi tabi böyle bir durum. Başına gelen arkadaşlar varsa izlenmesi gereken yolu tavsiye ederse hepimiz için iyi olur.
Bir sürü mağaza gezdim denemek görmek için keşke su pixel testine de baksaymışım.
Yarın bakıcam Mediamarkt da var mı yok mu ne kadar var genel olarak cihazlarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X