Şimdi Ara

Vw Jetta 1.4 Tsi Motor Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Motordan böyle bir ses geliyor araç 2016 model 50.000 de 45.000 bakımı yapıldı.
    Sorun ne olabilir çözümü nedir yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar

• Ses normal değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurullahs1 N kullanıcısına yanıt
    Tsi aracım car buna benzer bir ses var. Sorun olduğunu düşünmüyorum yine içiniz rahat etmesi için bir gösterin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    İlk defa benzinli araç kullanıcam ses garip geldi bana bu da içeriden kaydettiğim ses belki de normaldir.

link:https://drive.google.com/open?id=1l7wauDqw-S3eN27Rslsn3T4pR71AGVQ3
    Burada daha belli gibi. Klima açık mı acaba ?

• teknik bilgim pek iyi değildir ama benim de tsi aracım var kaputu açınca ses buna benzer geliyor, bana normal geldi. içeriye bu sesi almıyor tabi ki rölantide. dışarıdan dinleyince bu yüzden değişik gelmiş olabilir mi size?

yine de bi ustaya gösterin içiniz rahat etsin.
  • Klima açık değil.
    Araç bir süre çalıştıktan sonra bu ses gelmiyor boş vitesteyken ama hafif bir aragaz veriyorum sonra tekrar geliyor ses.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2 tsi dsg yakıt tüketimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • radyator fani biseye surtuyodur

• Daha fazla tarif edilmesi gerekir, kaputu açtıktan sonra motorun hangi tarafinda bu ses var?
    Motor sıcak soğuk fark var mi ?
    Bujiler değişti mi ?

Nasıl bir ses var, dinlettigin sesteki fark nedir? Belki bu ses varken ve yokken çekip koyarsan anlariz.

Benim devirdaim Pompasi değişti çok ince bir ses vardı kayış tarafında artıyordu.

• Tüm parçalar ses odaklıdır, net şurdan geliyor demek için kulak vermek gerekir.
    Ben şimdi subab sesi derim ayar yapıl
    Subab erime var derim subab degişir

Teşhisi bizim koymamız zor , aynı benzer ses başkası yaşamadıgı sürece

• Vw grubunda bir süre sonra soğuk motoru ilk çalıştırdığınız anda araç yüksek devirde çalışır sonra devir yavaş yavaş düşer o arada gelen ses diye tahmin ediyorum 2014 golf üm de benzer durum vardı ancak o kadar ses gelmiyordu videoyu kapı açık mı çektiniz bu sesin sebebi vw triger kayışındaki gevşeme den dolayı yaparmış ama önemli bir şey değil bende 30 saniye den sonra devir düşüp sesi kesiyordu soğuk araca bindikten sonra motoru çalıştırıp hemen gazlamayın bir süre bekleyin motor İçin daha faydalı olacaktır

• İcerideki ses kaydı kaput ve kapı kapalıyken çekildi klima kompresöründen şüphelenenler var.

• Ses bana normal gibi geldi. Yağı ne koydunuz ?
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt
    Son bakım serviste yapıldı.
    Bu sesi dinlediniz mi ?

• Bende jetta 1.4 kullanıyorum videodaki ses karakteristik olarak tsi motor sesi. Ama ses şiddeti yüksek geldi bana sanırım sesin yakından videoya kaydedilmesinden dolayı.

Normalde bu motorun sesi, rölantide çalışırken kaput açık, iki kişi karşılıklı çamurluklara yaslanıp birbirleriyle sohbet etseler birbirlerini rahatlıkla duyacak ve motor sesinden rahatsız olmayacakları seviyede. İnce tiz bir şekilde tir tir tie sesi geliyor sadece.

İçerden zaten duyulmaz rölantideki ses, sadece gaza basınca tatlı bir homurtu gelir...

Ses normal gibi hocam
    Merhaba, 1.4 tsi bmt 2016 bir jetta da bende var. Ayni sesi ben de aliyorum, hırıltı gibi garip bir ses. Baktirdiniz mi nedenini ogrenebildiniz mi

• Bende 1.4 tsi 125hp 2017passat var ses aynı hocam. Normal tsi motor sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulcrum299 -- 17 Mart 2020; 20:57:30 >
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Google Docs
    .mp3.mp4 (online-audio-converter.com).mp3
    https://drive.google.com/file/d/1l7wauDqw-S3eN27Rslsn3T4pR71AGVQ3/view

bu linkteki sesi dinlediniz degil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.