Şimdi Ara

Audi A3 1.0tfsi direksiyondan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 model 1.0tfsi sportback audi a3 aracımı 5 Nisanda 1.yıl bakımından teslim aldım ve aldığımdan beri direksiyonu döndürürken tırrtt tırrrt ses geliyor ilk başta bakımdan yeni çıktı geçer dedim ama 1 hafta oldu 200kmye yaklaştı devam ediyor. Şimdi servise götürcem yine ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.
    Neden yapıyor olabilir? araba daha 8.200 kmde ve herhangi bir kazası belası hiçbirşeyi yok.http://dhbr.co/bs3t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliCingene -- 13 Nisan 2019; 18:12:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ama arabanın direksiyonunda normalden en ufak fark yok yani sürüşte ?

• Eps kaplini sıkıntınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Anlamadım?

• O Direksiyonda pompa yok, elektrikli direksiyon, muhtemelen komple değişecek

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misiniz ya allahtan garanti var götürcem bakalım ne diyecekler.

• En fazla direksiyon kitini degistiriler garantiden..1 saatlik is, goturun bence..Ama cok cok buyuk sorun olacagini sanmiyorum..Garantisi varken degistirin bence..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Vw Jetta 1.4 Tsi Motor Sesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

• Garantiden komple direksiyon değiştirmelerini talep edin

Tamamdır hocam zaten servisten yana çok memnunum bugüne kadar ne dediysem değiştirildi düzeltildi bakalım bunda da olumlu dönüş yaparlarsa benden tam not çalışır :) teşekkür ederim tavsiye için.

• Golf'un direksiyonundan da ses geliyor. Bi yerini bozarlar diye servise goturmuyorum.

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Götürün hocam ya ne olur ne olmaz trim sesi olsa önemli değilde direksiyon bu hayatınız buna bağlı allah korusun seyir halinde bir arza verir birşey olur kötü sonuçlanmasın.

• Rica ederim, garantiden değişim yaptıktan sonra , rot ayarıda yapmaları gerekiyor onu da garantiden yapsınlar tekrar size masraf çıkartmasınlar

Bozulmuş zaten daha neyini bozacaklar

Hyundai'in eps arizalari meshurdur. 2011 model elantra aracimiz icin defalarca yaglama yikama yapildi. Kaplin denilen parca defalarca degisti. 1 kere airbag zemberegi degisti. 2 kere de eps komple degisti garantiden. Direksiyon konusunda master yaptim diyebilirim.
    Sonuc olarak ariza gecti mi diye sorarsaniz gecmedi. Direksiyon defalarca sokulup takildigindan uzerindeki radyo ayar tuslari da bozuldu.
    Her direksiyon tamirinden sonra bir de rot ayariyla ugrastim. Direksiyon duz durmazdi falan filan.
    Hyundai iste dedim kalitesi bu kadar. Golf de a3 de ayniymis demek ki. Simdi ayni sureci yasamaktan cekiniyorum.

• Vallahi bunlar neki bugün son model c200 tornacida direksiyon kutusu indirip tamir ediyorlardı.ses geliyormuş son model mersoda şaşırdım kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklısınız ama erken müdahale de önemli, burada işi yapan ustanın teknik prosedürlere harfiyen uyması gerekiyor, otomobillerde bir civata bile doğru torkta sıkılmadığında tahmin edilmesi zor sonuçlara yol açıyor, malesef bizim ustalarımız öğrenmeye kapalılar.

• Diyorum ki sorun yüksek ihtimal eps kaplinden kaynaklı. Google’a yazarsanız görürsünüz zaten anlamayacak bir şey yok

• Benim Superb'den de geliyor, direksiyon sargısı diye bir parça değişti hiç farketmedi. Tekrar götüreceğim ama kafaya takılacak durum değil. Servis iyi olsun hallolur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.