Şimdi Ara

Passat B8 Radyo teyp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pasat B8 Trendline model aracım daha çok yeni.
    Radyo kanallarını FM1-FM 2 FM 3 istediğim radyo kanalları şekline ayarladım. Direksiyondan değişmek istediğim zaman aracın içinde önceden kayıtlı olan 100lerce frekans değişiyor. Sıralama farklı.
    Yani kendi favori eklediğim kanallar değilde aracın içine önceden kayıt edilmiş kanallar değişiyor.

Çok kurcaladım teybi ama bi ayar bulamadım.

Ne yapmam lazım.
    Bunun için servise gitmeye üşeniyorum :(

• Radyo açık ve çalışır durumdayken, ekranın sağ alt köşesindeli ayarlar simgesine dokunun. Dişli-çark tarzı bir simgesi var. Ayarlar kısmında dediğiniz ayar mevcuttu. Tam adını hatırlayamadım ama, ile geri tuşları ile favoriler arasında geçiş yapma ayarının önüne tik koyuluyor. Dediğim gibi tam hatırlayamadım adını. Radyo ayarlarına girince bulacaksınız. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless Hardness -- 5 Şubat 2016; 13:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Radyo açık ve çalışır durumdayken, ekranın sağ alt köşesindeli ayarlar simgesine dokunun. Dişli-çark tarzı bir simgesi var. Ayarlar kısmında dediğiniz ayar mevcuttu. Tam adını hatırlayamadım ama, ile geri tuşları ile favoriler arasında geçiş yapma ayarının önüne tik koyuluyor. Dediğim gibi tam hatırlayamadım adını. Radyo ayarlarına girince bulacaksınız. Kolay gelsin.

Akşam iş çıkışı bi bakayım.
    Sağol üstat. O çarka çok tıkladım ama bi türlü bulamamıştım. Eğer adını hatırlayabilirsen memnun olurum
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam bulamazsanız ben akşam iş çıkışı bakmaya çalışacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam bulamazsanız ben akşam iş çıkışı bakmaya çalışacağım.

sağolasın üstad. haber ederim ayarlayamazsam.
    Ne demek. Haber verirsiniz. Çünkü ben de direksiyondaki tuşlar ile sadece favori radyolarım arası geçmeyi mantıklı buluyorum :) o ayar yapılmaz ise tüm istasyonlar arası geçiş yapıyor

• quote:

Ne demek. Haber verirsiniz. Çünkü ben de direksiyondaki tuşlar ile sadece favori radyolarım arası geçmeyi mantıklı buluyorum :) o ayar yapılmaz ise tüm istasyonlar arası geçiş yapıyor

Yaptım hocam buldum
    Teşekkürler yardım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Akü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Audi A3 sunroof'tan gelen ses
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ne demek hocam rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.