Şimdi Ara

306 orjinal radyo-teyp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 306 nın orjinal teybının kodunu biliyorum fakat kodu girmesini beceremedim kod girmek için extra bi fonksiyonumu var eger yoksa benim teyp bozuldu ekranında 4 eror yazıyo bunun anlamı ne bilen varmı

• kitaspçığında bu kodu nası gireceğini gösteren bölüm vardı.
  • benim kitapçıgım yok kayboldu
  • ben bakıyım sana söyliyim.. aracının marka modeli tam olarak nedişr? bekle 2 dk kitapçığı alıp geliyim
  • 2000 model 306 xr 5p
  • tamam buldum koduyanlış girdiğimiz için hata verıyomuş hata ekranın kaybolması içinde açık olarak bekletmemiz gerekiyomuş sorun çözüldü teşekkür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

http://documentation.peugeot.com/default.aspx?country=TR&language=tr&model=306

şuna bi tıkla girebilirsen ordada yazıyor

BU LİNK BENİMDE ÇOK İŞİME YARADI THANKS
  • kodu nasıl açtınız. haftalardır teypsiz kullanıyorum arabayı.

aküyü değiştirdim. ilk şifre denemem yanlıştı. şifreyi daha sonra arabanın servisinden öğrendim. fakat ekranda "----" var ve rakam tuşları basmıyor. 45 dk bekletin dediler. beklettim ekranda hala "----" var ve rakamlar basmıyor. servisten 45 değil arabaya göre değiişebilir sen dört beş saat açık beklet dediler. uzun yola gittiğimde 4 saat kadar bekletebildim ama yine aynı... şifreyi kırmak için 50 ytl istiyolar. kullanım kılavuzunda "----" ekrana gelince rakam girebilirsiniz diyor ama rakam tuşlar basmıyor.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler
  • benim teyptede kod sorunu var yardımcı olabilirmisiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.