Şimdi Ara

3050Ti'ye Sahip Laptop Önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @crzyhntr birazdan moleculepc deki ideapad i sipariş vereceğim birisi dur alma demezse.

Cihazın asıl ömrünü belirleyen bu parçalardan çok pili değil mi ?

Telefonlarda olduğu gibi 2 3 sene sonra bu aldığım cihazdaki pilin ömrü biterse ne yapacağım ?

Servisler orijinaliyle değiştirir mi veya ben o zaman uyumlu bir pil bulabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeraltı Sakini Y kullanıcısına yanıt
    Pil her türlü bulursunuz 8 yıllık hp pavilion laptopumun şarjı hala 1.5saat gidiyor. 8 sene önce laptop aldığımda işlemci ve ekran kartına çok önem vermemiştim ama sonrasında inanılmaz pişman olmuştum çünkü oyunları düşük ekran ayarlarıyla oynamak zorunda kalmıştım. Bu sefer iyi bir işlemci ekran kartı ikilisi almak istiyorum bu sefer de fiyat gördüğümüz gibi 18bin tl. İtopyadan ya da diğer sitelerden 5800h rtx3060 ikilisini içeren bir kampanya bulursam direk alırım. Not: ssd 512gb ya da 1tb olmasını önemsemiyorum fakat ram min.16gb olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    16.399tl ye 6 ya da 9 taksit yapsa ben de alırdım muhtemelen.

• Lenovodan uzak dur. Kendi ar-ge mühendislik hatalarının sorumluluğunu kullanıcı hatası olarak belirttiler. Bir daha lenovo mu , asla ..

• Valla uzak duramam bu saatten sonra sıkıldım. Asus a kaymıştım o var bu var dendi Hp için yine bir şeyler dendi en çok Lenovo önerildi. Neden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama gereksiz bir abartı içerisindesiniz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltı Sakini -- 10 Nisan 2022; 0:24:38 >
  • @crzyhntr ben hep ekran kartı üzerinden gittim. İşlemciye pek bakmadım. Sizin cihazın işlemcisi sanırım daha iyi ve fiyat olarak da yakın ama günlerdir hiç Acer bakmadım bu gece veya yarın da bu işten kurtulmam lazım o yüzden ona geçemem 17 küsür olması bile aştığım sınırı arttırıyor bir de ssd ilavesi ister o sonradan. Hiç değilse Lenovo büyük bir kronik sorun olmadığını genel memnuniyet olduğunu sezdim.

Ama teşekkür ederim ilgilenip önerdiğiniz için.

O zaman şimdiden hayırlı olsun hocam laptopunuz :)

Şaka gibi

• Benim de bütçem 12000-13000 TL arası. Ne alacağım konusunda kafam allak bullak. İşin içinden de çıkamıyorum

• Amazon prime ile 17.287tl harika bir fiyat bence?
    Ayrıca yeni üyeliğe 40 tl ve axess varsa da 75tl puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 10 Nisan 2022; 1:27:44 >
  • Amazondaki model ile moleculepc deki model arasında kaldım ben de =) Ne yaptınız satın aldınız mı

• ProfessorGorilla P kullanıcısına yanıt
    Amazondaki modelin işlemcisi daha hızlı ve taksitli alacaksanız eğer arasaki fark 400-500 tl oluyor. Ben amazondakini sepete ekledim ama daha düşer mi acaba diye beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 10 Nisan 2022; 4:51:44 >
  • evet ben de almayı düşünüyorum, hatta şu an alabilirim çünkü bekleyerek kendi vaktimden harcıyorum sürekli indirim kovalıyorum başka cihazlarla kıyaslıyorum falan. bence üzerine ekstra indirim yapmazlar, hiç denk geldiniz mi öylesine? itopyadaki 15k fiyatı da kaçırdık bir daha tekrar indireceklerini düşünmüyorum

• Merhabalar bende oğlum yüzünden masaustu sistemimi dagitmak durumunda kaldım butcem suan 18 19 civari bu laptopdan buldum fazla kullanilmamis onerirmisiniz acaba yada baska bir laptop oneriniz olurmu simdiden teşekkürler

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v21-6/

• ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt

Ben uzman değilim kullanıcı deneyimleri konusunda ama fiyata göre bir yorum yapılabileceğini söyleyebilirim. Kaç tl bandında bilgisayar arıyorsunuz? Bulduğunuz notebook kaç tl

Buldugum notebook linkini attım dostum butcem 20 bin kadar monster tulpar t5 v21.6 bu modeldi 18 bine ama laptop tecrubem pek yok 5800x li sistemim mevcuttu oglum oek rahat vermedigi icin laptop gecicem 🙂

• ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt

Bulduğunuz fiyat piyasa fiyatının altında olduğu için bence kesinlikle değerlendirebilirsiniz. Ben kronik bir sıkıntısı olduğunu duymadım o modelin, bir yerde wobling yaşandığını okumuştum ama ileri derecede olduğunu düşünmüyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar da yardımcı olurlar

Anladım hocam cok sağolun umarım bir laptop modeli netlestirip alırım 🙂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.